Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700099 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Nici eu si presupun ca nici un parinte nu-si doreste asta pentru copilul sau.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Pe bune?! "Nu ne dorim sa traim intr-o societate toleranta"... Pe bune?!

Daca maine subiectul discutiei nu mai sunt LGBT, ci alte categorii de oameni (cu dizabilitati, cei de o culoare diferita a pielii, persoanele care muncesc/nu muncesc, persoanele cu un IQ peste/sub, pensionarii samd) - doar pentru ca asa i se nazare nu stiu cui, tot asa nu ne dorim sa traim intr-o societate toleranta?!

Nu mai zic ca, indiferent cum ai privi acest referendum, tot imi pare ca raman in afara notiunii de "familie" familiile mono-parentale (divort, deces)...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Cred ca Toma si Enicky au vrut sa spuna ca nu isi doreste nimeni sa aiba nevoie ca fiul/fiica lui sa traiasca intr-o societate toleranta. Adica toti ne dorim ca odraslele sa nu fie pe invers.

The following users thanked this post: enicky, toma

Offline shpeedy

Bineinteles ca toti ne dorim acest lucru, dar cum nu putem controla (contrar parerii unora, nu tine nici de educatie, nici de varsta), prefer sa traiesc / sa pun bazele unei societati in care - daca se intampla - copilul meu sa nu fie judecat/discriminat/condamnat prin prisma preferintelor sexuale...

Cu toate ca suntem definiti ca stat laic, sa nu uitam ca religia ca materie este obligatorie in scoala, pe cand educatia sexuala ca materie este inca in dezbateri. Personal, desi ma consider om cu frica lui Dumnezeu, nu consider ca religia trebuie sa stabileasca agenda zilei intr-o societate, mai ales o religie ca ortodoxismul care are ceva bube in cap (istoria de parteneriat cu diferitele regimuri totalitare, esecul de a implementa un sistem de valori cat-de-cat corect in societate, etc).

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma, Soimu

Offline toma

@cad, exact asta am vrut sa spun.

@shpeedy, da, asta incerc sa spun: sa punem bazele unei societati tolerante iar biserica sa-si vada de activitatile lor fara sa stabileasca legile tarii.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Utilizator_Anonim

Hai sa radeti un pic, ambele tabere
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, rexkrokiDAU, toma, ariciul, Relisis, ...

Offline fireburn

Trist :(
Adevarul doare, tot timpul.

Offline toma

Fara sa fiu de acord cu indemnul clipului, boicotarea referendumului, nu pot sa nu apreciez calitatea! Baietii astia de la Papaya Advertising sunt foarte buni.

Copii referendumului:

Offline Soimu

@cad, exact asta am vrut sa spun.

@shpeedy, da, asta incerc sa spun: sa punem bazele unei societati tolerante iar biserica sa-si vada de activitatile lor fara sa stabileasca legile tarii.

Da!...si eu doresc sa nu mai vad catedrale uriase si ultracostisitoare si popi burtosi imbracati scump si aurit, coborand din Mercedesuri….bisericile sa fie modeste, preotii slabi, masinile Loganuri sau Celerio, Swift sau Ignisuri, varianta cheala :P iar pe langa fiecare biserica sa existe cateva chilii cu batrani ingrijiti de biserica, cu cativa copii orfani educati si crescuti de biserica o mica cantina pt. saraci unde preotii sa-si imparta tot ce primesc cu nevoiasii sa fie adevarati samariteni, sa fie cu adevarat altruisti si sa duca o viata de facere de bine dezinteresata...de ce sa existe pe lume numai cateva exemple de "maica Theresa" si sa nu fie toti slujitorii bisericii asisderea?....de ce sa tinda spre a fi oameni cu defecte si nu spre "dumnezeire" si smerenie?

Eu cam asa vad rolul bisericii; sa fie locul unde gasesti bunatate, smerenie, generiozitate, si nu lacomia burtii, betivaneala, alergarea dupa bani prin toate mijloacele si orgolii...cred ca sunt prea pretentios!?
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip