Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700050 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solymir

Eu cred că e un exercițiu în a observa cât controlează și, dacă e cazul, ce mai e nevoie să controleze ca să poată fura cât și cum vor la orice vot. Gen bă, ne încurcă observatori la x procedură, ok, băgăm o strâmbă, sau facem camerele să înregistreze pe un server al nostru/deloc, etc.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline toma

101 probleme mai importante şi mai urgente decât referendumul pentru familie

Iar lista e din punctul meu de vedere departe de a fi exhaustiva.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Catalln

Sunt lucruri importante fără doar și poate, asta nu înseamnă că problema tratata de referendum nu este importanta sau mai puțin importanta.
Vom vedea funcție de prezenta și rezultat.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline toma

Da, vom vedea... mai ales ca deocamdata se pare ca nu va fi monitorizat informatic pentru prevenirea fraudelor. Chiar sunt curios daca in Ordonanta de Guvern se va da curs acestei solicitari

Cand ai foarte multe lucruri de rezolvat trebuie sa prioritizezi. Parerea mea este ca rescrierea definitiei casatoriei in Constitutie vine in urma multor altor lucruri pe care ar fi trebuit sa le rezolvam si care ar aduce imbunatatiri vizibile. Ca sa nu mai spun de costul asociat unui astfel de referendum, oare ce altceva mai util pentru cetatean se putea face de banii astia?

Evident, nu toti avem aceleasi prioritati. Pentru unii e mai important sa pazeasca curul altora decat propriul buzunar.

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy

Offline Catalln

Aici ai dreptate m-ai prins, e mai important sa păzesc "curul" copilului decât buzunarul.
Fiecare cu prioritățile lui, ce sa ii faci asa e viata asta.
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline toma

Sigur, dupa cum bine stim copilul isi ia orientarea sexuala din Constitutie. La fel si cei care ar putea atenta la curul copiilor nostri, tot acolo verifica daca e voie sau nu. Constitutia e cea care garanteaza ca nu ne transforma intr-un popor de homosexuali, bine ca rezolva PSD-ul problema asta si putem rasufla usurati ca am evitat la mustata un iminent dezastru national.

Ai grija totusi sa nu-l lasi neinsotit la biserica, ca sunt multi pe acolo care saliveaza cand vad poponete de copii  :popa:

LE: da' cu recursul compensatoriu esti ok nu? Adica pentru copilul tau pericolul sunt gheii care s-ar putea in viitor casatori, nu?

Citat
De când a intrat în vigoare legea prin care deținuții au primit 6 zile de libertate pentru fiecare 30 de zile petrecute în condiții proaste, 530 de deținuți au fost eliberați.

Între acești 530 de deținuți care au ieșit mai repede din spatele gratiilor, se numără 184 de hoți, 135 de tâlhari, 33 de criminali și 47 de violatori, potrivit Digi 24, care citează o statistică a Administrației Naționale a Penitenciarelor.

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline Catalln

Ce treaba are PSD - ul cu acest referendum decât ca vrea sa ciupească ceva capital electoral?
E o dezinformare crasa... dar deh... se vede ca nu prea ești dus la biserica și vorbești din "folclorul" încropit de cei care nici ei nu au trecut pe acolo.
Voi arătați cu degetul pe cei care vorbesc din auzite.. căutați o oglinda.
Parca ați fi activiștii aia plătiți în "iarba" și se cred în #rezist.
Nu am mediatizat referendumul pe forum din principiu, va respect opiniile, nu vreau sa mai creez divergente dar se pare ca am greșit.
Consum mixt realizat la

Offline shpeedy

Cum era aia?! cea mai mare minciuna a Diavolului a fost sa convinga lumea ca nu exista?! - ei, cam asa este si cu legatura PSD-ului cu referendumu' lu' Peste...

Cat priveste mediatizarea referendumului pe forum, logo-ul tau cam tinde sa te contrazica:
- a aparut cam in momentul debutului intoxicarii cu referendumu';
- te insoteste la fiecare postare a ta, indiferent de subiect...

Deci?! Как он остается?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Catalln

Întreb doar logo-ul tău este o mediatizare a ceva sau e un motto?
Restul nu comentez... nu are rost.
Consum mixt realizat la

Offline enicky

Bre, ati cazut in ridicol rau de tot, zau !!! Voi ati citit a doua oara ce-ati publicat aici ?!!! :-?

Chiar n-aveti niciun Dumnezeu, zau !!!

Vorbiti cu nonsalanta de "poponete" de copil si voi aveti copii mici acasa !!!  X-(
  Pacatosi mai sunteti!! :pardon:

Daca unul din copilasii vostrii va aduce "progresul" in familie, asa, peste vreo zece ani ?! Parca asa numiti homosexualitatea, progres, nu ?

Iarta-i Doamne !!

P.S. Daca cinci ong-uri ar fi cerut referendum si psdul ar fi refuzat, cum era? In rahatul in care se afla acum(psd-ul), credeti ca de referendum le arde lor ? Dar stiu ca daca-l refuza, si-au dat foc la valiza !
   Iar in alta ordine de idei, eu zic sa nu mai aruncam pisica in curtea vecinului si sa ne exprimam in limba oficiala, parca asa spune la regulament !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip