Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700017 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Ce mi se pare interesant e ca a primit informatiile si banii pe filiera Freeh (ala de facea "recomandari" in privinta statului de drept saptamana trecuta). Pare-mi-se ca minciuna/propaganda/manipularea are picioare scurte...

Aaa, si inca ceva @Laurentiu : vezi ca reply-ul la care te-ai gasit sa comentezi l-am facut din postura de membru al acestui forum, nu din postura de membru al staff-ului (care se scrie cu doi de 'f', ca veni vorba). Pentru linistea ta sufleteasca, am ales sa ma retrag din respectiva echipa pe cel putin doua considerente: exista riscul ca viitoare actiuni ale mele sa fie viciate de subiectivism si nici nu vroiam ca posibila mea activitate pe forum de la un anumit moment sa nu aiba efect asupra perceptiei din exterior vis-a-vis de echipa.

Iar cu privire la echipa de moderare, trecand dincolo de perceptia-ti individuala asupra mea, sunt de parere ca echipa ar merita mai mult respect prin prisma activitatii si a diverselor concesii facute pentru buna functionare a forumului...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Soimu

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline steph

Nu, asa ceva nu se poate. Daca se impedica un copil si de scrisoarea asta si intreaba ce e aia? Putina decenta te rog!
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline enicky

Apropo de "scrisoarea" avocatului lui Trump, giuliani sau cum il cheama : cine s-aseamana, s-aduna ! Cat de idiot sa fi sa scrii o adresa catre cineva in care sa-ti expui propriile idei și apoi sa spui ca ai facut-o la comanda !
  Adică "stiti, ce-am scris acolo nu e ceea ce credeti, vi se pare, mi-a comandat cineva, nu spun cine, e becher dom'le(zicea Agamitza al lui Caragiale) si nici n-am scris-o eu, secretara !"
 Un jeg de om care ia peste picior o natie intreaga !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Soimu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ce mai cumpara PMB cu 16000 euro: 2000 fluiere... :fluier:

N-au cu ce fluiera a ... paguba.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Alea-s pentru noi, ca ei nu fluiera deloc a paguba. Dimpotriva!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

De unde putem deduce ca un WC public = 6,000 fluiere...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Interesant este ce vor face cu aceste fluiere, pt. ca in situatii de calamitate/cutremur, acest obiect micut iti poate chiar salva viata. :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Eu cred ca le vor da cetățenilor interesați de ele precum au făcut cu vaucherele pentru biciclete, excursiile in Grecia, ochelarii de vedere, etc. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Am inteles apropo-ul direct ! Astept sa se deschida lista ! :)