Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700022 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solymir

Din nou, dăm citate care convin, fără să căutăm date, persoane, nume, context.

Rudolph Giuliani. Avocatul unui personaj a căror prieteni, 6 la număr, au fost găsiți vinovați de chestii foarte dubioase. Printre ei, inclusiv fostul avocat al lui Trump care a recunoscut, sub jurământ, diverse lucruri care, dacă sunt adeverite, se lasă cu pușcărie pentru Trump. Dap, e de încredere. Și în mod sigur poziția unei persoane fizice, fără nici un fel de funcție în aparatul unui stat, înseamnă... Nimic. Ah, acum părerea unui oarecare ne convine, dar părerea oficială a Ambasadei US e naspa. Of, statul ăsta paralel cim a ajuns el și în America...

Articolul celălalt. Ba frate, după 2 ani, tot dați vina pe Cioloș? Bine că nu dați vina pe Constantinescu. Și apropo, fix in articol scrie "OUG a fost emisă în condiţiile în care Parlamentul a tot amânat să-şi exercite funcţia de legiuitor." Oare de ce? Că vin alegeri. Dacă erau așa nasoale de ce nu le-au trimis la CCR? Era aceeași compoziție ca acum. Păi vin alegerile, poate să dea Cioloș ce vrea că oricum după asta facem ce vrem. Bine că dați vina pe Cioloș într-un an, da voi ce dracu' ați făcut de 2 ani? Și pesta porcină e tot statul paralel? Și morții de șosele? Și spitalele rupte?
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: shpeedy, toma, Relisis

Offline solymir

Chiar mă gândeam azi cum a avut tupeu Maior să comenteze atât de normal asupra  fițuicii lui Giuliani. Aparent, "George Maior nu a avut o poziție aprobată la nivelul MAE sau al Guvernului și nu reprezintă poziția MAE, transmite Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat."
Yep, nu se aștepta nimeni la asta.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline Catalln

@speedy am sa îți răspund cu o întrebare.
Știai de problemele pe care le au spanioli cu foarte mulți dintre copii născuți la vârste înaintate după multe avorturi sau după consum excesiv de droguri, după ce au întrat în UE.
Bănuiesc ca nu, în presa internațională nu a scăpat nimic, e băgat sub preș, dar în societatea spaniola este mare valva.
Cam asa sta treaba și cu lgbt/lgbt e băgată sub preș, se masează pe gender mai nou.

PS cum am spus nu sunt de acord cu hoția, dar nici nu închid ochii la alte probleme care pe mine ca părinte ma interesează în mod direct.

Ma opresc aici nu vreau sa întru în discuții inutile.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nenea Rudy colecteaza banuti de la oricine poate sa-i dea. Momentan n-are o poziție oficială.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Catalln

... se marsează pe gender mai nou.
Mai multe detalii aici
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Utilizator_Anonim

Marxistii vroiau omul nou
Neomarxistii al 3-a gen
😂
Tot spalare de creier se numeste
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
De aia Asia si Orientul au preluat controlul lumii, ai' de au cladit civilizatia vestica au murit iar cei ce au preluat din urma fac tot posibilul sa o distruga, de prea mult bine sau din ura ideologica "de stanga"... Cum a spus romanul, "Oaia care nu-si pazeste blana, s-o manance lupul!" Si daca unii de rit nou habar nu au ce inseamna, este acelasi lucru care a facut ca latina, mandra limba a unui popor si imperiu ce a marcat 2000 de ani de istorie umana sa ramana doar prin biblioteci si biserici (cat o mai fi si asta), sursa de meditatie pentru soareci...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline miocrl

Laurentiu.. cat timp te lasi manipulat de A3 pentru ca ti-a marit pensia cu 1oo de lei nu ai cum sa iti dai seama de adevar.

Ne punem noi capul cu SRI.. pai noi stim ce face SRI cand totul e secret acolo. Si daca SRI nu ajuta anchetele cu informatiile pe care le are legate de diferite personaje.. atunci la ce bun sa mai avem SRI - Serviciul Roman de Informatii. Asta e rolul SRI.

Daca SRI are informatii despre Johanel, pai sa le spuna, sa-l condamne. Dar asta a fost mai smecher nu s-a halosit asa de mult si nu il au cu nimic la mana ca daca il aveau il extirpau deja. Ei dar uite ca restul condamnatilor sunt mancati toti. Toti cei ce au furat din banii statului. Si toti acestia au nevoie de T I N E sa ii aperi pt ca le-a ajuns cutitul la os. Tu esti ajutorul lor. Ajuta-i sa mai fure pana vom ramane doar pensionari in tara asta. Vom pleca cu totii scarbiti.

Si ca un rezumat SINTETIZAT la ''de ce sint ilegale protocoalele?'': ''scrisoare către Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior subminează statul de drept''.

Iar guvernul Ciolos pt mine a facut macar un lucru bun: Aplicatia prin care poti verifica LIVE camioanele de lemne. aplicatia care actualii au vrut sa o inchida.. nu mai stiu daca au reusit. Si daca Ciolosica a schimbat legile de ce pana mea nu ai iesit in strada sa tipi tare??? pt ca nu te-a interesat atunci. pt ca nu i-a interesat nici pe PSDi asta atunci .. pentru ca probabil daca o sa le citestti o sa iti dai seama ca nu erau chair rele acelel modificari..
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

The following users thanked this post: toma

Offline miocrl

P.S. Sint curios daca evenimentele s-ar fi petrecut la poarta Cotroceniului, KWJ si-ar fi mentinut punctul de vedere?

„Faptul că Guvernul PSD a gazat și a bătut românii mi se pare incalificabil” - https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/iohannis-faptul-ca-guvernul-psd-a-gazat-si-a-batut-romanii-mi-se-pare-incalificabil-985900

Ma doare in 14 de unde s-ar fi tinut protestele..

cei agresivi din primele randuri au fost agresivi cu jandarmii. de ce m-au gazat pe mine in spate? au filmat non stop. nu sunt in stare sa scoata nimic? daca era fiul tau gazat in spate de tot cum te simteai? tot asa de aparator fata de PSD te simteai? Inca am ochii uscati.
Si nu a fost aprobat niciun protesst REZIST.. dar au aprobat protestele pro jandarmi ... chiar ai gaz in ochi?

https://pressone.ro/video/timelapse-protestul-din-10-august-2018/
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

The following users thanked this post: toma

Offline JMu

Trump lawyer Giuliani got paid to lobby Romanian president  =))
Tocmai când găsiseră și alde' psd + minionii ceva de dat pe la știri că ar veni din afară...
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017