Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
568
569
570
571
572
[
573
]
574
575
576
577
578
...
990
Mergi Jos
Autor
Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu! (Citit de 700015 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #5720 :
26.Aug.2018, 09:26:09 a.m. »
Si la noi erau frumoase campaniile electorale cu mici ,cu bere 😂
Inainte de legea noua electorala
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #5721 :
26.Aug.2018, 04:15:41 p.m. »
Da porcul la control!
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5722 :
26.Aug.2018, 11:27:53 p.m. »
Ce mai conteaza cine ii ia ! Important e sa-i lasi pe oameni fara porci, nu?
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5723 :
27.Aug.2018, 06:53:00 a.m. »
https://evz.ro/pesta-porcina-cronica-crima.html
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
Laurentiu
Hero Member
Mesaje postate: 7304
Gen:
Obeliscul Leilor
«
Răspuns #5724 :
27.Aug.2018, 10:26:48 a.m. »
''Este protocolul secret din 2016, dintre SRI- PG, legal așa cum spun Augustin Lazăr și Eduard Hellvig? - Specialiștii în drept ne răspund că NU.
Protocolul este ilegal, la fel ca și cel din 2009
, denunțat de Mediafax la PG, dar paradoxul este că nimeni nu e îndreptățit să spună asta, pentru că procurorii,care ar trebui să înainteze unei instanțe cauza, sunt în conflict de interese, scrie Mediafax.''
https://www.stiripesurse.ro/este-protocolul-secret-din-2016-dintre-sri-pg-legal-a-a-cum-spun-augustin-lazar-i-eduard-hellvig_1285447.html
''A devenit, odată cu noile Coduri, protocolul SRI-Parchet ilegal? Câtuşi de puţin. Ba dimpotrivă, ca să folosesc un barbarism, a devenit încă şi mai legal. Căci a definit mai explicit decât era înainte rolul SRI în valorificarea mandatelor de interceptare – în sensul că era prevăzut mai clar în lege. Prin urmare, nu protocolul din 2009, ci noua legislaţie penală, din 2014, pare să fi dat SRI-ului un rol sporit în activitatea de cercetare penală. Şi spun „pare” pentru că nu ştim cât şi-a şi înhăţat SRI din noile puteri conferite prin lege. Or, aşa cum ştim, o lege nu poate fi ilegală şi este prezumată ca fiind constituţională până când CCR decide contrariul. Situaţia asta a durat doi ani, până în
februarie 2016, când CCR a decis că sintagma „alte organe specializate ale statului” este neconstituţională. Abia după această decizie, protocolul SRI-Parchet a devenit ilegal
. S-a mai aplicat protocolul şi după februarie 2016? Putem afla într-un singur mod: caz cu caz, dosar cu dosar, în faţa instanţei de judecată, la verificarea probatoriului.''
https://adevarul.ro/news/politica/protocolul-sri-parchet-speraclupentru-amnistie-generala-1_5ac4ed22df52022f7569ebc6/index.html
''Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informații recunoaște că au existat cele două protocoale, se bâlbâie atunci când i se cer explicații privind legalitatea și rațiunea acestora dar, în schimb, afirmă cu subiect și predicat că instituția pe care o reprezintă a pus la dispoziția comisiei parlamentare de supraveghere a activității SRI absolut toate protocoalele încheiate. Inclusiv cele două, dintre care, atenție, ultimul este încă în vigoare. [...] ...
dacă autoritățile au decis să respecte totuși decizia Curții Constituționale a României și să revină la legalitate
, de ce opinia publică nu este informată oficial: 1). Că au existat în total de-a lungul anilor X protocoale, cu menționarea instituțiilor și persoanelor semnatare; 2). Că dintre acestea Y au fost aplicate, încălcându-se legile țării, procedura penală, drepturile și libertățile fundamentale ale omului și independența Justiției; 3). Că toate aceste protocoale ilegale au stat la baza unor erori judiciare intenționate, conducând la numeroase drame umane, dar și la coruperea luptei anticorupție.''
https://gandeste.org/general/alte-protocoale-blestemate/89219
P.S. Las lalatitudinea cititorului sa-si traga concluziile de rigoare despre legalitatea sau ilegalitatea protocoalelor dintre institutiile statului.
memorat
Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5725 :
27.Aug.2018, 11:05:54 a.m. »
Mai ca astept cu interes sa fie unul din astia de lupta cu statu' paralel cu ceva acuzatii de abuz sexual / viol - sa dezincrimineze si respectivele fapte... Macar sa fie liber la f...ut si la propriu, nu numai la figurat...
Ma gandesc sa le scriu celor de la Odorhei si celor de la Jolidon - poate reusim s-o punem de-o afacere cu potential: lenjerie intima de tabla...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
Catalln
Hero Member
Mesaje postate: 986
«
Răspuns #5726 :
27.Aug.2018, 12:46:44 p.m. »
Lasă că suntem momiți pe partea asta cu hoția (nu spun a nu e asa) dar partea asta cu progresismul lgbt care mai nou în statele "evoluate" a luat un avânt, chipurile din discriminați au ajuns sa discrimineze majoritatea ba sa o ostracizeze, mai nou sub aceasta umbrelă își fac loc inclusiv proxeneți și pedofilii care și ei au drepturi nu?
Nu mai vorbim despre idioligia de gen sau gender care ne este băgată pe gat după conferință de la Istanbul fără ca să fim consultați culmea în timpul guvernării Cioloș, timp în care state cum mai multa civilizație se discuta pe larg încă.
«
Ultima Modificare: 27.Aug.2018, 01:07:18 p.m. de Catalln
»
memorat
Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la
shpeedy
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5727 :
27.Aug.2018, 01:23:39 p.m. »
Inteleg... Deci batalia se duce intre acceptarea hotiei si acceptarea minoritatilor sexuale... Hmmm...
Raman la
parerea mea
, enuntata cu ceva timp in urma pe acelasi subiect.
Si un articol putin mai vechi, dar interesant (si cu tangenta, zic eu) -
Propaganda rusă. Cum ne ferim
LE: nu stiu daca este o inducere in eroare voita sau nu, dar eu nu am vazut ca proxenetismul / pedofilia sa fie acceptate pe undeva prin cultura occidentala - poate poti da un exemplu in acest sens...
«
Ultima Modificare: 27.Aug.2018, 01:39:40 p.m. de shpeedy
»
memorat
Laurentiu
Hero Member
Mesaje postate: 7304
Gen:
Obeliscul Leilor
«
Răspuns #5728 :
27.Aug.2018, 03:42:33 p.m. »
Si ca un rezumat SINTETIZAT la ''de ce sint ilegale protocoalele?'': ''scrisoare către Klaus Iohannis:
Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior
subminează statul de drept
''.
''Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.'' -
https://www.mediafax.ro/social/exclusiv-rudolph-giuliani-avocatul-lui-donald-trump-scrisoare-catre-klaus-iohannis-protocoalele-promovate-de-kovesi-si-maior-submineaza-statul-de-drept-document-17482807
P.S. Ce a facut ''bun'' Guvernul ZERO, noaptea ca ADEVARATII HOTI:
''
MODIFICĂRI PERICULOASE făcute de Guvernul Cioloş. Codul Penal şi Codul de Procedură Penală
au un iz ANTICONSTITUŢIONAL - APADOR-CH consideră că prin cele 151 de modificări ale noilor coduri sunt afectate grav drepturi prevăzute în Constituție. Avocatul Coltuc este categoric: Modificările sunt neconstituţionale! După ce în martie era pusă la zid pentru declaraţia că drepturile omului ar fi „un lux teoretic” fără combaterea infracţionalităţii, ministrul Justiţiei Raluca Prună stă pe un butoi de pulbere'' -
https://evz.ro/modificarile-codurilor-penale-o-bomba-anticonstitutionala-sub-guvernul-ciolos.html
«
Ultima Modificare: 27.Aug.2018, 04:12:20 p.m. de Laurentiu
»
memorat
Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
shpeedy
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5729 :
27.Aug.2018, 04:52:22 p.m. »
Iertata-mi fie remarca, da' "fascinanta" viata tre' sa ai pentru a-ti irosi atata energie pe legalitatea unor protocoale de colaborare intre institutii ale Statului care - in esenta - au rolul de a-i prinde pe cei rai (sau in multitudinea de intoxicari, acest scop a devenit irelevant?!).
Suntem totusi pe forumul unei marci low-cost, nu BMW/Audi/VW/MB, a.i. sa existe riscul incidentei unor cazuri de dat cu sub-semnatul pe la DNA de catre unii dintre membrii acestui forum...
Dar mai stii...
LE1: aaa, si inca o chestie care ar trebui sa dea de gandit (si cu toate astea nu da) - majoritatea pctelor. de vedere exprimate aici vin din partea celor acuzati/condamnati - direct sau via avocatilor (romani sau americani - Giuliani/Freeh); la modul meu de intelegere, e oarecum de inteles ca au ceva de comentat / criticat la adresa sistemului care li se pune contra (daca n-ar fi asa greu, cred ca toti ne-am face avocati).
LE2:
@Catalln
- se complica lucrurile:
A aparut o noua identitate sexuala
...
«
Ultima Modificare: 27.Aug.2018, 05:13:11 p.m. de shpeedy
»
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
568
569
570
571
572
[
573
]
574
575
576
577
578
...
990
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
There was an error while thanking
Thanking...