Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700020 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solymir

Știi că țara în care stai a ajuns o mizerie când nevasta care nu s-ar da mutată de lângă rude nici moartă întreabă timid: "e complicat să ne mutăm prin altă parte?...". N-am fost sigur dacă să fiu mândru, deprimat sau bucuros la faza asta... Un singur lucru vreau să urmeze la ce s-au întâmplat: începând din seara asta, protestele să fie permanente, în fiecare seară, la fel ca în 2017. Măcar atâta.
Și mai ales, când urlă hipsterimea cu "mă piș pe el de vot", să-și aducă aminte de 10.08.2018 și cum miros lacrimogenele la următorul scrutin.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: toma, Lerua07, ariciul, Relisis, Costique

Offline Lerua07

Sper ca hipsterimea cu "mă piș pe el de vot", la următorul scrutin să-și aducă aminte de 10.08.2018 cu miros de gaz lacrimogen .
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: toma, Costique

Offline nirolf

Credeți că cei care n-au fost la vot au fost aseară în piață? Știu foarte puțini, majoritatea colegilor la muncă de exemplu sunt oameni serioși, 30-40 de ani cu copii mici sau chiar mai mari. Nu-i intereseaza nimic legat de politică, nici măcar nu știu când sunt alegeri. Sunt victimele manipulării "toți sunt la fel", inclusiv despre USR-iști știu ei (care nu urmăresc știrile!) că sigur au ei un interes și o să fure ca ăștia. Se plâng și ei de școli și spitale, dar cam atât. O resemnare mioritică.

Offline cristidav

Un popor de cotofane care stiu doar sa dea din gura si sa se planga. Din pacate, putem generaliza.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, Costique

Offline shpeedy

O bizarerie? Pe locul 1 la creșterea PIB, pe ultimul loc în UE la costurile de împrumut: Pragul de 5% pe an a fost trecut în iulie

Oare cate generatii o sa plateasca aceste imprumuturi care nici macar nu au in vizor dezvoltarea/progresul Romaniei (ca sa zici ca merita)?!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Suntem inca "mici" la capitolul imprumuturi ! Si nu toate imprumuturile se iau pt. investitii.  Cat despre aceasta crestere a Romaniei, nu sare nimeni in sus de bucurie ca se intampla ! D-aia ne si da in cap cu dobanzile,  pe de-o parte, cu inflatia(care pana de curand era cu minus),  pe de alta parte.

Cat despre catedrala ...chelului tichie de margaritar ii lipsea !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Poate postarile tale ar avea mai mult sens daca ai explica ghilimelele...

Si spune-mi, rogu-te, pentru ce investitii s-au contractat imprumuturi de cand sunt nenorocitii astia la putere.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline shpeedy