Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700019 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Diaspora suntem noi...

Citat
Nu contează dacă mâine vor fi 10.000 sau 100.000 de mii de protestatari. Pentru că, de suferit, suferă 20 de milioane care-și au părinții, copii, frațile și surorile departe de ei

Citit articolul pana la capat...deocamdata asta e tara in catre traim. Asta e tara in care pesedeii ne spun ca este bine... binele adus de ei. Asta e tara in care intre hotul marunt, prins in autobuz cu mana in buzunarul tau, ce devine violent sau pozeaza in victima si cei care conduc tara in Guvern si Parlament nu mai este nici o diferenta.
« Ultima Modificare: 10.Aug.2018, 09:02:36 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, gabineg, shpeedy, Costique

Offline enicky

Interesant articolul, dar baiatul asta parca e din proverb facut : "s-a inecat ca tiganu' la mal" !
  Poate nu este relevant, dar "pare" a fi ... "minciunica" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

And your point is...?!

Fara suparare, dar punand atatea ghilimele mi-e ca ai ajuns prea subtil pana si pentru tine...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Mda, ma rog, ....pare=este, iar minciunica=gogoasa jurnalistica.
 Nu-i nicio suparare....  doar ca sunt ironii inutile. Mie mi s-a parut ca se intelege usor sensul ghilimelelor...romanesti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Pai care e minciuna?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Lerua07

Jandarmii au facut un scenariu diabolic ptr ai intimida si dispersa in forta pe protestatari: au infiltrat instigatori printre protestatari ptr a crea haos si a le justifica atacul brutal cu gaze lacrimogene si tunuri de apa  X-(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline solymir

Ca om care a fost și el acolo, absolut DA. O măgărie de cea mai joasă speță. Ajungeau lacrimogenele până la Mc-ul de pe Buzești.
Cam la 21:45 au început grav cu fumigene și gaze, când am auzit 6-7 pocnete in nici 5 secunde  - hai să mergem nevastă că-i frumos la revoluție dar hai să rămânem întregi...
A mai fost cineva? Eventual mai spre guvern?
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline shpeedy

Mai mult ca sigur ca au infiltrat si instigatori, dar dadeau cu gaze fara cel mai mic discernamant, in zone care nu reprezentau vreun pericol...

Cand au avut primele tentative de spart protestul, eram in mijlocul Pietei (zona insulei cu semafor dintre Antipa si Guvern) - nu aveam pe o raza de 10m vreun comportament violent, dar au dat cu gaze si au fortat o busculada spre Mihalache/BRD. Ce ardeau, nene, gazele alea...

Din ce am mai vazut/citit, o gestionare cu buna credinta ar fi avut infiltrati printre protestatari cu scopul de a identifica si extrage - chirurgical -  acele elemente violente si puse pe conflict cu jandarmii (daca noi, fara pregatire in acest sens, ii puteam identifica, pentru un ochi antrenat ar fi fost piece-of-cake). Dar cum asta nu s-a vrut a fi o gestionare cu buna-credinta, a iesit ce a iesit - daca mai avea o farama onoare/fapte de care sa fie mandra Jandarmeria Romana pana aseara, toate astea s-au pierdut prin fumul gazelor si jeturilor de apa de azi-noapte...

Ce n-au invatat idiotii din istoria (recenta) e ca - atunci cand se ajunge la situatii d'astea - sfarsitul e relativ aproape...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Am fost in Piata Universitatii in 1990. Stateam la fratele bunicului in Bucuresti, venisem pentru admiterea la facultate - probele eliminatorii. 2 saptamani am stat in Bucuresti si am fost seara de seara in Piata. Am plecat cu 2 zile inainte de a o "lichida" tovarasii. Cu mitingul de aseara...daca cercetati, veti observa similitudinile.  Acum interlopii sunt protejati de politicieni, au gasit noii "mineri" alde Dragnea&Co .
Imi pare rau dar tara asta nu se mai face bine, este mult mai aproape de Rusia decat de UE la nivel politic.
Aveam un plan dar cred ca il tai, realizez ca mai bine pentru mine nu poate fi in Romania, tara lui Dragnea si Salam...Ramane doar sa vin in vizita pentru rudele mele si cam atat. Chiar si asa tot nefericitii PSD vor beneficia de banii ce ii cheltuiesc eu...Caci trebuie sa fii tare nefericit sa fii asa de prost si sa stii ca esti pentru ca realizezi ca ai bani si nu stii ce sa faci cu ei...PSD-ul a facut un sistem de sinecuri prin care banii ce-i platesc cei 5 milioane de muncitori se imparte (cu precadere) la PSD-isti dar nu sunt in stare sa ridice tara macar un centimetru mai sus...
Stiti cum e sa nu ai nevoie sa umbli dupa autoritati DELOC? Am 3 moduri diferite de autentificare electronica, aplicabile in toate zonele importante ale vietii (acelasi sistem il folosesc si daca ma conectez la contul bancar si daca ma conectez la oricare din autoritatile statului, da - saiturile fuctioneaza si iti rezolvi treburile cu statul online, inclusiv pasaport). In Romania insa este mai important sa se asigure slujbe pentru 100.000 de functionari plimbatori de hartii nefolositoare. Suedia e cel mai mare producator de hartie din Europa dar nu si consumator. Caci n-are loc de Romania si regimurile de genul...Stiti , aici toate mailurile au la partea de jos o avertizare, te roaga sa nu il tiparesti daca nu ai sigur nevoie de o copie pe hartie, ca sa salvezi padurea...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline cristidav

Am fost aseara in centrul Oradiei, in modestul grup de 1.500 de oameni, pentru a nu stiu cata oara, ca sa va sustin pe voi, cei din Bucuresti. Va multumim pentru ceea ce faceti.

Ce n-au invatat idiotii din istoria (recenta) e ca - atunci cand se ajunge la situatii d'astea - sfarsitul e relativ aproape...
Sa dea Domnu ! Problema e ca nu cred ca vor invata ceva din asta, ei, populatia de joasa speţă...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, Lerua07