Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700021 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Hai sa nu dam apa la moara teoriei conspiratiei. la urma urmei unde e ferma lui Dragnea jr? Daca e in alta zona mai izolata de focare atunci n-avem ce sa vorbim. Mai curand cred ca toata treaba a fost gestionata prost de la bun inceput. Ca la asta suntem maestri! Ca o sa profite cineva de pe treaba asta e alta mancare de peste. Ca UE , ca Dragnea...
Dar tot noi suntem vinovati, degeaba dam vina pe altii. Nu stim sa actionam in momente cheie!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ...

Ferma lui Dragnea jr. e in Teleorman, cel mai recent focat a fost descoperit in jud. Ialomita. Asteptarea-i cea mai grea, dar speranta moare ultima.

Offline shpeedy

Presupunand ca:
- ferma respectiva mai are ceva animale;
- ferma respectiva mai este in posesia fam. Dragnea...  ;)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

Si in final...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline fireburn

Da' cum se face că ferma de porci a familiei Dragnä nu are probleme cu pesta porcina? Să fie din cauză că virusul nu afectează "porcii de oameni" de acolo?

Are si virusul mandria lui :)

Offline toma

Nu ar ajuta cu nimic propagarea molimei pana la ferma feciorului lui Dragnea:

- pierderea financiara a famigliei ar fi compensata cu alti bani furati tot din banii nostri (bugetul statului)
- niste oameni si-ar pierde locurile de munca intr-un judet si asa subdezvoltat
- ar insemna ca epidemia s-a intins si mai mult cu efecte dezastruoase pentru oameni care chiar sunt dependenti de porcul din ograda.

Adica tot oamenii cinstiti ar avea de suferit.

PS:
Era sa uit: m__e PSD!
« Ultima Modificare: 03.Aug.2018, 10:13:39 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Relisis

Offline enicky

"si atunci daca oamenii au venit cu date si cifre..."
@ariciul posibil sa fiu si eu incapatant, dar in fata cifrelor/datelor corecte nu "rezist". Mai insista, ca mai sunt si alti "clienti" :D 
Mesajul are rost, dar daca tu nu te ragasesti in el(pt. ca nu esti "genul"!), n-ai cum sa-l intelegi !
  Dupa cum ma asteptam, am observat(chiar si azi) ca n-a avut niciun efect.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Cele zece principii pentru manipularea maselor:

Citat
1. Să distragi permanent aten­ţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte mi­no­re, dar cu mare impact emo­ţio­nal. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui reale.

2. Să creezi probleme grave, care angajează masiv opinia pu­blică şi tot tu să vii cu soluţii. Un exemplu: să favorizezi violenţa urbană şi apoi să vii tot tu cu gu­ver­narea providenţială care sal­vea­ză naţiunea în temeiul legilor re­presive cerute de popor, cu pre­ţul limitării libertăţilor democratice.

3. Să aplici treptat toate mă­su­rile dure. Ceea ce ar duce la miş­cări populare, dacă se aplică într-un singur pachet şi dintr-odată, de­vine suportabil, dacă este livrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

4. Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

5. Să te adresezi mulţimilor ca şi cum toţi oamenii au o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre o gândire infantilă care nu face relaţia dintre cauze şi efecte.

6. Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manevrat.

7. Să ţii poporul în ignoranţă şi în satisfacţii ieftine, dar multe. Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţionaleste instrumentul ide­al de a tâmpi lumea şi a o controla.

8. Să încurajezi financiar me­dia, aceea care îndobitoceşte pu­bli­­cul şi-l ţine legat de emisiuni şi se­ria­le vulgare ce trag inteligenţa în jos.

9. Să stimulezi simţământul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Omul care nu mai are îndemnul să se revolte, devine turmă şi e uşor de controlat.

10. Să apelezi la toate cuceri­rile ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp să le discreditezi prin media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

In alta ordine de idei, pentru cei interesati de subiect, tot despre cum a gestionat statul pesta porcina:

ÎN INSTITUȚIA CARE TREBUIA SĂ PREVINĂ PESTA PORCINĂ ”SE PĂZEAU ȘPĂGILE LUATE DIN TERITORIU CU PUȘCA DE VÂNĂTOARE!” » CINE-I PREȘEDINTELE GERONIMO BRĂNESCU

PATRONUL CĂRUIA I-AU FOST OMORÂȚI 48.000 DE PORCI ACUZĂ: ”PRIMA OARĂ, AUTORITĂȚILE M-AU ANUNȚAT CĂ VINE PESTA ÎNTR-O DUMINICĂ, LA JUMĂTATEA LUI IUNIE 2018!”. GUVERNUL GĂSISE PRIMUL FOCAR ÎN IULIE 2017!

GENIUL GUVERNULUI DĂNCILĂ: ÎN PLINĂ AMENINȚARE A PESTEI, S-A ORDONAT ELIMINAREA CONTROLULUI VETERINAR DIN PRIMĂVARĂ, ECONOMISIND 6 MILIOANE DE EURO ȘI PIERZÂND APROAPE UN MILIARD!

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline shpeedy

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Presupunand ca:
- ferma respectiva mai are ceva animale;
- ferma respectiva mai este in posesia fam. Dragnea...  ;)

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/investigatie-exclusiva-baiatul-lui-dragnea-scapat-de-10-000-de-porci-inainte-de-molima-valentin-dragnea-un-om-de-afaceri-mai-bine-informat-decat-altii-2354597

Dar cine-ar fi crezut?! SENZATIONAL!!!

Babaiete, in ciuda retoricii nationalist-populiste, in realitate, cu exceptia catorva perioade (sau pe fondul acestora - perioada fanariotilor, perioada SOVROM-urilor), noi ne-am cam furat intre noi...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk