Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700052 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

N-a fost chiar fake-news - ei au incercat...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Dupa mintea mea situatia sta asa: placutele personalizate sunt legale in Suedia. Din punctul de vedere al suedezilor aceastea sunt valabile si in celelalte tari UE daca legislatia locala nu spune altceva. Cum nu cred ca legislatia noastra le interzice in mod explicit, atunci sunt legale si la noi.

Mi se pare halucinant ca in doua saptamani politia romana inca nu a reusit sa determine clar daca e legal sau nu sa circule baiatul ala cu ele.

LE: Odiseea continua:

Citat
Răzvan Ștefănescu, posesorul autoturismului cu numărul M...EPSD, a fost oprit de un echipaj de poliție în dimineața zilei de luni, care i-a suspendat permisul și i-a ridicat plăcuțele de înmatriculare, deși Ambasada Suediei a precizat că acestea sunt valide în toate țările UE, transmite Mediafax.

Acum incepe sa miroasa a abuz.  :-q
« Ultima Modificare: 30.Iul.2018, 10:27:54 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Ultima Modificare: 30.Iul.2018, 10:39:56 a.m. de shpeedy »

Offline shpeedy

Atentie, soferi! Mai nou permisul de conducere si/sau placutele de inmatriculare se pot suspenda pe considerente de moralitate (nici nu e necesar sa existe o legislatie in acest sens):

Ioan Buda, inspector general al Poliției Române: El s-a prezentat la intrarea în țară. La intrarea în țară a intrat legal, din punct de vedere al plăcuțelor de înmatriculare. Din punctul meu de vedere ilegal, imoral, pentru că avea acea sintagmă pe plăcuțele de matriculare, vulgară.

Deh, cam asa se contureaza Romania PSD...

In cazul in care gasiti deranjant ce se intampla, ori se poate lasa un calificativ/un comment pe pagina de FB a Politiei Romane (se pare ca pe cei de-i intereseaza chestia din Politia Romana ii deranjeaza acest lucru), ori semna initiativa Fara penali... . E la latitudinea fiecaruia...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu, ce trebuie facut este sa fie dati in judecata pentru abuz la CEDO...Eu chiar asteptam asta pana acum dar vad ca am alte idei. Eu m-am intalnit cu acesta masina in trafic aici in Suedia asa ca stiam de ea. Cand a intentat proces penal ma gandeam la abuz asupra sa, nu asupra minorului. I-au luat permisul si l-au lasat fara posibilitate de miscare si de munca. I-au stricat concediul pentru ca i-a deranjat? Unde e Vadim sa explice ca asta e pamflet? Asta e abuz de CEDO fara nici o  indoiala ( unde e "abuzatul" Voiculescu si procesul la CEDO cu care tot ameninta?).
« Ultima Modificare: 01.Aug.2018, 11:26:14 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Si aia este o cale de actiune, dar eu o vad a fi individuala (nu cred ca putem noi face o reclamatie la CEDO in numele celui implicat) si mai de lunga durata...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Inca un idiot din guvern o comite grav. Este sinistrul Apararii, care le pune rusilor mingea la fileu: la Deveselu sunt "rachete Balistice" . Ma indoiesc ca vreunul din idiotii din guvern stiu ce e o racheta balistica. Pentru astia colegul Laurentiu isi pune obrazul...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Asta in timp ce Tudorel Toader ofera consultanta juridica, iar Firea mai da niste pomeni...

Ti se face sila...

Offline ariciul

Eu am auzit ca se pregateste o pomana mai mare si anume o amnistie fiscala! Dar PSD a facut asta de fiecare data cand a guvernat. Isi iarta hotii de datorii ca sa o poata lua de la capat cu furatul!
https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/mediul-de-afaceri-nu-e-de-acord-cu-amnistia-fiscala-mesajul-transmis-guvernului.html

Clotilde Armand
Ieri la 08:05 ·
Ești un șofer angajat în Suedia și mergi în concediu în România cu un număr legal de înmatriculare anti-PSD? Atunci ești lăsat fără permis pentru o perioadă nedeterminată, în baza unei legi inventate de Dragnea. Ai supărat Partidul Unic. Nu contează că trebuie să te întorci la muncă.

Ești șoferul lui Dragnea? În acest caz ajungi secretar de stat în Guvern și ești numit în fruntea Companiei de Autostrăzi și Drumuri. Studii și experiență? N-ai nevoie. Salariu lunar? Între 5000-10.000 euro. Munca nu prea există.
Adrian Mlădinoiu, fostul șofer al lui Dragnea și asociat cu fiul lui Dragnea, este secretar de stat și a fost numit în fruntea Companiei de Autostrăzi și Drumuri.

Așa luptă Dragnea cu Statul Paralel.
« Ultima Modificare: 01.Aug.2018, 03:25:27 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline ariciul

Inca un idiot din guvern o comite grav. Este sinistrul Apararii, care le pune rusilor mingea la fileu: la Deveselu sunt "rachete Balistice" . Ma indoiesc ca vreunul din idiotii din guvern stiu ce e o racheta balistica. Pentru astia colegul Laurentiu isi pune obrazul...

Corect, reactiile au aparut deja: https://newsweek.ro/politica/propaganda-moscovei-preia-declaratia-lui-fifor-a-recunoscut-ca-la-deveselu-sunt-rachete-balistice

Intr-o tara mai vestica asa ceva s-ar lasa cu demisii! La noi insa...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip