Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700046 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Si cireasa de pe tort :

Afaceri închise de pesta porcină: „Nu se salvează nimic, se ucide tot. Renunţ cu totul la afacere”/ Lider sindical: Focarul de pestă porcină africană a fost PROVOCAT

"„Dacă fac o analiză şi mă uit că industria cărnii, morăritul şi panificaţia sunt cam singurele subramuri din industria alimentară cu o dezvoltare mare şi investiţii româneşti,.....  industria uleiului înseamnă în momentul de faţă 90% investii străine, industria zahărului înseamnă 90% investiţii străine, industria băuturilor răcoritoare sau berile 100%, industria de procesare a laptelui şi produselor lactate înseamnă 90% investiţii străine, deci morăritul, panificaţia şi industria cărnii au rămas două sectoare cu preponderenţă a investiţiilor româneşti, şi atunci de gândeşti la lucrurile astea”, a adăugat Frumosu."

Asta imi aminteste de gripa aviara, copie la indigo, cand la fel se omora totul !
  Afaceri distruse, vieti distruse, familii intregi bagate instant in saracie, deh, victime colaterale!
  Cineva spunea ca nimic nu este intamplator....
« Ultima Modificare: 28.Iul.2018, 08:50:22 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

Eu zic ca e ceva energetic
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
   Si cireasa de pe tort :

Afaceri închise de pesta porcină: „Nu se salvează nimic, se ucide tot. Renunţ cu totul la afacere”/ Lider sindical: Focarul de pestă porcină africană a fost PROVOCAT

"„Dacă fac o analiză şi mă uit că industria cărnii, morăritul şi panificaţia sunt cam singurele subramuri din industria alimentară cu o dezvoltare mare şi investiţii româneşti,.....  industria uleiului înseamnă în momentul de faţă 90% investii străine, industria zahărului înseamnă 90% investiţii străine, industria băuturilor răcoritoare sau berile 100%, industria de procesare a laptelui şi produselor lactate înseamnă 90% investiţii străine, deci morăritul, panificaţia şi industria cărnii au rămas două sectoare cu preponderenţă a investiţiilor româneşti, şi atunci de gândeşti la lucrurile astea”, a adăugat Frumosu."

Asta imi aminteste de gripa aviara, copie la indigo, cand la fel se omora totul !
  Afaceri distruse, vieti distruse, familii intregi bagate instant in saracie, deh, victime colaterale!
  Cineva spunea ca nimic nu este intamplator....
Aceste lucruri nu se intampla de ieri de azi si nu se face in Romania ce nu se face in alta parte: aceste boli sunt asa de contagioase si periculoase pentru intreg septelul ca singura scapare este distrugerea animalelor in toata zona POSIBIL  a fi contaminata. Si asta numai ca sa salvezi celelate zone. Si sa nu credeti ca a venit asa , din mintea cuiva, nu, intai au trebuit sa se piarda toate animalele din tari intregi.
Acum mai bine de 20 de ani un prieten al meu avea pe malul Siretului, separat - fara acces la alte zone, o mica ferma zootehnica , avea taica-su 102 porci. A lovit pesta in ei si au reusit sa taie doar 3 porci inainte de a muri toti...
Sincer, va rog sa va documentati inainte si apoi sa propagati teoriile conspiratiei.
Acum jumatate de an am vazut un film islandez din 2015, drama  "Despre oameni si oi"  in principal ca nu vazusem niciunul si vroiam sa vad daca e ceva de capul lor. Aici o evaluare:
https://www.cinemagia.ro/filme/rams-610953/
Vi-l recomand. In plot apare o boala a oilor ce apare din senin si ucide tot...si la fel au facut si islandezii, au lichidat toate oile din toata valea desi numai doua familii avusesera cazuri, o varietate islandeza de oaie UNICA...
Industria si agricultura sunt asa pentru ca nimeni nu vrea sa mai munceasca, toti primesc, toti au drepturi etc. Cu "investitori" de genul PSD si numai agreati de ei ce rezultate sa ai ca tara? Plus coruptia endemica ce ucide toata initiativa. Hai sa fim cu capul pe umeri si sa analizam limpede cine ce si cum...Stiti cazurile in care taranii nostri minunati si muncitori si-au omorat animalele ca sa ia venitul minim garantat, nu?
« Ultima Modificare: 28.Iul.2018, 04:20:04 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline toma

Din nou Radu Paraschivescu:

Nu orice om îi este jenă
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

Colegu' @Costique inainte sa rogi pe altii sa se documenteze, sa ne recomanzi filme si amintiri din tinerete, puteai sa citesti cu atentie articolele citate si ai fi inteles ca fenomenul respectiv se intampla (intamplator!) chiar in zonele dezvoltate ale zootehniei ! Absolut intamplator, dar se mai gaseste si in Romanica cate ceva care sa mearga !
Eu nu pun la indoiala gravitatea bolii, doar ma mir ca a aparut in Tulcea, Ialomita, Braila, Satu-Mare, zone care nu prea sunt invecinate!
  Iar in articolul despre gripa aviara parca scrie ca un cetatean a mancat una din gainile vaccinate, s-a imbolnavit, iar din analize a rezultat ca vaccinul respectiv l-a afectat pe el, gaina respectiva fiind sanatoasa ! Culmea !
  Si ca tot am ajuns la capitolul istorie(contemporana), am o amintire (care initial n-am vrut s-o povestesc) neplacuta de acum vreo doispe ani, cand am vrut sa facem o vizita nasilor si acestia ne spun ca putem sa venim la ei, dar nu se stie daca mai plecam, ca le-au bagat cartierul in carantina din cauza gripei aviare. Intr-adevar, in cartierul lor sunt numai case si vile, dar noi chiar n-am crezut, ne gandeam ca fac vreo gluma. Asa ca ne-am urcat in masina si am plecat, dar cand am ajuns la strada care intra in cartier, mare "galagie", politie locala, unii cu costume albe cu o cisterna sa ne "spele" rotile foarte hotarati ! Am dat inapoi, am intors masina si am plecat. Am vorbit apoi cu nasu si ne spune ca o sa le aduca un magazin mobil cu alimente si cel putin 24 ore nu pot sa se "miste". Habar n-am ce s-a intamplat ulterior, dar a doua zi am inteles ca s-a ridicat interdictia si au putut sa mearga la serviciu. 
  Am cautat pe goagle si mai sunt ceva articole de la vremea respectiva .
  Asa ca aceste situatii imi/ne creeaza suspiciuni si ajungem sa punem la indoiala realitatea(care-o mai fi ea!)
  Iar eu n-am facut inca o obsesie de a pasa toate situatiile neplacute, catre guvern sau coalitie. C-ar trebui mutat psd-ul in padure sa aiba grija de porcii mistreti (si sa-i vaccineze!), asta e o alta discutie, dar parca e ...penibil sa acuz pe altii ca avem cea mai ploioasa vara sau ca am eu colesterolul marit, zau !
    Si nici nu cred ca gripa aviara a adus-o pdl-ul care se afla atunci la guvernare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Offline rexkrokiDAU

Parcă recomandai să o lăsăm mai moale cu politica pe forum. :dknw:

Offline enicky

Macar aici !
Dar m-ati agitat si tot parerologie in fiecare zi, hai sa vedem si la concret. Iar articolul cu beizadele arata doar o mica parte, unii ar putea spune justificata moral(rude de gr.I), din clonele care sunt plantate in institutiile statului. Acestea sunt mai greu de depistat, ce-i drept !

Si o veste buna/proasta, depinde de cine o primeste ! Ca tot sa chinuiau unii parinti sa gaseasca raspunsuri la posibile intrebari puse de copilasii curiosi, acum au scapat

Offline shpeedy

Daca nu ma-nseala memoria, parca tu, @enicky, erai ala pudibond si cu intrebarile...

Dar, dupa cum se vede, acum poti sta linistit - s-a restabilit moralitatea in tara; m...ile in sens propriu nu se mai dau, raman cele in sens figurat pe care ni le da PSD+ALDE si pentru care platim cu varf-si-ndesat...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Asa cum am spus, prea multi merita mult mai mult decat primesc. Cum nu se invata nimic din istorie mi se pare normal ca fiecare sa-si vada numai interesul lui si imediat, restul duca-se pe pustii. Da, vaccinarea nu este 100% eficienta, dar e singura care functioneaza in fata virusilor. Se pare ca cei care au nevoie de distrugeri ca in Grecia ca sa contabilizeze miile de greseli minore ce duc la catastrofe sunt majoritari.
Procedurile de actiune sunt rezultatul multor catastrofe si folosite la nivel global, in toate tarile. Ele sunt similare justitiei: "mai bine lasi sa scape 100 de vinovati decat sa condamni un nevinovat!" spune principiul. Ei , in cazul bolilor  cu transmisie aleatoare si necunoscuta,  sacrifici totul pe o raza mare in jurul focarului ca sa fii sigur ca nu pierzi toata populatia mai tarziu... Credeti ca englezilor le-a convenit "vaca nebuna"? Credeti ca cazul tipului imbolnavit de la vaccin face vreo diferenta?  De cand medicina e stiinta exacta? Nu dragilor, ABSOLUT TOATE MEDICAMENTELE AU EFECTE STATISTICE. De aia se vorbeste de medicamente personalizate genetic...Poate nu stiti cum arata un protocol medical si cum sunt acceptate medicamentele...
 Poate cartierul nasilor nu avea nimic, dar nu se va sti niciodata. In schimb procedura a aparut dupa ce multi, multi altii, au patit-o, chiar rau de tot. "Supararea" descrisa si "concluziile" sunt similare cazurilor  in care unul, care se vindeca de cancer dupa ce face tratament dar se duce o data si la homeopat, conchide: "homeopatul m-a salvat , nu restul tratamentelor".
Sa fiti fericiti, eu am incheiat discutia, cu "credinciosii" nu poti discuta rational. La fel e in toata lumea, viitor de aur are omenirea...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008