Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700091 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Eu stau asa si cuget, IQ-ul lui Viorica Dancila e dintr-o singura cifra sau e cu minus?

Cred ca, alaturi de "cine l-a ucis pe JFK?", va ramane una din marile intrebari ale omenirii...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=608660779534089&id=535517436848424

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Alte anomalii din sistemul de sanatate ! Cu toate ca din informatiile mele, cand are peste 2500 de pacienti, un medic de familie castiga bani frumosi ! Sau probabil din cauza cardului de sanatate, nu se mai pot "inmulti" consultatiile?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

cand are peste 2500 de pacienti, un medic de familie castiga bani frumosi ! Sau probabil din cauza cardului de sanatate, nu se mai pot "inmulti" consultatiile?!
Medicii de familie nu fac parte din tagma medicilor ci din cea a PRESATATORILOR de SERVICII. Asa sint catalogati la ora actuala.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Alte anomalii din sistemul de sanatate ! Cu toate ca din informatiile mele, cand are peste 2500 de pacienti, un medic de familie castiga bani frumosi !

Eu zic să-l suni și să-i explici unde greșește.  :->

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nici nu are cum sa aiba grija de 2500 pacienti. La 4 oameni pe ora x 6 ore/zi ori 22 zile/luna revin 528 pacienti de care se ocupa. Ceilalti sunt sanatosi si nu-l bat la cap decat eventual o data pe an sa-si faca analizele, sa ceara o adeverinta sau o trimitere.
« Ultima Modificare: 25.Iul.2018, 02:40:24 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

10,000lei venituri pe luna per cabinet medic de familie la 500 de pacienti lunar vine 20lei per pacient - ceea ce ne aduce in valorile reale decontate de Casa.

Problema e ca exista o structura de management ce nu are treaba nici cu medicina, nici cu profesionalismul si care papa multi bani - CNAS.

Sistemul asta cu medicii de familie consider ca este un sistem ce ar trebui sa functioneze intr-o tara normala - tine de respectat pentru sanatatea populatiei. Dar, ca mai toate chestiile care ar trebui sa functioneze, el nu functioneaza pentru ca - prin prisma valorii totale a contributiilor CNAS - este vazut ca un borcan cu miere de catre nenorocitii astia. In mod normal el ar trebui automatizat la maxim, Casa trebuind sa aiba un rol doar de monitorizare/supraveghere/control al sistemelor automatizate.

Parerea mea...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: dan_wolf

Offline rexkrokiDAU

Avem un prim-ministru emoționat...

Offline toma

Si emotionant! In sensul ca nici nu deschide bine gura si te ia cu "frezoane".
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

Podgorica, Pristina, inundații, irigații. Orice om îi este teamă să vorbească în public/la TV.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Acum e clar de ce DADDY a schimbat 2 guverne pana la asta , trebuia sa fie sigur ca are o papusa acolo (sau stiu eu, pe cineva sigur mai prost ca el...)! Mi-e greata, mi se face rau cand vad ca atatia chiar cred ca toate astea sunt pentru "binele romanilor"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008