Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708382 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline edy70

Nu cred ca face o radiografie veridica a tarii noastre, dar stilul de abordare este simpatic... Parerea mea, care este ...  :D

http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-aceasta-tara-nu-poate-fi-romania-908824.html
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Leutz

:) L-am citit si eu azi dimineata. Chiar am vrut sa-l postez. Nu e rau, tipul a avut o idee buna.
Nu toate sunt neaparat exact asa, dar ... merita apreciata ideea (scriitoriceste vorbind  :))
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Leutz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

Efectul Pygmalion
Interesant, mai ales din perspectiva inversa: cum se face ca de sute de ani efectul mentionat nu se manifesta si in sens contrar?
Atat de tare ne-a intrat in reflex spiritul asta de looser incat a ajuns o stare de spirit nationala, chiar daca la nivel individual nu o recunoastem.
Chiar suntem doar tara lui "capul plecat sabia nu-l taie"? a lui "fa-te frate cu dracul pana treci puntea"? a lui "doar Dumnezeu stie"? sau pur si simplu am ajuns tara lui "noi muncim, nu gandim", ratacind prin civilizatie de pe-o zi pe alta fara o tinta anume?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pai tocmai asta incearca unii (nu stiu care), sa ne insufle neputinta, sa ne distruga invatamantul, sanatatea, cultura, valorile traditionale, pentru a-si promova cu usurinta interesele economice, politice, strategice, etc.  Si cum solul e prielnic, semintele neincrederii si ale disperarii incoltesc repede si produc lastari daunatori. Ieri am citit scris cu markerul, pe o usa din Politehnica urmatorul slogan : Trecut de cacao am avut, prezent de cacao avem, la ce ne mai trebuie viitor ?  Nasol, nu-i asa ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Un articol al colegului nostru Vaxxi, care mie personal mi-a placut: http://vaxxi.net/log/fail-ro/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Leutz

http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-pentru-mine-gabriel-oprea-e-un-om-reevaluat-909392.html

Ehhh ... cu cata finete isi asigura domnul Basescu succesiunea la fraiele Rrromaniei ... Asa incet si nesimtite, la adapostul imbecilitatii cronice a poporului roman.

Si uite-asa vor veni anii 2012, 2015 ... si romanii ajunsi la disperare vor vota din nou si din nou si din nou schimbarea: noul "partid" UNPR si prezidentiabilii lui, oamenii numai unu' si unu' neprihaniti si de-tara-iubitori care ii vor sal(i)va pe romani de securistii si comunistii PDL, PSD, PNL, ... ETC.
Cum altfel, decat ... condusi de prea verticalul (in viziunea parintelui sau politic - vizionarul Basescu) Gabriel Oprea ... generalul de carton, avansat in timp ultra-record pentru serVICII aduse tarii, un tip inexistent ca nume si ca om in Armata Romaniei si in constiinta militarilor acestei tari, dar ajuns datorita fruntii inguste si cefei late ... where no one has gone before ...   :bye:

Imi permit sa extrag o fraza din alocutiunea domnului presedinte Basescu (,) care musteste de cinism si de trist adevar:
<< "Poate românii vor un intelectual cu viziune preşedinte", a spus Băsescu. >>

De ce n-a facut afirmatia asta in direct in 2009 si in 2004, in disputele televizate ... versus ceilalti competitori ??
« Ultima Modificare: 18.Oct.2010, 05:12:53 a.m. de Leutz »

Offline edy70

Un articol al colegului nostru Vaxxi, care mie personal mi-a placut: http://vaxxi.net/log/fail-ro/

Simpatic articol dar mai mult prin forma decat prin fond. Fara suparare !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.