Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
554
555
556
557
558
[
559
]
560
561
562
563
564
...
990
Mergi Jos
Autor
Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu! (Citit de 700090 ori)
0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
fireburn
Hero Member
Mesaje postate: 2620
Gen:
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #5580 :
18.Iul.2018, 01:02:48 p.m. »
Costi, nu avem toti apucaturi de tigan, iar ce vezi prin fata magazinelor sunt cei care apeleaza la aceste metode (uscaturile), esti la fel de constient ca si noi, cei de aici de acest aspect.
Suedezii, ca si alte natii de pe pamantul asta, sunt destul de destepti ca sa-si dea seama ca nu asta inseamna Romania, si ca, nu numai noi avem astfel de specimene.
Sunt si oameni onesti prin alte parti care interactioneaza cu localnicii.
memorat
Mesaje postate: 2537
Gen:
Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
Göteborg
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #5581 :
18.Iul.2018, 08:50:00 p.m. »
Da , asa e , dar stii, cati din actualii romani mai stiu o vorba veche ce spune ca " cu o floare nu faci primavara" ? Ca daca ar fi fost majoritatea, PSD nu conducea in veci...La ce ne foloseste noua sa stim ca nu suntem tampiti, stim cine ce si cum etc? Stii ce a spus Iisus nu? "Unde e multa minte e si multa durere!"...Sa nu poti face nimic e tragedia, de aia mi-am luat lumea in cap...
memorat
Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
toma
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 4366
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5582 :
18.Iul.2018, 09:35:12 p.m. »
Eu tot trag speranta ca se pot pune lucrurile pe un fagas mai bun. Si ca nu suntem o natie de hoti, cu toate metehnele capatate in comunism.
Ca spre deosebire de anii '90 poate s-a mai "desteptat" lumea si intelege sa-si apere drepturile... vom vedea la urmatoarele alegeri si la ce ne mai pregateste PSD-ul pana atunci.
memorat
Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
The following users thanked this post:
Costique
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #5583 :
19.Iul.2018, 06:48:42 a.m. »
Se pare ca ...
reapare
un vechi prieten... Ne întoarcem în timp. Un
alt argument
. Si
încă unul
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
ariciul
Hero Member
Mesaje postate: 1714
Gen:
Iasi
«
Răspuns #5584 :
19.Iul.2018, 10:37:06 a.m. »
Astea sunt argumente ca PSD-ul trebuie starpit, nu degeaba i se zice ciuma rosie! Altfel sansele noastre de a progresa sunt infime! Uitati-va ce mare branza am facut noi in 30 de ani si in ce situatie jalnica am ajuns acum!
memorat
Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip
Costique
Hero Member
Mesaje postate: 2537
Gen:
Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
Göteborg
«
Răspuns #5585 :
19.Iul.2018, 11:03:33 p.m. »
Obisnuitit-va cu ideea, si peste alti 30 de ani tot coada Europei , tot altii de vina etc. Cand n-a mai fost Basescu au inventat statul paralel. Mai incolo mai gasesc ei ceva. Daca e nevoie, ne gasim dusmanul extern, chiar si un razboi este suficient pentru a se mentine la putere. Nu uitati , nu vorbim doar de gasca de la centru, aia sunt fortati de gasca de 10.000 de "locali" si restul alti 90.000 - neamuri etc, pentru astia lucreaza si Antenele , si credulii lor, si conducerea si toata Romania. O mafie administrativa cu 100.000 de membri care n-au absolut nici o treaba cu doctrine si alte prostii pe care le inghit unii de la TV. Si asa cum am spus, astia 100.000 tin tara asta pe loc pentru ca sunt incapabili de mai mult iar totul e facut sa fie in slujba lor. Speranta ca urmatoarea lor generatie scolita si "innobilata" de la nastere va fi mai buna s-a demonstrat ca e desarta, "Ce naste din pisica soareci mananca"!... Aici se termina orice asemanare cu alte popoare europene...Boierii nostri de rit nou au odrasle de doi bani-beizadele fara nici o etica/educatie d-apoi morala, averile din furat se vor duce pe margele...Si alea sunt munca romanilor risipita de prosti...
Pentru aia care se fac ca nu inteleg, Portugalia si Spania sunt cele mai uzuale exemple, doua superputeri odata cu averi imense risipite de urmasi incapabili...
Asa ca populatia Romaniei va munci non-stop sa alimenteze falimentara organizatie mafioto-administrativa ce s-a instaurat si nu mai poate fi data jos caci istoria ultimilor 30 de ani a demonstrat, am inlocuit pe Dracul cu frate-su si nu doar o data...! Sclavi pe platatie sau palmasi, cum va place...cat e procentul total pe care statul/mafiotii administratiivi il iau din veniturile romanilor pe toate caile posibile? 54%? Vedeti voi, si mai prost e ca nu le ajung nici banii astia asa ca am ajuns deja ca guvernul sa imprumute cateva milioane de euro pe zi...Pe care le vor plati tot sclavii! Viitori! Ghiciti care...
«
Ultima Modificare: 19.Iul.2018, 11:27:48 p.m. de Costique
»
memorat
Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
toma
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 4366
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5586 :
19.Iul.2018, 11:57:49 p.m. »
Asa arata lucrurile acum
@Costique
, nu neg. In momentul in care voi ajunge la convingerea ca nu pot fi schimbate (nu in totalitate, ca nu exista tara fara corupti si hoti) probabil voi lua si eu calea pribegiei.
Nu stiu de ce simt asa dar mi se pare ca urmatorii 2-3 ani vor fi hotaratori pentru soarta tarii (pe termen mediu cel putin).
Vom trai si vom vedea...
memorat
Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #5587 :
20.Iul.2018, 12:07:06 a.m. »
Unii au simțurile mai ascuțite
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
sfichiu
Hero Member
Mesaje postate: 2836
Gen:
Suceava
«
Răspuns #5588 :
21.Iul.2018, 10:16:42 a.m. »
Ce bine sa ai job la stat!!
https://romani-buni.info/2018/07/cel-mai-bun-patron-din-romania-creste-salariile-intr-un-ritm-ametitor/
memorat
VITARA S ,Matiz
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5589 :
21.Iul.2018, 05:09:45 p.m. »
"un angajat la stat va câştiga în medie 5.900 de lei"
, dar au uitat sa spuna daca net sau brut, dar mai mult ca sigur brut.
Asta in schimb mi se pare maxima : "e nesanatos pentru economie", normal, daca creste la stat, creste si la privat salariul, si cum sa dea bietul patron salarii mai mari angajatilor ! Lasa ca le ajunge 2-300 de euro !
La noi doar preturile trebuie sa creasca, nu si salariu. Iar daca salariul a crescut, in secunda doi cresc si preturile, ca na, asta e economia de piata, doar n-ati vrea sa fie stabilitate !
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
Tipărire
Pagini:
1
...
554
555
556
557
558
[
559
]
560
561
562
563
564
...
990
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
There was an error while thanking
Thanking...