Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700166 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline JMu

La fel de plauzibilă și complicitatea, desigur.
Un singur lucru sigur nu a fost - frica de suspendare. Cu amânarea deciziei de către CCR, suspendarea era chiar binevenită acum. Tăriceanu nu putea face nimic ca interimar, iar Iohannis ar fi aflat ce susținere are + mai multă legitimitate în fața PSD.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline shpeedy

Nu le pasa nenorocitilor astora de vreo legitimitate...

Parerea mea e ca ar trebui totusi sa ne pastram pragmatismul si luciditatea (precum si o farama de optimism, daca mai exista). KJ nu mi se pare neaparat de condamnat pentru decizia de azi, ci mai degraba pentru lipsa de strategie/actiune/combatitivitate de la preluarea mandatului, ceea ce l-a adus in situatia de fata. Politica fiind o c...urva, jocul este inca in desfasurare...

Mai interesant mi se pare de vazut ce va face CK acum, libera fiind de contract... Sau cine vine la DNA, in locul ei... :-?
« Ultima Modificare: 09.Iul.2018, 01:49:19 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline JMu

... Sau cine vine la DNA, in locul ei... :-?
Asta e cheia, din asta aflăm dacă e complicitate sau nu. Poate ne trezim ca la SIE...
De condamnat mie mi se pare fix gestionarea demiterii LCK. Dacă știa foarte bine că aici trebuie să ajungă, de ce atâta dans de genul "și săptămâna asta e dedicată cititului"? Dacă spunea din ziua 0 "asta e, nu am ce face, trebuie să o demit" ar fi fost cu totul altceva. Nu doar că nu ar fi pierdut din susținători, ci ar fi mobilizat mai mult lumea împotriva PSD.
Să nu fiu înțeles greșit - dacă la prezidențiale voi avea de ales între KI și un pesedist, e clar ca tot pe Iohannis îl voi vota. Dar speranța a murit. Muuult mai greu mă va motiva ceva să mai ies in piață.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline Lerua07

Eu consider ca nu a avut incotro. Cat despre diminuarea sanselor... e relativ. Daca nu apare un contracandidat credibil si din afara PSD, cred ca nu si-a diminuat sansele ptr un al 2-lea mandat.  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

O picătură în oceanul denumit generic teoria conspirației în care o mare parte a românilor se scaldă (vezi ca exemplu justificările de pe alt topic vis-a-vis de faptul că România nu are o autostradă ce traversează Carpații), tot timpul vina o poartă ceilalți pentru ce nu merge bine.

Offline rexkrokiDAU

Competență la nivel guvernamental....

Offline solymir

Bre, macar are bunul simt sa recunoasca faptul ca e praf si sa nu se dea rotunda ca duamna le-marsh-du-tramvai Olguta....
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline toma

Pentru ca e o persoana neconflictuala  =))
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ariciul

Offline shpeedy

Parca n-as merge pana acolo incat sa spun ca e vba de bun-simt din partea individei... Tinand cont de cata-i institutia acolo la Bruxelles (si cum e ea organizata), mare minune ca interpretul sa nu fi fost pus la dispozitie de administratie...

Tot cu referire la specimen, gurile rele faceau un calcul cam cat ne-a costat ca euro-parlamentar: 17k Euro costuri lunare x 12 luni x 9 ani = 1,836,000 Euro - macar o aripa de spital undeva prin in tara tot faceai...

In alta ordine de idei, cam ce spune Tolo:

Dacă nu vă convine, implicați-vă!

Nu doar o dată la patru ani, când mergeți la vot.

Faceți voluntariate pentru ONG-urile care vă plac!

Informați-vă și donați pentru echipele de presă pe care le citiți!

Înscreți-vă în partidele care vă conving!

Scrieți deputaților și senatorilor care vă reprezintă!

Semnați petiții cu care sunteți de acord!

Participați la mitinguri ale căror scopuri vă reprezintă!

Ascultați mai ales opinii care nu vă convin și lămuriți oamenii din jur că există soluții mai bune!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X