0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@rexkrokiDAU ce spui tu e drept dar e altceva. Eu nu astept fat frumos in politica, curat ca lacrima. La cum nu se mai face mai nimic in tara asta pot sa accept ca valid un astfel de punct de vedere: stim ca fura dar ramane ceva in urma lor (infrastuctura, spitale, scoli, legi bune).Ce face PSD-ul acum este cu cu totul alt nivel de ticalosie: sa dai legi in favoarea hotilor este inacceptabil. Sa instaurezi impunitatea politicienilor prin lege este inacceptabil.
...sa ne explici tu cat de bune sunt prevederile din noul cod penal...
1. Care CCR? Aia care - potrivit propriei decizii - este putin cam in ilegalitate ...2. Si cam cum e Presedintele in culpa?
Voi sunteti cei cu ura in suflet, vreo 5 la numar, care urati tot ce nu e PDL/PNL/USR. N-am acum timp sa explic ce e bun sau ce nu este in fiecare lege adoptata de un parlament legal, ales de o majoritate. Dar , ca sa dau un exemplu, cu ce afecteaza marea coruptie , abuzul in serviciu , daca a fost pus pragul unui salariu minim pe economie? Adica voi vreti sa se condamne oameni pentru 5 lei, ca de exemplu, un primar care a facut un contract pentru un serviciu si un procuror zice ca a gasit el , la Altex , halatul mai ieftin cu 5 lei , ala este abuz in serviciu ? Sau faza cu martorii , puscariasi, care dupa 10 ani si-au adus aminte ca au dat spaga cuiva, iar fara nici o davada, celuilat sa i se faca dosar penal ? Uite ca nu o sa mai intru pe forumul asta ca vad, ca este , un avanpost al #rezist . Si eu nu m-am inscris pentru asa ceva... Topicul asta nici nu ar trebui sa existe pe un forum despre masini. Dar daca si unii moderatori sunt cu opozitia, sau chiar fac parte din ea, ce este de facut ?Repet, daca nu incepeati voi cu atata ura si atata dezinformare replicile , pozele, linkurile la diferite mizerii , eu treceam cu vederea topicul asta.Asa ca , la revedere, si drum bun cu Suzuki-urile noastre.
...tie ti se par in regula noile prevederi din Codul penal?
@toma: ai uitat ca oamenii sunt liberali pe stil nou (aka ALDE)?!