Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700173 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

De la @bogdanzarnescu am aflat de un scriitor despre care nu auzisem pana acum. I-am tot citit scurtele texte de pe blog si imi place foarte mult cum scrie, acoperind cu mult talc si umor subiecte variate care compun mozaicul cotidian.

Pun aici unul care se potriveste cu topicul, nu inainte de a-i multumi din nou lui Bogdan ca mi l-a facut cunoscut pe Goran Mrakic:

MONSTRUL BENIGN CIRCULĂ CU TRAMVAIUL 7
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, Silfax, Utilizator_Anonim, ariciul, Gby

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Despre copilul teribil al democrației: fiul lui Cronos sau fratele Atenei?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: fireburn

Offline toma

Intre timp, cel mai incompetent Guvern pe care l-am avut in istoria recenta, incapababil sa construiasca singur ceva pentru cetatenii Romaniei (pentru care se presupune ca ar lucra), reuseste sa puna bete in roate si celor care reuseau sa faca lucruri bune. X-(  X-( X-(

ONG-urile care dotează sau construiesc spitale, "scoase din joc" de o modificare a Codului Fiscal: Prevederea absurdă care face ca doar 2% dintre ele să mai aibă acces la sponsorizări de la companii

Citat
ONG-urile din zona de sănătate, care strâng bani din donații și sponsorizări pentru cazuri umanitare, dotează sau chiar construiesc spitale (cazul Asociației Dăruiește Viața, care construiește primul spital de oncologie pediatrică din România) sunt "scoase din joc și lăsate fără finanțare" de recentele modificări ale Codului Fiscal. Noile reglementări fac ca doar 2% dintre aceste organizații să mai aibă acces la sponsorizări de la companii, deductibile în limita a 20% din impozitul pe venit, spun reprezentanții acestora. Mai mult, reprezentanții ONG-urilor prezenți la discuțiile cu oficiali din Ministerul Finanțelor acuză faptul că responsabilii din instituție ar fi admis că a existat o confuzie în momentul în care au fost de acord cu această Ordonanță, ea fiind aprobată fără ca ei să știe cu exactitate ce prevede și ce efecte va avea.

Si daca Guvernul e praf, sParlamentul lucreaza cu spor la scaparea penalilor.  :popa:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

Sunt ca și scăpați, mai e doar votul în plen.

Cine scapă după redefinirea abuzului în serviciu. Scurt inventar al numelor mari: Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, Cristian Popescu Piedone, Mihnea Costoiu, Andrei Chiliman, Nicolae Robu, Monica Pop, Nicusor Constantinescu, Ioan Oltean, Sergiu Diacomatu, Marko Attila și lista e lungă

https://www.g4media.ro/cine-scapa-dupa-redefinirea-abuzului-in-serviciu-scurt-inventar-al-numelor-mari-liviu-dragnea-sevil-shhaideh-cristian-popescu-piedone-mihnea-costoiu-andrei-chiliman-nicolae-robu-monica-pop-nic.html

Offline shpeedy

Mai mult ca sigur ca nu suntem (inca) acolo, dar - daca acum se lucreaza cu atata ravna inspre modificarea legilor in favoarea infractorilor - cat de repede vom ajunge intr-un punct similar (avem multe similitudini cu tarile din America de Sud / Centrala) ?!

- https://m.adevarul.ro/international/in-lume/alegeri-patate-sange-mexic-133-politicieni-fost-ucisi-inceputul-campaniei-electorale-1_5b35f832df52022f75a7a15c/index.html

- http://mobile.hotnews.ro/stire/22541398

- https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/2017-unul-dintre-cei-mai-violenti-ani-pentru-mexic-au-fost-ucisi-23-000-de-oameni-850028

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

Aici apar diferentele. La noi nu mor politicieni....

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Astazi s-a votat codul penal, oh mama mama...
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline shpeedy

Dupa ce s-au "muncit" cu mutilarea Justitiei/Statului de drept, vine si rasplata - Deputații votează codul administrativ. Pensii speciale pentru primari și viceprimari

Nimic despre faptul ca inca un om a murit din cauza demagogiei si coruptiei din sistemul medical, nimic despre faptul ca la fiecare ploaie mai zdravana se curma vieti si se distruge o bucata mai mica/mai mare din tara...

LE: se pare ca e o zi plina - propuneri de modificare si a legii privind alegerile prezidentiale...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 05.Iul.2018, 12:09:51 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline valmar67

De ce bagi fake news, pe-aici, de fapt este" Proiectul de lege privind Codul administrativ a intrat la dezbatere şi urmează să fie votat luni în plenul Camerei Deputaţilor, care este for decizional în acest caz.". Deci proiect, nu lege.... Si  "Proiectul de lege, inițiat de senatorul PSD, Serban Nicolae și susținut de alti 35 de parlamentari PSD și ALDE a fost adoptat în Senat cu 70 de voturi „pentru”, 15 „împotrivă” și 12 abțineri."
Deci sunt proiecte, pana la forma finala , mai este .... dar ce sa faci cu Hotnews si ProTV. ... Iar unii pun botul .... 
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic