Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700245 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Teatru, muzica si Ada Milea  :x

din spectacolul UbuZdup! după Alfred Jarry, regia: Tompa Gabor

cetățenii liberi

zdup zdup zdup

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Salutări de la Constanța, orașul care moare!
    Nu insa si fostul primar !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline Lerua07

Guvernul a cumpărat joi, prin sistemul SEAP, 400 de pachete ce conțin, fiecare, un dicționar explicativ al limbii române, un dicționar ortografic, ortoepic și morfologic și o gramatică de bază a limbii române. Sa vezi acum exprimari academice pe astia din guvern....  :-))
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: toma

Offline hugbear

De Semantică și Logică nu s-au atins, totuși.  Că tot n-au ce face cu ele...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma, ...

Offline enicky

Guvernul a cumpărat joi, prin sistemul SEAP, 400 de pachete
   Cel putin au vointa/intentie ! :)
De Semantică și Logică nu s-au atins, totuși.
   Urmeaza !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Trebuie sa ajungi in Guvern ca sa faci scoala (primara)... parca mai normal era invers, nu?  :-?

Pazea ca acu' afla si Veorica ce e ala pavian si o sa se supere pe CTP  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Ei, cred eu,  merg pe ideea ca : "omul cat traieste invata", deci daca au mai avut absente prin "generala", le recupereaza acum. :D

Offline shpeedy

Oare daca am fi toti platiti la brut, urmand sa se ocupe fiecare de plata contributiilor/impozitelor, am realiza mai repede ca nu e ok sa-i lasam p'astia "sa-nvete" pe socoteala noastra?!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: hugbear, toma

Offline enicky

Este adevarat, uneori mai trebuie sa si visam !  :-?

Offline rexkrokiDAU

Răul României de azi: o mafie camuflată în partid

....îndepărtarea unui personaj atât de nociv ne-ar smulge un oftat de ușurare. Ne-am trage oleacă sufletul, ne-am ostoi după o vreme umilințele înghițite în acest an și jumătate, am reuși poate să uităm cu timpul rușinea de a fi fost conduși de un personaj subaltern carent în vorbire, care confundă potlogăria cu afacerea și vătăfia de județ cu cariera de om de stat. Dar după toate astea, puroiul la vârf s-ar reface negreșit, generat de alt microb născut din aceeași plămadă a răului. Va purta alt nume: după „microbul” Ion Iliescu, inculpat pentru crime contra umanității (și oare nu el, sub demagogia lozincii „Nu ne vindem țara!”, a dat pe mâna securiștilor punctele-cheie ale economiei românești?), a venit „microbul” Năstase, arhitectul rețelei de drenat bani a partidului; după „microbul” Năstase a venit „microbul” acoperit Ponta, „baschetbalistul”, care mințea (vorba lui Vlad Zografi) și când îl întrebai cât e ceasul. Cred că n-ați uitat nici azi frisoanele care ne-au zgâlțâit în 2014 la gândul că pe mâinile unui astfel de impostor zglobiu ar fi ajuns președinția țării. După „microbul” Ponta, a venit  „microbul” Dragnea (despre care am vorbit mai sus); iar după „microbul” Dragnea…
Acum alegeți dumneavoastră: l-ați prefera pe Nicolicea, cu limbaj și apucături de milițian? Pe Șerban Nicolae, grobian și lesne jignitor de femei? Pe Tudorel Toader, specializat în prostituarea științelor juridice? Adevărul e, prieteni, că fețele răului odată intrat în lume printr-o falie a societății sunt fără de număr. Sunt jucăușe, variate și colorate ca bucățile de sticlă ale unui caleidoscop. Dar sunt, toate, făcute din aceeași sticlă de proastă calitate. Sunt ca niște flori de câmp strânse într-un mare buchet care însă miroase a pucioasă. Buchetul se cheamă PSD. Florile răului poartă numele pe care le-am înșirat mai sus și altele, încă neștiute, care vor mai răsări din sămânța pământului bine îngrășat cu așa-zisa iubire de țară a „partidului” nostru majoritar.