Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700230 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Ce pretentii sa avem de la un infractor care isi cere scuze doar ... infractorilor ?  X-(
In loc sa-si ceara scuze celor condamnati sa plece in tari straine ptr un trai decent, celor care mor cu zile in spitale mizerabile sau din cauza infrastructurii rutiere precara si sufocata, copiilor fara un viitor, milioanelor de roamani condamnati la saracie ptr ca au fost furati exact de catrei cei carora acest dement penibil isi cere scuze. :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: toma, Relisis

Offline valmar67

De parca Băsescu și-a cerut scuze, hă, hă, hă.
Ala nici n-a fost condamnat,...
Sa trăiți bine, ați uitat lozinca, sau, "aici sunt banii dumneavoastră".
Parca nu a trecut mult timp de atunci...
A mai scăzut și cu 25% salariile la bugetari.
Deci pana la PSD, aka " Ciuma Roșie" a curs lapte și miere peste tot în România și acum, brusc, ne-am dus dracu'. Mai ne si transformam în Nord-Coreea, dupa unii.
Sa fim serioși, toți au furat și vor mai fura, numai ca în funcție de cine deține puterea în justiție, unii sunt condamnați și alții își iau case " din meditații". Sau din vânzări anterioare.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ...

Ontopic

Offline solymir

De parca Băsescu și-a cerut scuze, hă, hă, hă.
Ala nici n-a fost condamnat,...
Sa trăiți bine, ați uitat lozinca, sau, "aici sunt banii dumneavoastră".
Parca nu a trecut mult timp de atunci...
A mai scăzut și cu 25% salariile la bugetari.
Deci pana la PSD, aka " Ciuma Roșie" a curs lapte și miere peste tot în România și acum, brusc, ne-am dus dracu'. Mai ne si transformam în Nord-Coreea, dupa unii.
Sa fim serioși, toți au furat și vor mai fura, numai ca în funcție de cine deține puterea în justiție, unii sunt condamnați și alții își iau case " din meditații". Sau din vânzări anterioare.
"Tati, am luat un 4..."
"De ce?"
"Păi și restul clasei a luat..."
Asta e un sumar perfect pentru replicile "dar Băsescu".

Mai scutiți-ma cu de ce au fost alții idioți, că nu îmi trăiesc viața în trecut. Mă interesează de idioții din prezent.

P.S. Și nici asta nu e culpa lui Băsescu. Culpa lui nu este că a scăzut salariile și pensiile, că altfel intram in faliment. Culpa lui e că în timp ce țara ardea, camarilele lui furau in draci. Ăsta nu intră niciodată la pușcărie, ca Iliescu: pentru că toate prostiile le-a făcut prin alții - Udrea, fii-sa, gineri, frați, etc. Să fii președinte și să zici că nu știi că fratele tău face trafic e... de vis.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: shpeedy, JMu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Vremea intolerantei se apropie cu pasi repezi in mai multe zone si culturi ale lumii. Fundatiile societatilor cu care am fost obisnuiti sunt atacate continuu de forte din umbra care doresc sa reaseze raporturile de putere. Vin vremuri tulburi.  :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Catalln

Offline shpeedy

Ar fi interesant de stiut cat la suta din fortele alea din umbra sunt reprezentate de Kremlin...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

Apropo de curiozitatea precedenta...

'Magicul" domn Puric

Mai multi prieteni sau amici de FB mi-au solicitat o reactie fata de o recenta aparitie TV a domnului Dan Puric. Ca unul care nu se mai uita de mult la Antena 3 nu pot comenta  acea emisiune dar pot scoate din nou in evidenta una din marile probleme ale Romaniei. In timp ce in Occident sau chiar in China se traieste bine din valorificarea inteligentei unui popor in Romania  sunt citiva "baieti destepti", citiva "golanasi" care traiesc al naibii de bine din manipularea groteasca, din exploatarea sentimentala a partii cele mai needucate a poporului roman. Nu este o intimplare ca in Alexandria nu este nici o librarie sau ca in judetul Teleorman nu s-a luat nici o nota de zece la Capacitate (NB- in masura in care informatiile din media pe aceste chestiuni sunt reale).

In loc sa-si foloseasca resursele intelectuale sau media pentru a educa acest popor, pentru a-i ridica nivelul de cultura, aceste entitati, indivizi, partide politice sau televiziuni nu numai ca profita la maximum de nivelul ridicat de incultura dar se si ocupa sistematic de prostirea romanilor.

Asta e problema mare,  politica lor constanta de prostire a poporului roman. Dan Puric si Antena 3 traiesc al naibii de bine din specularea sentimentala a unor oameni sarmani, care ar merita sa fie educati, dar care nu au parte de asa ceva.

Personaje cinice si  triste precum domnul Puric cit si institutii de presa lacome, iresponsabile , precum Antena 3 speculeaza la maxim si folosesc in folos propriu, inclusiv material,  nivelul redus de educatie a unei parti prea largi din poporul roman. Toate prostiile rostogolite pe astfel de posturi , toata impostura etalata , toata mascarada de pseudo-patriotism nu are ca scop "luminarea maselor", nu are ca scop educarea omului simplu, pentru ca astfel sa aiba o sansa mai buna in viata, in ideea in care "daca ai carte ai parte". Nu. Absolut deloc.

Ideea centrala a unei astfel de abordari este aceea a crearii unei relatii de dependenta sentimentala intre maestrii manipulatori si un segment cit mai larg al societatii romanesti, in marea lui majoritate fara studii superioare. Tinut astfel in lesa unor considerente pseudo-istorice , sentimental-lacrimogene, grupul respectiv poate fi folosit si pentru alte scopuri, unele dintre ele extrem de banoase. Pentru ca aceasta capacitate profesionista de manipulare a maselor poate fi  periodic oferita spre achizitionare diferitilor beneficiari. Nu este o intimplare ca domnul Puric este des invitat la aceeasi televiziune care este portavocea principala a grupului politic ce-si propune diluarea europenizarii Romaniei prin  remodelare institutionala . Domnul Puric este doar o momeala pentru un electorat sarac si needucat , care, odata prins in navod, trebuie ulterior intoxicat cu tot felul de prostii gen "statul paralel".

Dealtfel aceasta realitate trista este pentru mine unul din principalele mele motive de scepticism . Cum sa modernizezi o tara al carui popor este sistematic, intr-o maniera bine organizata prostit, chiar indobitocit? Si tineti cont ca nu este numai domnul Puric, mai avem zecile de ore despre magie, numerologie, astre, zodiace. In plin debut al unei noi revolutii tehonologice , cind marea intrecere este intre cei care au un cuvint mai greu de spus pe chestiuni precum AI, intenetul lucrurilor, roboti, avioane sau masini fara pilot, calatorii spatiale ieftine etc in Romania se face cariera, rating si bani din prostirea poporului. Intr-o tara in care dispretul pentru stiinta este suveran totul va parea o magie. Decit o Romanie inteligenta mai bine una magica, asa ca de Sinziene!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline Catalln

La ce tâmpenii a debitat de-a lungul timpului acest domn Fota, nu ma mira ca și acum sa dea cu mucii în fasole.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline shpeedy

Daca zici tu...

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain