Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700240 ori)

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Dragnea si Teleormanul

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline fireburn

Mici insule de solidaritate si umanitate... oameni care fac acolo unde statul a esuat.

​Povestea mamelor care au strâns sute de mii de euro pentru copii bolnavi și dotarea maternităților, după ce s-au cunoscut pe Facebook: "Când o mamă este la pământ, sute de mame o ridică în câteva secunde de jos"

Poate ca mamele sunt singurele suficient de puternice pentru a salva tara asta.

E impresionant.
Concluzia este ca se poate; trebuie doar sa vrem.

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Se pare ca fiecare generatie suntem datori sa trecem printr-o forma de mineriada - acum 28 de ani, tot intr-un Iunie, treceau parintii nostri, acum trecem noi...

O mineriada mult mai evoluata, fara bate si lanturi, fara violenta imediata, dar cu lipsire de dezbatere/comportament democratic. O mineriada cu efecte pe durata nedefinita, cu impact asupra tuturor (nu numai asupra celor din Bucuresti), chiar si asupra sustinatorilor "minerilor" (mai devreme sau mai tarziu). Deh, daca nu suntem atenti la istorie, asemenea derapaje au prostul obicei de a se repeta...

Desigur că nu există niciun motiv pentru ca noile regimuri totalitare să semene cu cele vechi. Guvernarea prin intermediul bâtei şi al plutoanelor de execuţie, al înfometării forţate, al întemniţărilor şi al deportărilor în masă este nu numai inumană (dar de asta nu prea se sinchiseşte nimeni în ziua de azi), ci se poate demonstra că este şi ineficace, iar într-o eră a tehnologiei avansate, ineficacitatea este un păcat împotriva Sfântului Duh. Un stat totalitar cu adevărat "eficient" ar fi acela în care atotputernicul comitet executiv al şefilor politici şi al armatei lor de directori ar avea putere deplină asupra unei populaţii de sclavi pe care ar fi inutil s-o constrângă, pentru că şi-ar iubi servitutea. Ai face s-o iubească: iată misiunea pe care statele totalitare de astăzi o dau ministerelor propagandei, redactorilor-şefi ai ziarelor şi profesorilor de şcoală.

Aldous Huxley în romanul Minunata lume nouă(1946)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
La case mai mari se utilizează si ajutorul divin.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Mda, trist...

Gasisem si eu un articol interesant, in aceeasi nota, zilele trecute - After decades of triumph, democracy is losing ground.

Daca nu-l mai puteti accesa - o sursa alternativa.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline Lerua07

TEAPA marca Valcov&Teodorovici: Nu sunt bani pentru pensii și salarii si Guvernul trăiește pe datorie. MF a emis titluri de stat destinate populației pe 5 ani cu 5%/an dobanda. Banii rămân blocaţi în acest plasament în tot acest timp, pentru că titlurile sunt netransmisibile, nevandabile şi netranzacţionabile. Avand in vedere rata inflației (5,4%/an acum !!!) oamenii, practic, vor împrumuta statul pe gratis.  X-(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline toma

Si nu ar fi un lucru rau in sine daca banii aia ar ajuta tara sa progreseze. Cand e clar insa ca se duc in furturi si pomeni electorale... :popa:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Ultima Modificare: 19.Iun.2018, 03:38:11 p.m. de shpeedy »

Offline rexkrokiDAU

Într-o țară normală anunțul retragerii din viața publică era ceva firesc... Noi însă ne îndepărtăm pe zi ce trece de tot ce ține de o țară normală... 

Am avut o ședință a CEX
Despre proces și sentință: eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne, inculpate
Una a spus că eu i-am zis să se angajeze la Protecția copilului dar să nu meargă la serviciu și cealaltă că sunt două angajate care nu vin la serviciu și eu le-am spus să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața instanței a răspuns că nu i-am zis
La confruntarea dintre mine și cealaltă doamnă a fost întrebată dacă am făcut presiuni, a spus nu. După aceste declarații și eu și avocatul meu și alți experți au spus că nu poate fi decât achitare
Ieri am asistat la o execuție în masă
A trebuit să fie condamnați 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a avut opinie separată prin care mă vede nevinovat
Am avut discuție în CEX cu mandatele pe masă, în mod simbolic
Fiecare coleg și-a exprimat liber părerea și mi-au cerut unanim să nu am o abordare personală a acestei situații
Mai importante decât mine sunt stabilitatea țării, a guvernării, îndeplinirea programului de guvernare și stabilitatea partidului, pentru că riscul e uriaș, au spus ei, ca PSD să se destructureze
Au spus că nu putem să ezităm să ducem la capăt lupta începută, de normalizare a legilor Justiției și a Codurilor Penale, și de destructurare a acestui sistem ocult
Le-am spus că nu am nicio ezitare, că am de gând să merg până la capăt
Am știu atunci când am organizat mitingul că acea manifestare va mări presiunea pe completul de judecată pentru că acel miting i-a speriat foarte tare
Mi-am dat seama că acel miting va contribui la condamnarea mea. Am văzut și o anumită televiziune cum a amenințat în direct chiar judecătorul care are opinie separată, spunându-i să-și bage mințile în cap și să meargă pe calea indicată pentru că altfel nu se știe ce se întâmplă
Obiectivele mele rămân aceleași: aplicarea programului de guvernare iar statul paralel să fie zdrobit. Și va fi zdrobit
Îmi cer iertare acum în fața dvs miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic iar alții sunt tâtâți pe la DNA și mai sunt și alte mii sau zeci de mii care nici măcar nu știu că au dosare
Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal
Maniera pe care noi am avut-o, pe care eu am avut-o, de a avea o abordare procedural corectă, în Parlament, s-a dovedit că a fost una greșită
În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală, dezbateri. Orice lege e atacată, retrimisă, doar doar să nu se mai pună în practică, doar doar până atunci reușesc să dea guvernul jos, reușesc să distrugă PSD și majoritatea parlamentară
Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, și le voi duce, rămân și la conducerea majorității parlamentare, împreună cu dl președinte Tăriceanu, nu va trece moțiunea de cenzură
Și eu și colegii mei am decis astăzi să fim mult mai fermi și mai radicali cu tot ceea ce trebuie să facem
Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea nici alții
Obiectivele la care m-am angajat și pentru care mi-am asumat responsabilitatea rămân aceleași și împreună cu colegii mei le vom duce la capăt

http://mobile.hotnews.ro/stire/22525381