Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700242 ori)

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Eu înțeleg atunci că PSD, pe de o parte iubește multinaționalele, iar pe de alta vrea ca noi să NU avem salarii mari...
    Simplificand : crezi ca el(psd), stie ce vrea sau pe cine mai iubeste ?!  :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Saracutzul de el (de Partid)...

PSD a stiut si stie intotdeauna ce vrea; iar de iubit, se iubeste pe sine (fiecare membru/simpatizant in parte) - este o adunatura de interese personale cu un plan bine-conturat, monstruos chiar.

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Oricum sunt foarte creativi acesti ticalosi, cand n-a mai fost "Basescu" a aparut "statul paralel". Asta cu toata puterea in mana... Numai asta si pentru mine este evident ca trebuie sa fii jos pe curba lui Gauss ( banuiti care, de la 80 in jos) sau foarte influentabil (Vai Mircea , ce baiat frumos! Si ce bine vorbeste! Si Domnul Gadea , ce prezenta!") ca sa ii votezi pe ticalosi. Ca totusi sunt acolo cu 18% din totalul romanilor - ai mai "destepti" cum scriam mai sus. Restul...asta merita!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Laurentiu

Autostrazile n-au fost niciodata o prioritate pentru PSD...
In schimb ''au fost'' pentru celelalte partide aflate azi in opozitie.  ;)

Un alt fost ministru al transporturilor si ulterior presedinte de stat (''Aici sint banii dumneavoastra!):

''Traian Basescu: Va garantez ca peste 2 ani vom avea 700 de kilometri de autostrada''
https://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-5483400-traian-basescu-garantez-peste-2-ani-vom-avea-700-kilometri-autostrada.htm

”România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale”
https://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-ataca-dar-istoria-nu-minte_953069.html

Ce repede (ne facem ca) uitam de unde am plecat.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline toma

Am plecat de la Iliescu si am ajuns la Dragnea. Presedintele nu face autostrazi, Guvernele fac. Basescu ca ministru al transporturilor a fost un dezastru...

Ce repede (ne facem ca) uitam ca PSD-ul a guvernat mai mult de doua treimi din perioada scursa din 1989.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

@Laurentiu: Ca tot ai adus vorba de unde am plecat, oare ai si tu vreo contributie la castigarea de Iliescu&Co. a alegerilor din '90 cu 80%, respectiv a celor din '92 cu 60%?!  Oare daca marea majoritate a romanilor nu puneau botul la propaganda desantata a esalonului 2 al PCR si Securitate (coroborat poate si cu un Pct. 8 al Proclamatiei de la Timisoara bagat pe undeva printr-o Constitutie mai bine facuta), am mai fi avut oare parte de-un Basescu, cu bunele si cu relele lui?! Nu e nevoie sa raspunzi, intreb pentru un prieten...  ;)

In momentul de fata, mai important fata de ce "a fost"  mi se pare "ce este" - asistam pasiv la instalarea unui regim dinastic, mix intre cel din China si cel din Coreea de Nord,  SAU aratam si noi ca mai avem ceva coloana vertebrala si ca ideea implementata acum un secol ca putem fi o natiune nu a fost una absurda?!

Parerea mea care este...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline valmar67

@Laurentiu, nu mai comenta pe topicul asta, nu are rost...
Și asa vom ajunge un fel de N. Coreea combinata cu Cuba, asa ca ce rost își au discuțiile aici?
Cine rămâne ultimul, sa stingă lumina  :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline enicky

....PSD a stiut si stie intotdeauna ce vrea; iar de iubit, se iubeste pe sine (fiecare membru/simpatizant in parte) - este o adunatura de interese personale cu un plan bine-conturat,
  Eu am zis ca nu stie ce vrea pt tara, dar pt. el stie f. bine. Din ce cunosc eu, povestesc vreo doua zile, cum le place lor sa-si faca "loc", sa se "aranjeze", asa caldutz. X-(
   Dar daca unii n-am putut vota in anii '90 nu-i frumos sa-i acuzam pe ceilalti, atunci au fost niste vremuri foarte tulburi si (fara sa mai aruncam pisica in curtea altuia), "mai important fata de ce "a fost"  mi se pare "ce este"" .
@shpeedy stiu ca tu ai un amic "mare iubitor" de basescu, dar dupa cum zice si @toma "Basescu ca ministru al transporturilor a fost un dezastru...", ma rog, pentru noi a fost malefic, dar pentru eeelll.....ehe !!!!
  Acum na, e usor de zis ca " daca marea majoritate a romanilor nu puneau botul la propaganda desantata a esalonului 2 al PCR si Securitate", chiar daca este adevarat, dar omul avea si el incredere in semeni, in viitor...., plus naivitate, plus ignoranta => azi ! Ar fi putut fi un "azi" diferit daca generatia tanara nu ar fi manifestat(in ultimii 10-15ani) asa de multa indiferenta fata de polica/alegeri.  Cred eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cine rămâne ultimul, sa stingă lumina  :)

Lumina e stinsă demult, nu se vede nici la capătul tunelului.
Nici macar o strapungere a A3 in Bucuresti nu-s in stare sa faca, darămite autostrăzi noi.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Mici insule de solidaritate si umanitate... oameni care fac acolo unde statul a esuat.

​Povestea mamelor care au strâns sute de mii de euro pentru copii bolnavi și dotarea maternităților, după ce s-au cunoscut pe Facebook: "Când o mamă este la pământ, sute de mame o ridică în câteva secunde de jos"

Poate ca mamele sunt singurele suficient de puternice pentru a salva tara asta.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy