Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700253 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

" la modul meu de intelegere au fost multe cazuri de rea-credinta din partea vanzatorului "
"De pe urma lor se pare, au "profitat" doar cei aflati la conducere in acele momente !"
  Exact ! Nu multe cazuri, majoritatea as zice eu !
 Nu, nu optiunea 1 ! Ca nu suntem niste sfinti, dar nici o tara de retarzi nu suntem ! Asta am vrut sa spun !

Iar scrisoarea acea eu n-am luat-o ad litteram, dar erau acolo multe idei interesante,  bine de desprins, nu neaparat sa despicam in patru zonele unde chiar batea campii.

@hippo eu am facut economie si turism, tie ti-a placut  istoria si dreptul, dar nu cred ca se justifica sa-i fac o analiza profunda scrierii unui preot, care probabil, in felul lui, era patriot.
 Nu contest calitatea lucrarilor si cu atat mai mult a autorului(Dumnezeu sa-l ierte!), dar probabil, la indemnul tau gentil ("Ia de aici studiu genetic") pe la pensie le voi studia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

Nu imi permit sa critic ce a scris un preot care a suferit mult si si-a iubit tara. A fost un erou. A fost omul vremurilor sale, optiunea politica din tinerete nu ma intereseaza.
Eu criticam altceva, teoriile protocroniste si dacopate, pe care nu e prima data cand le promovezi.
Seamna cu povestiri istorice ale lui Dumitru Armas, alea care erau pentru spalt creierul, inca din copilarie, in anii 80( ma refer la teorii nu la scrisoare)
Iar lincul la harta genetica iti ia 2 minute sa-l citesti
« Ultima Modificare: 12.Iun.2018, 11:57:25 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: toma

Offline Utilizator_Anonim

Vezi liniile din stanga, cu aia ne inrudim, adica cu ce era prin imperiul roman, grecia antica si bizant
O sa caut si legiunile din dacia romana de unde proveneau si cred ca se suprapun plus imperiul bizantin
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Manipulare grosolana marca PSD: Colaj care sustine ca romanii de pe Arena Nationala au huiduit-o pe Simona Halep (Foto&Video) - asta este PSD-ul...

Indiferent ca s-a numit FSN/FDSN/PDSR/PSD, asa a procedat intotdeauna. In 1990 folosea presa si TVR pentru promovarea falsurilor si a propagandei bazate pe falsuri - au creat frici pe care le-au tot intretinut (chiar daca nu intotdeauna au apelat la ele, aceste frici s-au sedimentat si sunt scoase la inaintare cand e nevoie). Astfel n-am avut nici o sansa la un start cat-de-cat corect in 1990 si mai tot timpul am fost pe muchie de cutit...

Acuma, odata respectivul colaj pravalit in spatiul media si preluat de presa, tot ei iau act de situatie si incep sa emita constatari - Adrian Țuțuianu despre cei care au huiduit-o pe Gabriela Firea: Atitudini ce-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist / Dacă lăsăm lucrurile astea să se manifeste în societatea românească, ne vor costa scump

Interesant ca ideea mentinuta (fascisti/nazisti) este aceeasi in ultimii 28 ani, chiar daca actualmente a ajuns sa se bata cap-in-cap cu cealalta poveste - #rezist sunt deopotriva sorosisti (Soros=evreu ce a suferit de pe urma Holocaustului) si fascisti/nazisti.

Si cu toate astea, tot se mai gasesc voci (chiar si aici pe forum) dispuse sa dea credit PSD-ului, acest partid toxic, profund anti-romanesc (in ciuda nationalismului afisat), care nu este compatibil cu progresul, democratia, statul de drept.

Ca o observatie colaterala (si personala), inclin sa cred ca noi - ca tara - am avut mai mult de patimit de pe urma bocancului sovietic, decat de pe urma cizmei naziste (cu care am fost in alianta pana la 23-August-1944). Dar - pentru ca sistemul comunist nu este catalogat ca un sistem deopotriva de opresiv / de criminal ca si nazismul, avem aceste scapari...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Ignoranti ne-au considerat toti guvernantii de-a lungul timpului.
   Problema e ca s-ar putea sa existe unii din fundul satului care chiar sa creada ca Halep a fost huiduita. N-ar fi de mirare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Nu trebuie sa cauti in fundul satului... ce am auzit plimband copii in parc seara trecuta  :notlst:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Cam am o problema cu exprimarea "toti guvernantii" ce nu o consider adevarata...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Nu se poate !! Asta e grav !!  :-O Pe ce lume traiesc unii frate ?! :-((
Cam am o problema cu exprimarea "toti guvernantii"...
   Poate ar fi trebuit sa spun "mai mult sau mai putin" , dar incepand cu "noi muncim, noi nu gandim"(pe care imi venea sa-i suprim cand ii auzeam!) si pana in prezent, am "inghitit" galusti de la fiecare. Parerea mea.