Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700262 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Caz unic în istoria recentă.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

În istoria recenta, a ultimilor 6000 de ani  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Asta cu 6000 ani e mai puțin credibilă. Omul zice ca împrumutarea fara restituire a început după WW2.
  • SX4 by Giugiaro

Offline fireburn

Pai se vehicula ideea ca pana-n 89 eram o tara fara datorii (la un anumit moment dat).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Asa e: in 1989 statul roman si-a platit in intregime datoria externa. Si, din inertie, a intrat pe plus, fiind creditor unor țări subdezvoltare sau in curs de dezvoltare.
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline JMu

Citat
dar stiu ca esti unic in Europa, aceasta Europa care te loveste, te jigneste si te umileste
A treia frază și deja m-a pierdut. Iar sunt de vină alții pentru ce ni se întâmplă nouă, iar noi suntem doar niște oropsiți fără vină?
Eu nu pot citi textul până la capăt, că mă enervez. Rog pe cineva care are suficient stomac să îmi spună și mie dacă e plin de aberații așa cum bănuiesc.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline toma

E un talmes-balmes de ineptii si lucruri valide... cate ceva pentru toata lumea. Daca treci peste elucubratii (gen: esti primul popor din lume care a folosit scrierea) indemnul e unul pozitiv, identic imnului: "Trezeste-te, popor roman, trezeste-te roman adormit"

Acum fiecare intelege din desteptarea asta ce poate: unii s-au desteptat impotriva "abuzurilor" justitiei si serviciilor, altii s-au desteptat impotriva hotiei si imposturii si asa mai departe. Important e ca suntem toti destepti  :D

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau doar credem... :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro

Offline JMu

Încă puțin și ieșeau versuri de-o manea. Pă principiu "dușmanii e mulți și vrea banii mei".
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017