Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700263 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si a doua treime... :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Deci a mai ramas doar o treime ! :-((
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

La cat de mare e satul cu ministrii, nu se gasesc inlocuitori?  :)

Offline enicky

Daca am in vedere atat numarul de masini care se adunau in coloana in fiecare dimineata pe artera principala de la mine din cartier, cat si timpul redus cu ~30% in care am ajuns la job, as putea spune ca inca de luni cam 30-50% sunt plecati din oras.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Silfax

Prea bun montajul acestui clip pentru a nu fi vazut...  :D

• S-Cross Elegance benzina 4x2

The following users thanked this post: shpeedy, ..., JMu

Offline toma

Si ei sunt tot romani iar atat timp cat "dreapta" ii trateaza doar cu dispret vor fi in continuare electorat "captiv", masa de manevra pentru PSD.

Cine ii va asculta cu adevarat pe acesti oameni, cine va sti sa vorbeasca pe limba lor, cine ii va educa? PSD-ul nu are nici un interes, iar ceilalti deocamdata sunt prea elitisti... si asa pierd alegerile.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Dreapta?! Stanga?! - pe scena politica romaneasca nu prea reprezinta nimic aceste cuvinte, pentru ca nu mai avem ideologii de care partidele sa se tina...

M-am gandit si eu zilele astea, vazand imaginile de la miting, ca nu este normal sa radem de semenii nostri, ca nu facem decat sa marim ruptura. Dar cum reusim sa gasim o limba comuna pe care sa ne intelegem?! Ne invartim intr-un cerc vicios - nu mai avem valori pe care sa le putem impune (munca, eruditia, educatia - au ajuns sa fie defecte in aceasta societate, deci nu le putem utiliza pentru a motiva pe cineva in directia lor), nici sistemul educational nu ne ajuta pentru a implementa un sistem de valori cat-de-cat corect (dintre participantii la protest au fost si din sistemul educational), iar oamenii capabili/buni profesionisti - care sa aiba stomac pentru politica si sa poata sa puna la punct o strategie de educatie - iarasi nu gasim. Singura posibilitate pe care o vad este ca fiecare sa fie dispus el singur sa-si depaseasca conditia - ceea ce nu vad a fi posibil. Deci?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Si ei sunt tot romani .....Cine ii va asculta cu adevarat pe acesti oameni, cine va sti sa vorbeasca pe limba lor, cine ii va educa? PSD-ul nu are nici un interes, iar ceilalti deocamdata sunt prea elitisti... si asa pierd alegerile.
    Si problema este ca sunt momentan o masa de manevra, mare, usor de controlat(prin ajutoare sociale, etc.), masa pe care elitistii o ignora, o satirizeaza, o ironizeaza, dar ea, masa,  culmea, mai si ....voteaza ! "Lantul" este deja format : eu iti dau "ajutorul", tu ne votezi ! Dar a incercat cineva sa rupa "lantul"?
  Bine punctat @toma !

Offline Silfax

Si ei sunt tot romani iar atat timp cat "dreapta" ii trateaza doar cu dispret vor fi in continuare electorat "captiv", masa de manevra pentru PSD.

Cine ii va asculta cu adevarat pe acesti oameni, cine va sti sa vorbeasca pe limba lor, cine ii va educa? PSD-ul nu are nici un interes, iar ceilalti deocamdata sunt prea elitisti... si asa pierd alegerile.

Sunt tot romani, asa este, dar nu orice fel de romani... sunt cei "majoritari" in numele carora sunt macelarite acum legile acestei tari. Deocamdata "pe limba lor" le vorbeste doar tatuca Dragnea. Am o mare indoiala se va gasi cineva care sa se bata cu ajutorul social, pensia marita, micul si berea...etc. Diferenta o face faptul ca 90% din cei 200.000 adusi acum la miting au fost la vot fata de 20% din cei 600.000 iesiti in Februarie. Ma gandeam azi dimineata la tot acest curent populist ce bantuie planeta... americanii s-au ales cu Trump, britanicii s-au scos singuri din EU, ungurii, slovacii, spaniolii si mai nou italienii, trec exact prin aceeasi problema. Parca retraim anii '30 ! Problema este sa nu-i retraim si pe cei din '40!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline JMu

Și dacă limba lor este fix cea pe care vorbește PSD-ul ce facem? Ar trebui și partidele din opoziție să "vorbească" aceeași limbă? Adică mici, bere și excursii la București? Sau măriri de ajutoare sociale? Ajungem să privilegiem și să premiem exact pătura socială de jos. Și atunci chiar vom încuraja genul ăsta de comportament, dealtfel omniprezent în Rromânia - descurcăreții.
Dacă într-adevăr genul ăsta e mai numeros decât elitiștii cum le zici tu... atunci eu unul cred că sting lumina de pe-acum. Că nu mai vad sensul. Abia aștept alegerile parlamentare din douăzeci-douăzeci. Atunci vom vedea dacă e vreo șansă pentru țara asta pentru următorii... era să scriu 20 de ani și mi-am adus aminte de Brucan.
Totuși încă sper, naiv, că doar absența la vot a dus la ceea ce avem acum, și că a fost "wake-up call"-ul de care aveam nevoie.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: hugbear, Silfax, shpeedy