Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700301 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Live...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, Costique

Offline chriss

Nu se ajungea la nici o depasire a atributiilor CCR daca Johannis aproba demiterea cucuvelei,nu? A gresit,trebuie sa plece,La Puscarie normal.Chiar nu exista un alt procuror mai competent decat cucuveaua?Intreb si eu...
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline rexkrokiDAU

Întreb și eu... tu nu înțelegi că aici nu e vorba de o persoană oarecare ce ocupă o poziție o anumită perioadă de timp ci de principiul în sine?

Offline shpeedy

Ia vezi daca nu gasesti si un bundle de gandire critica+discernamant tot pe Aliexpress... Ah, nu, scuze... Alea se gasesc in librarii...

O realitate mai veche, ce va deveni cat de curand actuala:

1. Controlul politic asupra justitiei - “stenogramele arata cum justitia este servitoarea umila a PSD, ii furnizeaza munitie falsa pentru atacarea opozantilor si ii protejeaza pe coruptii din partid”
2. Limitarea libertatii de exprimare - “stenogramele arata cum primul-ministru, ministrii, presedintele Camerei Deputatilor si alte oficialitati isi construiesc imaginea publica prin presiuni, finantari oculte, promovarea in spatiul public a unor oameni loiali care sa le apere interesele”
3. Sabotarea organelor de control - “stenogramele arata cum SRI si PNA dau materiale de lectura pesedistilor, si nu dosare care sa se finalizeze in instanta. Stenogramele arata cum Curtea de Conturi este impiedicata sa-si faca datoria, lucru recunoscut si de presedintele acesteia”
4. Distrugerea opozitiei - “stenogramele arata cum liderii PSD decid cind si ce dosare sa fie instrumentate impotriva opozitiei”
5. Subminarea societatii civile - “stenogramele arata cum PSD creeaza ONG-uri fantoma pentru a dilua criticile societatii civile”
6. Dezinteresul PSD pentru problemele reale ale oamenilor - “stenogramele arata cum, pentru Adrian Nastase, poporul trebuie sa vrea ce vrea PSD”
7. Esecul negocierilor de aderare - “stenogramele arata cum primul-ministru al Romaniei recunoaste ca tara se mai mentine in calendarul negocierilor doar datorita citorva “prieteni” de la Bruxelles”
8. Lipsa reformelor - “stenogramele arata cum primul-ministru, ministrii si ceilalti lideri ai PSD nu vorbesc despre reforme pentru integrare, ci despre surogate care sa suplineasca lipsa lor: recruteaza oficiali europeni, dau contracte, manipuleaza”
9. Proliferarea coruptiei - “stenogramele arata cum conducerea PSD nu a sacrificat nici un baron, desi stie ce jaf fac in teritoriu. A dezactivat temporar doar baronii cu cea mai mare frecventa in presa, ca sa nu piarda controlul asupra tarii”
10. Compromiterea de catre PSD a sanselor de aderare - “stenogramele arata cum tot ce face PSD compromite sansele de aderare ale Romaniei. Chiar si “prietenii” PSD de la Bruxelles vor da un pas inapoi vazind stenogramele Delegatiilor Permanente ale PSD publicate in presa”.

Si, ca sa ne mai si "distram" - astia sunt pusi pe furat tot, inclusiv puterea de procesare a calculatoarelor ce acceseaza site-ul Ministerului Educatiei - ce PLM (Plec La Munca)...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Nu se ajungea la nici o depasire a atributiilor CCR daca Johannis aproba demiterea cucuvelei,nu? A gresit,trebuie sa plece,La Puscarie normal.Chiar nu exista un alt procuror mai competent decat cucuveaua?Intreb si eu...

@chriss, doua intrebari simple:

- sa inteleg din ce ai scris ca tu consideri ca CCR si-a depasit atributiile?
- consideri in regula ca procurorii sa se afle la discretia ministrului de justitie? Fa te rog abstractie de numele celor care ocupa curent posturile respective in Romania, intrebarea e despre principiu.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline chriss

@toma -CCR nu si-a depasit atributiile ci doar a dat un raspuns celor care au facut sesizarea-cu majoritate de 6-1 sau mai nou pe Realitatea se spune ca 8-1.
-Procurorii nu s-au aflat pana acum la discretia min justitiei,acesta doar propune,daca se aflau la discretia acestuia cred ca trebuia sa plece multi procurori. Ai votat Constitutia? Ei bine,trebuia citita,nu?
In majoritatea tarilor UE si nu numai, procurorii au un control,nu? Ca altfel am fi condusi doar de procurori,asa cum a fost la noi .
Daca procurorii nu ar avea un control,(control nu imixtiune),unde s-ar ajunge?
Toti trebuie sa avem un control ca altfel ar fi haos. Haosul care se doreste in Ro de catre unii. Daca nu ar fi CCR ce s-ar intampla?
Intreb si eu asa...
All grip

Offline chriss

Mai tineti minte pe vremea Monica Macovei cand in 24 ore a demis toti sefii de procuratura si l-a adus pe Morar-Kovesi? Cum a modificat legile justitiei prin angajarea raspunderii? Culmea ca atunci nimeni nu comenta!
All grip

Offline ariciul

Pai si tu cine crezi ca o sa vina in locul lui Kovesi? O persoana independenta asa cum e Tudorel de exemplu? Care numai independent n-a fost.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline chriss

Nu ma intereseaza cine vine in locul ei, a gresit grav,trebuie sa plece. Nu am nici o impresie ca Tudorel n-ar fi independent.
Am impresia ca a fost nominalizat la CCR de catre PNL,nu?
Mie mi se pare ca este un tip corect,legalist.
All grip

Offline toma

Sa le luam pe rand:

@toma -CCR nu si-a depasit atributiile ci doar a dat un raspuns celor care au facut sesizarea-cu majoritate de 6-1 sau mai nou pe Realitatea se spune ca 8-1.

Ok, deci nu si-au depasit atributiile. Din postul tau din care am citat asta se intelegea.
Pentru acuratete sa spunem ca voturile au fost 6-3. Cei care au impus o astfel de hotărâre au fost susținuți politic de PSD și UDMR. Cei trei care s-au opus sunt Livia Stanciu (numită la propunerea președintele Klaus Iohannis), Daniel Morar (numit la propunerea fostului președinte Traian Băsescu) și Ștefan Minea (numit la propunerea PDL). Tu mai crezi ce vezi la iRealitatea?  :-O

-Procurorii nu s-au aflat pana acum la discretia min justitiei,acesta doar propune,daca se aflau la discretia acestuia cred ca trebuia sa plece multi procurori.

Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta. Eu ma refer la implicatiile pe care hotarea CCR de ieri le atrage in privinta punerii procurorilor la discretia ministrului de justitie. Pana acum nu era, fix asta schimba decizia CCR.

Ai votat Constitutia? Ei bine,trebuia citita,nu?
Nu n-am votat-o in 2003. Este in multe aspecte neclara sau prost facuta.

In majoritatea tarilor UE si nu numai, procurorii au un control,nu? Ca altfel am fi condusi doar de procurori,asa cum a fost la noi .
Daca procurorii nu ar avea un control,(control nu imixtiune),unde s-ar ajunge?
Toti trebuie sa avem un control ca altfel ar fi haos.

Asa este si sunt total de acord. Rolul de control revine CSM-ului si Inspectiei Judiciare.

Pana la urma nu ai raspuns clar, cu subiect si predicat la intrebarea asta, asa ca revin cu ea: consideri in regula ca procurorii sa se afle la discretia ministrului de justitie?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain