0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
... "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie ...
Sa pierd vremea explicand realitatea unor oameni care cred in povesti cu statul paralel.
... ma afecteaza desfintarea pilonului II
....Nu credeam ca ne intoarcem in timp
Citat din: solymir din 27.Mai.2018, 05:28:42 p.m.Citat din: valmar67 din 27.Mai.2018, 11:29:17 a.m.Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?Nope. Doar te rog să răspunzi la întrebarea pe care am pus-o. Fără să te abați de la subiect, fără să dai vina pe altceva. Concret: ce faci când constați că fata tatii zace mută într-un colț cu ochii cât cepele și eu sunt liber, stau in pat și mă gândesc ce mișto a fost, câtă adrenalină, cu cine mai încerc data viitoare.Daca nu se face dreptate, ma duc eu si-i iau gatul . Punct
Citat din: valmar67 din 27.Mai.2018, 11:29:17 a.m.Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?Nope. Doar te rog să răspunzi la întrebarea pe care am pus-o. Fără să te abați de la subiect, fără să dai vina pe altceva. Concret: ce faci când constați că fata tatii zace mută într-un colț cu ochii cât cepele și eu sunt liber, stau in pat și mă gândesc ce mișto a fost, câtă adrenalină, cu cine mai încerc data viitoare.
Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?
Sah mat!
...numai ca "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie
Citat din: hippo din 27.Mai.2018, 11:09:52 p.m.....Nu credeam ca ne intoarcem in timp Daca tot ne-am intors in timp, probabil ca ar fi bine ca fiecare postare sa se incheie cu "Traiasca...ceva" adica partidul/alianta/grupul pe care il sustine autorul.