Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700324 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

... "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie ...
Gresit. Nu sint ''ai mei'' sau ''ai tai''. Banii (pensia) ti-i da STATUL fie ca e guvernare de stinga sau de dreapta. Ce mi s-a oprit mie pentru pensia celor mai in virsta ca mine, statul va opreste voua pentru pensionarii de azi. ''Banii nostri viitori de pensie'' vor fi luati din retinerile copiilor vostri ajunsi in cimpul muncii.  ;)

Sa pierd vremea explicand realitatea unor oameni care cred in povesti cu statul paralel.  :-S
Nu te obliga nimeni. Parca zicea cineva ca de nu-ti place subiectul ori discutiile, le poti foarte simplu ignora.

... ma afecteaza desfintarea pilonului II
http://www.mediafax.ro/economic/noi-detalii-despre-intentiile-guvernului-privind-despre-pilonul-ii-de-pensii-teodorovici-nu-se-suspenda-nimic-in-iunie-iulie-vom-iesi-cu-un-concept-nou-17227316
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Utilizator_Anonim

Ma retrag la topicurile auto, aici e dialogul surzilor
Balacareala placuta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

....Nu credeam ca ne intoarcem in timp
    Daca tot ne-am intors in timp, probabil ca ar fi bine ca fiecare postare sa se incheie cu "Traiasca...ceva" adica partidul/alianta/grupul pe care il sustine autorul. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Utilizator_Anonim

Traiasca berea! Poate mai racoreste spiritele
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline solymir

Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?
Nope. Doar te rog să răspunzi la întrebarea pe care am pus-o. Fără să te abați de la subiect, fără să dai vina pe altceva. Concret: ce faci când constați că fata tatii zace mută într-un colț cu ochii cât cepele și eu sunt liber, stau in pat și mă gândesc ce mișto a fost, câtă adrenalină, cu cine mai încerc data viitoare.

Daca nu se face dreptate, ma duc eu si-i iau gatul . Punct
Aici voiam să ajung, fix la acest răspuns. Ce înseamnă "dreptate"? Legal, sunt inocent, deși știe toată lumea ce îmi poate mintea. Legal, dacă mă bați sau omori, e o dovadă mai clară decât un filmuleț, există un cadavru/bătaia lasă urme, și intri la bulău. Cu ce ajuți fetița ta dacă violatorul e mort și tată în pușcărie? Sau vrei să insinuezi că dacă nu există probe pentru pedofilia mea nu vor fi nici probe pentru omuciderea ta? In acest caz de ce mai avem justiție, mai bine ne batem pe stradă sau împrumutăm sharia.

Lămurit?

Mai citește o dată ce am scris, și înlocuiește: fetița cu oamenii de rând, chiloțeii cu impozitele plătite cu bună credință, cetățeanul care a filmat cu SRI/DNA iar eu sunt cine vrei tu pentru care sunt stenograme că a făcut/furat/etc.
E ilegal obținută proba? Poate, e discutabil; dar fapta EXISTĂ, și e demonstrată. Dacă mie vrei să îmi iei gâtul deși legal sunt inocent, de ce accepți o mână în chiloți de la politicieni? Toți te violează, cu diverse grade de gravitate. Atunci, nu crezi că poate e mai bine să fie filați și când se duc la budă, preventiv? Dacă chiar ar fi așa, crezi că ar mai vrea vreun șnapan să intre în politică?
De ce crezi că a scăzut rata de șpăgi la carnet până aproape de 0? Că se filmează preventiv. Pe cine deranjează asta, decât pe cei care nu sunt capabili să conducă? Pe ceilalți îi doare undeva de filmările respective...
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: steph, toma

Offline steph

Sah mat!
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline valmar67

"Hotul neprins este negustor cinstit "  zice o zicala, de-asta exista organe de ancheta, procurori, judecatori. O tot dati cu "ciuma rosie" dar exact la asta se va ajunge cand toata lumea va fi supravegheata , mai mult sau mai putin.
Sunt sigur ca toti astia, revolutionarii de pe topicul asta , habar nu au ce a insemnat perioada comunista si securitatea, fiind prea tineri. La asta vor anumiti urmasi ai fostilor securisti sa se ajunga, sa controleze totul.  Esti procuror, ai ceva suspiciuni, cere mandat de ascultare si fa-ti treaba, legal. Nu esti capabil, infractorul scapa, n-ai ce-i face. Dar cand esti incapabil, acuzi si condamni oameni prin "facaturi" cu martori falsi, cica, protejati, prin ascultari ilegale, fara mandat, atunci tu esti mai infractor decat cel pe care il urmaresti, avand puterea de partea ta. Si atunci cand distrugi viata unui om , asa "ca un fetis" sa n-ai nici o raspundere ? Pai unii ca voi vor sa readuca un regim totalitar in Romania, inconstient, dintr-un spirit  anarhist si revolutionar.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline steph

Sah mat!

Nevermind.
Am zis eu bine zilele trecute ca e fabulos ce fac unele entitati media. Cum toti hotii inversuneaza populatia contra justitiei si a oricarui organ de ancheta cu niste argumente logice in teorie dar fara aplicare in realitate.

S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline solymir

@valmar67
Dacă toată argumentația dvs. se bazează pe "Hoțul neprins e negustor cinstit", am niște vești proaste: este cel mai cretin proverb romanesc. Pentru că hoțul neprins e tot hoț, tot neam prost, doar PARE cinstit. Starea lui nu se schimbă, e doar modul în care persoana e percepută că denumire legală. Pedofilul e tot pedofil, tot după copii îi fug ochii, doar că legal nu i-o poți spune în față.

Mult succes pe străzi, prin spitale, prin scoli, prin trafic. Și când îi înjurați pe alții pentru ceva ce merge prost, gândiți-va că poate, poate, schimbarea ar trebui să înceapă cu altcineva. Cum ar fi... nu mai arunca gunoi pe stradă. Sau... Poate, poate sunt totuși oameni mai umblați ca mine care văd mizeria din țara asta din alt punct de vedere.
Spuneți de securitate. Ironia cruntă e că disprețul și ura față de cineva care o opinie diferită miroase mult mai urât decât disprețul și ura pentru parvenitism și furt calificat. Căutați mai bine cu ce se ocupa de fapt securitatea, că ea nu investiga lucruri de natură penală.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: toma

Offline ariciul

...numai ca "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie
Pai si banii lui unde sunt?!
[/quote]

Cum unde? In pensiile speciale pe care si le-au tot dat de un timp incoace, de ce crezi ca nu mai au bani? Plus maririle de salarii facute total aiurea cand tu nu ai crestere economica in fapt. Daca tu nu ai bani in casa decat de mancare nu ii dai la altii ca ajungi sa te imprumuti ca sa poti manca!

....Nu credeam ca ne intoarcem in timp
    Daca tot ne-am intors in timp, probabil ca ar fi bine ca fiecare postare sa se incheie cu "Traiasca...ceva" adica partidul/alianta/grupul pe care il sustine autorul. :)

Ei asta-i! Nu sustin pe nimeni anume, n-am de ce sa zic traiasca... Grija mea e ce fac astia care detin in prezent puterea! Si cred ca asta ar trebui sa fie grija tuturor!
E gresit sa zici: "Sa-i lasam sa guverneze!" oricine ar fi la putere. Trebuie amendata orice balbaiala, greseala, intentionata sau nu! Nu e un joc de copii e viitorul nostru in balanta! Altfel inseamna pur si simplu sa inchizi ochii!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: toma