Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700344 ori)

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steph

Nu tin mortis sa ma inteleaga toata lumea.   :happy:
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Laurentiu

...ma ocup cu managementul proiectelor/managementul proceselor/optimizari de activati/implementari de sisteme si solutii IT mai mici sau mai mari;
... referitor la timpul petrecut pe forum ... Inclin sa cred ca nu stau pe banii tai (despre reciproca n-as fi asa sigur... :-?).
La asa un ''CV'' pompos, banuiam ca intelegi ca, dupa 40 de ani de munca (cu salariul impozitat si nu ca IT-istii), ma pot odihni la pensie pe proprii-mi bani cotizati in toti anii astia asa ca ... straduieste-te sa ajungi si tu la pensie. Eu am timp sa te astept.  ;)  >:)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ariciul

Da sigur, numai ca "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie (vezi reducerea de la pilonul II), e corect asa? Si ne vor lasa in viitor sa ne descurcam conform zicalei "dupa noi potopul"
Cred si eu ca-ti convine!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline steph

Hai sa avem discutii de genul asta cand o sa va explice corect la a3 care-i treaba cu impozitarea. In timp ce it-stii au fost scutiti de impozitul pe venit pentru a incuraja industria, restul taxelor sunt identice. Te las pe tine sa calculezi cam cate pensii se platesc din cei 25% CAS platiti de un it-ist care are10k ron salariu net. Va cramponati toti de deducerea aia la impozitul pe venit dar nu luati in calcul cas si cass. Datorita acestei deduceri s-a nascut o industrie in care un angajat platesti taxe cat alti 5 insi cu salariul minim. Si ghice ce? Nu beneficiaza de servicii medicale de 5 ori mai bune. Dar deh, nu o sa auziti logica asta la televiziunile prietene. Pentru ca in general oamenii instruiti nu pot fi momiti cu pomeni si telenovele.

The following users thanked this post: toma, ariciul, JMu

Offline steph

Si la dracu... Uite cum am cazut in plasa. Sa pierd vremea explicand realitatea unor oameni care cred in povesti cu statul paralel.  :-S

Asta-i forum auto nu de politica.
Vb de rugina, tuning, dealeri
Ne certam pe capacitatile offroad ale masinilor, sau daca mai sunt sau nu fiabile
Vb de serviceuri ieftine etc
E prea polarizata treaba cu politica, alb negru fara gri
Suntem, cativa, destul de batrani sa ne amintim de anii 90 cand se injurau prieteni buni pt ca unu vota cu iliescu si altu cu ratiu
Nu credeam ca ne intoarcem in timp
Ps pentru talibanii din ambele tabere -nu ma uit la a3 si nici la digi24 (momentan disney jr cu fi-miu) , nu cred in statul paralel si ma afecteaza desfintarea pilonului II

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

... Uite cum am cazut in plasa.
  Si ai mai "plantat" si-o postare noua, cand aveai timp sa completezi mai sus  :-)).
Citat
...numai ca "ai tai" iti dau si iti vor da pensie din banii nostri viitori de pensie
Pai si banii lui unde sunt?!
... In timp ce it-stii au fost scutiti de impozitul pe venit pentru a incuraja industria, restul taxelor sunt identice.
  A fost o idee f. buna dupa parerea mea ! Nu stiu a cui a fost, stiu cei care beneficiaza...
  Si ca tot ai  zis de asigurarile de sanatate, de multe ori m-am gandit la faptul ca ar cam trebui sa beneficiem de servicii si in functie de suma cotizata !
  @hippo unde politica nu e, nimic nu e ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Daca lui @Laurentiu ii place a3, e dreptul lui la opinie si ii uram pensie lunga.
El a platit pensia generatiilor anterioare, iar noi pe a lui, sper sa mai fie cineva in tara sa ne-o plateasca si pe  a noastra, desi ma indoiesc
Fara politica e pustiu