Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708297 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Astazi, Curtea Constitutionala a legalizat FRAUDA:

O tara condusa sub tutela intereselor. Ce s-a votat (cine a facut-o), aia avem.
Reveniti cu picioarele pe pamint macar in ceasul al 12-lea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

De unde ai dedus ce ai scris mai sus?
PNL-ul a sesizat curtea asta constipationala pentru altele:- vezi mai jos
PNL susţine, în sesizarea depusă la Curtea Constituţională, că în adoptarea Legii pensiilor nu au fost respectate procedurile, iar actul normativ încalcă principiul neretroactivităţii legii, dreptul de proprietate, dreptul la trai decent şi la pensie, acte internaţionale în materia drepturilor omului, dreptul fundamental de alegere a profesiei şi a meseriei sau ocupaţiei, jurisprudenţa Curţii Constituţionale. De asemenea, PNL reclamă aplicarea greşită a articolului 16 din Constituţie la egalizarea vârstei de pensionare pentru femei şi bărbaţi, precum şi ignorarea avizului Consiliului Legislativ.
Ori nu stiu daca are legatura reclamatia cu faptul ca nu aofst cvorum. Nu spun daca e legal sau nu , spun ca nu au "formulat reclamatia" corect , aka sunt asa de prosti incat nici sa reclame nu stiu.
PS Eu unul sunt de acord cu Legea Pensiei desi ma va afecta si pe mine dar m-am saturat de populisme pentru ca oricare ar veni ar fi obligat sa dea o lege de genul asteia .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Da, si Curtea a decis azi ca legea e constitutionala si a trimis-o la presedinte s-o pro... mulge.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline body

Da' de fapt iata ce-i tutea pe PNL-isti - grija de pensiile speciale nu grija de pensiile prostimii.
Viceliderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor mai declara că fondul sesizării de neconstituţionalitate depus la Curtea Constituţională se referă la încălcarea principiului constituţional care stipulează nerectroactivitatea legilor şi a prevederii din Constituţie care garantează dreptul de proprietate.

El menţiona că prin această lege se intervine retroactiv pe pensiile pe care statul trebuie să le plătească poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special.

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

Asa si...  Ce legatura are s... cu prefectura?
Sa-ti faci o idee citeste mai jos un comentariu la care eu subscriu .
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7900482-sanse-reusita-are-tentativa-suspendare-presedintelui.htm
« Ultima Modificare: 07.Oct.2010, 11:04:49 a.m. de body »

Offline miocrl

Cum se formeaza caracterul la romani?

1. Prima poezioara pe care o invatam este...
"Catelus cu parul cret"...care ne invata:
"Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura..."

2. a doua poezie semnificativa pe care o invatam este...
"Miorita"...care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza
si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...

3. a treia poezie semnificativa pe care o invatam este...
"Luceafarul"...care ne invata ca tanara romanca de maritat
il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem
dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...

Offline shpeedy

Mitocan de bucuresti! A stat ce a stat in spatele meu (taxiul) dupa care...

Referitor la ce spunea Cristyyy acum ceva vreme, ce am filmat de dimineata la Razoare:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Ce pot sa zic: fara comentarii! Din pacate singura lege care functioneaza in (r)Romania e legea junglei!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

:D propun postarea lui @miocrl pentru marele premiu (neinstituit inca, dar sa speram ca in curand) la categoria "sad but irefutably true genial posts".

Faptul ca avem conducatori aproape in exclusivitate din gama cuprinsa intre 'cocalar' si 'oligofren' (pe care ni i-am ales singuri - A DOUA OARA) nu este decat oglinda (si urmarea fireasca) a ceea ce poporul roman reprezinta in realitate.
Aceeasi proportie intre normal si anormal o gasim pe toate palierele sociale, in masa de resursa umana pe care o dau cele 20+ milioane de cetateni romani.

In rest ... Eminescu&Co, cantaretii maretiei neamului romanesc ... niste visatori.

P.S.
Generalizarea e evident grosolana, dar mi-o asum (fac parte din poporul mai sus amintit) ... si e din pacate dureros de adevarata.
Daca n-ar fi, am fabrica cu succes ceasuri elvetiene, masini germane si electronice japoneze. E argumentul esential pentru ce am afirmat mai sus. Contraziceti-ma daca vreti, dar cu decenta si cu argumente valide.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019