Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700320 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

In sfarsit ai realizat si tu ca asta-i "viitoru'"... :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline JMu

Pe principiul "ce e mic, negru și bate la ușă - viitorul".
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am doua "panseuri" pentru ultimele postari:

1. Optimistul: O sa ajungem sa cersim! Pesimistul: De la cine?

2. Prost sa fii, dar sa-ti revii!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline solymir

Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?
Nope. Doar te rog să răspunzi la întrebarea pe care am pus-o. Fără să te abați de la subiect, fără să dai vina pe altceva. Concret: ce faci când constați că fata tatii zace mută într-un colț cu ochii cât cepele și eu sunt liber, stau in pat și mă gândesc ce mișto a fost, câtă adrenalină, cu cine mai încerc data viitoare.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline steph

Nu cred ca o sa primesti raspunsul. O sa bage ceva cu o cucuvea, o portocala si aia e. 😐
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline valmar67

Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?
Nope. Doar te rog să răspunzi la întrebarea pe care am pus-o. Fără să te abați de la subiect, fără să dai vina pe altceva. Concret: ce faci când constați că fata tatii zace mută într-un colț cu ochii cât cepele și eu sunt liber, stau in pat și mă gândesc ce mișto a fost, câtă adrenalină, cu cine mai încerc data viitoare.

Daca nu se face dreptate, ma duc eu si-i iau gatul . Punct
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline toma

E o reactie de inteles dar chiar ai face asta? Ca apoi copiii tai sa creasca si fara tata? Nu mai zic de sprijinul material...
De ce sa fii pus in situatia asta? De ce sunteti dispusi sa girati oamenii care vor sa mutileze legea pentru a-si apara hotii si coruptii? De ce? Pentru ca va spune aneta3 ca e mai bine asa?  :dknw:
« Ultima Modificare: 28.Mai.2018, 08:35:11 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

@steph: ar trebui sa-ti pui in semnatura ceva de genu' "I speak sarcasm as 2nd language"...;)
   Un emoticon era suficient....de altfel, dintre ghilimele nu l-am priceput decat pe "2" ! :dknw:

:-)) =))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

@steph: ar trebui sa-ti pui in semnatura ceva de genu' "I speak sarcasm as 2nd language"...;)
   Un emoticon era suficient....de altfel, dintre ghilimele nu l-am priceput decat pe "2" ! :dknw:

:-)) =))

Uite cum se întoarce roata,  vis-a-vis de se merită de acum cateva zile.  :)