Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700333 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solymir

Apropo de ilegalitatea dovezilor unor fapte penale, rog următorul exercițiu de imagine:

Sunt un profesor la o școală. De asemenea, sunt un pedofil atât de eficient, încât multă lume bănuie, mulți copii sunt speriați de mine, dar nu există nici o dovadă. La un moment dat, un cetățean mă filmează cu mâna în chiloțeii fetiței tale. Scandal, proces, unde avocații mei spun că o înregistrare video poate fi folosită că probă doar dacă mandat, cameră omologată sau alte prostii. Pentru că există prezumția de nevinovăție, cât timp lumea e îngrozită de filmuleț, eu pot continua să predau și să ameninț/traumatizez copii cu ce li se poate întâmpla dacă suflă vreunul o vorbă, eventual că și ei sunt la fel de mizerabili sau mai rău că mine. Pentru că singura probă e invalidă, eu scap. Mândru, inocent și mai ales, satisfăcut, mă duc la școală să văd ce a mai apărut nou. Tu, ca părintele victimei, ce faci?

( Fapta e evident intenționat oribilă/oripilantă pentru a sublinia gravitatea faptei, cu atât mai rău cu cât sunt aproape sigur că există precedente identice. Dacă am sărit calul, îmi asum warn/editarea postului )
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy, steph, toma, ariciul

Offline steph

Lasa vrajelile. Vii la noi cu exemple d`astea. N-ai auzit ca intra politicienii nevinovati la bulau, li se distrug vietile, plang copilasii si inflatia creste pentru ca au venit corporatiile rele sa suga cresterile date din suflet de partidul onest si plin de intentii bune?   :-S

Bomba, exploziv, dezvaluire atomica... FML  :-O
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mai ales că există pe piață exemple de a se inspira.  Foarte asemănător ultimul paragraf...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul

Offline hugbear

@solymir Adică tot tu să fii cel vinovat?! Da' Maricica, care nu-și face patul...?! Da' Ionel, care nu-și papă legumele...?! EI sunt vinovații! EI sunt adevărații monștri! Tu ești un biet erou care-i pregătește, GRATUIT, pentru viață!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline JMu

E chiar mai grav de atât:
Proiect: Conversațiile interceptate care nu privesc fapta nu pot fi folosite; Datele obţinute dintr-un sistem informatic care nu au legătură cu infracţiunea se şterg definitiv/ Procurorul informează în cel mult 10 zile de la încetarea mandatului de supraveghere tehnica pe cel vizat

Să presupunem că @solymir mai face și puțin trafic cu iarbă pe lângă grozăviile de mai sus :D. Poliția descinde la el acasă pentru că au informații legate de acest trafic. La percheziție, găsesc pe calculator pozele ce-l incriminează ca pedofil. Aici e partea cea mai interesantă: nu doar că nu pot fi folosite, dar aceste imagini trebuie distruse în 30 de zile, pentru că nu au legătură cu fapta pentru care a fost eliberat mandatul (trafic de iarbă).

Cam asta e una din propunerile PSD pentru legile justiției. Dar "noi" nu și nu, o dăm de gard că sunt condamnări politice și că ăia care au înghețat în stradă pe 5 februarie 2017 (era o umezeală de paralizai...) sunt de vină pentru clauzele de infringement.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: shpeedy, toma, ariciul

Offline valmar67

Suntem pe forumul #REZIST sau am greșit eu?
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline enicky

Lasa vrajelile. Vii la noi cu exemple d`astea.
Omul a dat un exemplu, de ce trebuie pus la punct ?!( nu  seamana gluma, chiar daca mai departe esti ironic!)

" Aici e partea cea mai interesantă: nu doar că nu pot fi folosite,.."
Pai eu cred ca daca se gasesc aceste imagini incriminatoare, imediat, (prin autosesizare) se poate deschide un nou dosar. Este chiar absurd sa te faci ca nu le vezi !! Altfel, propunerea este aberanta !!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline JMu

Citește tot proiectul și minunează-te. Nu trebuie să se facă ca nu le vede, ci chiar să le distrugă.

P. S. Sunt destul de sigur că era ironic de la început. 🙂
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: steph

Offline shpeedy

@enicky: colegu' @steph a fost sarcastic si inclin sa cred ca @solymir a inteles acest lucru...

@steph: ar trebui sa-ti pui in semnatura ceva de genu' "I speak sarcasm as 2nd language"...;)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline steph

De unde stii tu? Poate m-am pocait peste noapte la pesedism. :D :D :D

Orice om îi e voie sa se suceste.  :-j
« Ultima Modificare: 27.Mai.2018, 01:11:57 p.m. de steph »
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14