0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@valmar67, @Laurentiu , eu cred ca ar trebui sa ne retragem de pe acest TOPIC si sa lasam #-istii sa se certe intre ei,nu?Nu de alta, dar poate primiti si voi "avertismente" de genul:Avand in vedere ca nu e prima data cand imi atribui lucruri false te rog sa fii mai cu bagare de seama cand faci afirmatii legate de persoana mea.
@JMu-Vad ca voua va spala cineva creierasii aia micuti, ai vazut tu cumva ca s-a umblat la pilonul 2 de pensii?Cum sa nu creasca ROBOR,EURO,etccc cand un handicapat iese pe micul ecran si spune ca nu mai sunt bani de pensii si salarii!
Articolul 4.5 Sunt interzise postarile zeflemitoare si discriminatoare la adresa oricarei entitati, fie aceasta un membru al forumului sau o terta persoana, institutie, agent economic, afiliata sau nu la activitatea forumului.Nerespectarea articolelor 4.3 la 4.7: Abaterea va fi initial semnalata de catre moderatori fara a fi considerata sanctiune. Neconformarea ca urmare a semnalarii va fi sanctionata cu Depunctare40.
@valmar67, @Laurentiu , eu cred ca ar trebui sa ne retragem de pe acest TOPIC...
Poți sa nu mai urmărești discuțiile de aici și să contribui cu informații utile în celelalte secțiuni. Dacă însă te-ai înscris doar pentru discuțiile de aici, nu e nici o problemă dacă te retragi, marea majoritate a membrilor acestui forum nu sunt activi pe acest topic, deci nimeni nu pierde nimic și toată lumea e mulțumită.
Recunosc ca nu de putine ori m-am cam simtit deznadajduit in ultimul an iesind de nenumarate ori in strada pentru niste principii, mai mult pentru copilul meu decat pentru mine (pentru destui din generatia noastra e destul de limpede ca am fost si noi transformati mai mult sau mai putin intr-o generatie de sacrificiu prin alegerile facute de multi dintre voi in ultimii 28 de ani). Dar, cand vezi ca mai exista exemple de copii care pot discerne intre bine si rau, in ciuda sistemului de valori puternic alterat existent in societatea noastra actuala, iti dai seama ca mai exista suficiente motive pentru care sa speri...
Și banii din fondurile europene tot din cauza UE nu reușim să-i folosim, nu?
suntem o vaca plina de lapte buuun si dulce, careia i s-au taiat cornitele, ca nu cumva sa impunga daca are ceva dureri cand este mulsa !
Toti politicienii sunt hoți, și asta fiindcă legea e făcută strâmb, ar trebui ca să aibă dreptul sa dețină afaceri, indiferent de domeniu, dar și licitațiile sa fie publice, cu strigare, nu la plic... Atunci, totul ar fi pe față...
Cum este să-i urmărești pe unii ani la rândul prin toate mijloacele, ilegale și legale, și sa nu găsești nimic? Negăsind nimic, înseamnă că nu există corupție la nivel înalt, nu?
Daca colaborarea dintre SRI si Procurori /judecatori ar fi fost legala, nimeni nu ar fi zis nimic, dar acum risca ca toti cei condamnati in baza acelor protocoale sa fie achitati/eliberati. Si asta inseamna incompetenta, in cel mai bun caz. De aceea trebuie dati afara cei ce-au semnat aceste protocoale. Dar eu nu cred ca aceste protocoale au fost facute pentru a prinde corupti, pana la urma, ele au fost facute pentru santaj politic. Adica cum sa-l urmaresti pe Tariceanu 5 ani, in baza unui mandat de siguranta nationala, si singura acuzare sa fie marturie mincinoasa, si aia cusuta cu ata alba ? O groaza de bani risipiti de-aiurea....
Cica guvernarea Ciolan a fost cea mai buna! Daca era buna cu adevarat acestia erau votati,nu? ZERO FONDURI EUROPENE.
Pe noi nu ne convinge nimeni, pe voi la fel.. Ce trebuie facut? Sa ne certam aiurea? Sa ne facem nervi degeaba?Ca ,daca eu sunt contra voastra, va suparati, eu poate la fel,nu?Nu-i mai bine sa ramanem prieteni? Eu asa cred.
Da cine se cearta si nervi? E dreptul fiecaruia sa faca ce crede el ca e mai bine. Noi , aici, doar ne varsam frustrarile si ne combatem opiniile. Eu nu am nimic cu cine voteaza Psd, nu-i inteleg, dar respect opinia. Eu am probleme cu psd-ul care ne guverneaza.
P.S. @shpeedy, sint curios si as dori te rog sa-mi raspunzi la o intrebare: cu ce te ocupi pentru a-ti cistiga traiul? Te intreb pentru ca observ ca-ti dedici ceva timp in a te documenta temeinic si a-ti petrece o mare parte din timp pe forum. Sper sa nu fie un serviciu ca al presedintelui PNL, L. Orban.
Citat din: shpeedy din 24.Mai.2018, 10:04:52 p.m.Recunosc ca nu de putine ori m-am cam simtit deznadajduit in ultimul an iesind de nenumarate ori in strada pentru niste principii, mai mult pentru copilul meu decat pentru mine (pentru destui din generatia noastra e destul de limpede ca am fost si noi transformati mai mult sau mai putin intr-o generatie de sacrificiu prin alegerile facute de multi dintre voi in ultimii 28 de ani). Dar, cand vezi ca mai exista exemple de copii care pot discerne intre bine si rau, in ciuda sistemului de valori puternic alterat existent in societatea noastra actuala, iti dai seama ca mai exista suficiente motive pentru care sa speri... Pentru ce fel de principii? Pt a baga statul la plata amenzilor? Ce facem? mai modificam legile justitiei sau nu?''INFRINGEMENT DIN CAUZA REZISTENTILOR – Statul roman risca sa plateasca 100.000 euro/zi intarziere pana la implementarea Directivei (UE) 2016/343 privind respectarea prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent in procesele penale. Comisia Europeana a declansat deja procedura de infringement impotriva Romaniei pentru ca nu a modificat legislatia penala in termenul impus. Norica Nicolai avertizeaza: „Sanctiunile vor fi foarte grave” - http://m.luju.ro/infringement-din-cauza-rezistentilor-statul-roman-risca-sa-plateasca-100-000-euro-zi-intarziere-pana-la-implementarea-directivei-ue-2016-343-privind-respectarea-prezumtiei-de-nevinovatie-si-a-dreptului-de-a-fi-prezent-in-procesele-penale-comisia-europeana
Citat din: rexkrokiDAU din 25.Mai.2018, 09:11:55 p.m.Și banii din fondurile europene tot din cauza UE nu reușim să-i folosim, nu? Din cauza betelor bagate prin gard de unii ce-l tin drept moaste dorsale pe Florin Badita.
Citat din: enicky din 25.Mai.2018, 09:02:01 p.m.suntem o vaca plina de lapte buuun si dulce, careia i s-au taiat cornitele, ca nu cumva sa impunga daca are ceva dureri cand este mulsa ! Am explicat asta ceva mai sus insa cu alte cuvinte.