Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700385 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Recunosc că la fel m-am întrebat și eu, de ce e rău dacă două instituții ale satului colaborează? Dacă în baza acestei colaborări au loc abuzuri atunci să fie pedepsite persoanele respective, dar nu vad de ce trebuie din nou să generalizam și să înfierăm ideea de colaborare în sine.

Offline Girbil

Normal, nu sunt de acord cu abuzurile, dar nu are treaba dna-ul cu diverse atrocitati comise in puscarii. Greselile trebuie platite. Dar, atentie, nu tot ce este declarat greseala, inseamna ca este nevinovat. Este un joc al modificarilor legilor justitiei, al coruptiei si al erorilor de procedura. Asta nu-nseamna ca o mizerie de om nu este mizerie. Si justitia are coruptii ei. Vezi diversi judecatori mediatizati. Si aici este problema coruptiei din politica . Tot sistemul este un cancer, abia mai vezi niste celule sanatoase, care, ori mor, ori se cangereneaza si ele. Dar cand vine unu ca Vlad Voiculescu, sa schimbe sistemul radical, sar capusele in sus... Ca ce mai mananca parazitii din spitale? Tot sistemul trebuie radical schimbat, altfel, suntem intr-o directie tragica... Intai pentru oamenii cinstiti, iar in final, o sa fie si pentru cei care sustin acest sistem.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

The following users thanked this post: shpeedy

Offline valmar67

Daca colaborarea dintre SRI si Procurori /judecatori ar fi fost legala, nimeni nu ar fi zis nimic, dar acum risca ca toti cei condamnati in baza acelor protocoale sa fie achitati/eliberati.
Si asta inseamna incompetenta, in cel mai bun caz. De aceea trebuie dati afara cei ce-au semnat aceste protocoale.
Dar eu nu cred ca aceste protocoale au fost facute pentru a prinde corupti, pana la urma, ele au fost facute pentru santaj politic.
Adica cum sa-l urmaresti pe Tariceanu 5 ani, in baza unui mandat de siguranta nationala, si singura acuzare sa fie marturie mincinoasa, si aia cusuta cu ata alba ?
O groaza de bani risipiti de-aiurea....
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline chriss

@valmar67, @Laurentiu , eu  cred ca ar trebui sa ne retragem de pe acest TOPIC si sa lasam #-istii sa se certe intre ei,nu?
Nu de alta, dar poate primiti si voi "avertismente" de genul:
Avand in vedere ca nu e prima data cand imi atribui lucruri false te rog sa fii mai cu bagare de seama cand faci afirmatii legate de persoana mea.

Cica guvernarea Ciolan a fost cea mai buna! Daca era buna cu adevarat acestia erau votati,nu? ZERO FONDURI EUROPENE.
« Ultima Modificare: 25.Mai.2018, 01:56:15 p.m. de chriss »
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline rexkrokiDAU

Forumul acesta înseamnă  mult mai mult decât acest topic. Poți sa nu mai urmărești discuțiile de aici și să contribui cu informații utile în celelalte secțiuni. Dacă însă te-ai înscris doar pentru discuțiile de aici, nu e nici o problemă dacă te retragi, marea majoritate a membrilor acestui forum nu sunt activi pe acest topic, deci nimeni nu pierde nimic și toată lumea e mulțumită.  :)

Offline valmar67

Măcar aici pe forum nu vorbești cu "boții" ca pe Facebook. Nu ma retrag, de pe acest forum, nu m-am înscris pentru acest topic, care, de fapt, ar trebui inchis, nu-și are rostul pe un forum despre mașini.
Fiecare are dreptul la propria opinie, iar dreptul la vot este asigurat și ar trebui sa fie obligatoriu, mai puțin cazurile speciale, cum sunt eu, care nu am drept de vot în străinătate, nefiind rezident, dar lucrând legal acolo cam 6 luni pe an . O alta aberație scoasa de nu știu cine.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Girbil

Treaba cu votatii, e praf in ochi. Eu nu sunt aici sa conving pe nimeni, ci doar sa-mi spun oful. Pe tata abia l-am convins, d-apoi pe cineva pe forum. O convingere am, ca fiecare voteaza cum crede ca-i e lui bine. Doar ca, fiind in campul muncii, avand si un mic antreprenoriat,nu inteleg cum vlcineva care munceste pentru banii lui, poate sa spuna ca ii este bine asa. Zero fonduri europene? Avem, cu siguranta alte surse de informare in bulele noastre separate. Nu am, ca nu am o pasiune din asta, un grafic comparativ, dar am vazut cateva grafice care arata exact contrariul... Ciolos vs psd 1,2 si "hehe". In fine, eu am mai multa incredere in oricine altcineva decat intr-un psd-ist. Partidul asta a ridicat minciuna la rang de religie. Manipularile lor, gen luna de 35 de zile, km de 800m si iesirile zilnice Sunt niste chestii care ar trebui sa dea de gandit unor oameni corecti.
Din curiozitate, ca sa va zic ce tip de om sunt(naiv, papa lapte), la vitan dinspre centura, la grozavesti dinspre unirii, sunt niste intersectii in care e o banda de stanga si cate masini sunt pe banda de stanga, atatea sunt pe mijloc. Desi se misca mult mai bine banda din mijloc, eu ma asez intotdeauna pe cea legala. Din curiozitate, ultima oara cand ati fost acolo, de pe ce banda ati facut stanga? Ca sa schimbam tara asta, trebuie sa ne schimbam noi. Atata timp cat furam de la altii minute in trafic, bani din portofel, locul la coada, rinichiul luat pe spaga, si altele, normal ca asta votam. Votam ceea ce ne permite sa traim. Daca in tara asta o treime munceste, restul din ce traieste? Normal ca nu voteaza nimeni pe Voiculescu care voia sa rupa spaga din spitale. Ca fara spaga moare baiatu ala care 'se descurca' dar n-are asigurare.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, NicNic, toma, JMu

Offline chriss

Pe noi nu ne convinge nimeni, pe voi la fel.. Ce trebuie facut? Sa ne certam aiurea? Sa ne facem nervi degeaba?
Ca ,daca eu sunt contra voastra, va suparati, eu poate la fel,nu?
Nu-i mai bine sa ramanem prieteni? Eu asa cred.
All grip

Offline Girbil

Da cine se cearta si nervi? E dreptul fiecaruia sa faca ce crede el ca e mai bine. Noi , aici, doar ne varsam frustrarile si ne combatem opiniile. Eu nu am nimic cu cine voteaza Psd, nu-i inteleg, dar respect opinia. Eu am probleme cu psd-ul care ne guverneaza.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline chriss

Pai da, si eu am probleme cu PNL-Johannis, Organ,etc...n-am probleme cu PSD.
All grip