Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700371 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online sfichiu

Din 2014 autoritatile nu au cerut bani pentru nici un proiect mare in Moldova!
.......si viitorul Moldovei!! :-))..................!!

Intrarea in Bacau in anul 20-30! Nod legatura intre autostrada catre Brasov, soseaua de centura, autostrada catre Vaslui( Albita), intrarea catre Aeroport InterNational , intrarea in Orasul Bacau si intrarea de pe autostrada Bucuresti - Iasi- Botosani- Cernauti!

Vise faine!!! >:)
  • VITARA S ,Matiz

Offline JMu

• S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: shpeedy

Offline chriss

Numai prostii va invata Hotnews!
Altceva nu au de scris?Tot timpul se uita in gura premierului? Va abureste cu chestii de doi bani?
Sunt lucruri mai grave in tara asta,nu ce zice Dancila .
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline toma

Da, total de acord. Faptul ca cineva ca Dancila e prim-ministru mi se pare mult mai grav.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, Girbil

Offline shpeedy

În sfârșit a zis și ea adevărul!
Viorica Dăncilă: Reducem democrația ... reducem birocrația

In 'naivitatea' (sa nu folosesc cuvinte jignitoare) ei, scapa multe adevaruri. Si din aia cu "in mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii" ar trebui sa se inteleaga adevaratul sens - exista salarii din privat pentru pensii (speciale) si salarii ale bugetarilor...

Dar sa nu disperam, totusi - Sub conducerea Vioricăi, orice prostovan cu pile care are amestecul potrivit de tupeu şi slugărnicie poate ajunge ministru, secretar de stat, preşedinte de agenţie guvernamentală, director sau consilier, nu de alta, dar oameni de această teapă pot în orice moment să pară mai dibaci decât doamna premier...

Pe bune?! N-as fi zis... Credeam ca totul este numai lapte-si-miere...  :-?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

« Ultima Modificare: 24.Mai.2018, 03:00:55 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline JMu

...
Tot timpul se uita in gura premierului?
...
Ai perfectă dreptate. Într-o țară normală nu s-ar uita nici dracu' în gura ei, dar cred că s-ar întreba cine este responsabil că un astfel de personaj a ajuns în funcția în care este.

Să vedem ce probleme sunt? Sigur... și hai să le luăm de la sursă, nu de la aburitorii ăștia de pe hotnews.
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/2018-european-semester-country-specific-recommendation-commission-recommendation-romania-en.pdf

Citat
Developments throughout the past year have largely brought into question the irreversibility and sustainability of Romania’s substantial  progress on reforming its judicial system and tackling high-level corruption. Judicial independence is being challenged and pressure being put on the judicial institutions and on the legal framework for fighting corruption, while progress on remaining challenges is being further held back.
Citat
The poor quality of infrastructure, including in the transport, waste and waste water sectors, limits Romania’s growth prospects. Public investment is characterised by low efficiency particularly in project preparation and prioritisation.

Iar astea-s doar vreo 2 așa... care mi s-au părut mie mai interesante. Or fi și europenii ăștia incompetenți? Să nu ne mai uităm nici în gura lor?

The following users thanked this post: shpeedy, toma, Girbil

Offline Laurentiu

Faptul ca cineva ca Dancila e prim-ministru mi se pare mult mai grav.
  :-)) Inca nu v-ati dat seama nici pina in ziua de azi ca DRAGNEA, ca sef al partidului, trebuia sa fie prim ministru si ca Dancila e doar o marioneta ce merge pe mina sefului ei? Asta va zgiriie pe ochi si pe voi cei din #REZIST si pe KVB, DRAGNEA. Pina nu se va da un verdict definitiv in procesele omului, el va fi considerat curat.

Zilele astea am vazut citiva zgiriati pe fata si nu stiam de ce insa, am aflat repede ca Tariceanu, ca si multi altii de fapt acuzati si cu dosare facute ''pe genunchi'' de DNA, a fost ACHITAT ( http://www.mediafax.ro/politic/breaking-calin-popescu-tariceanu-achitat-in-dosarul-in-care-e-acuzat-de-marturie-mincinoasa-17226095 ). Un numar insignifiant de zgiriati de unde rezulta ca si la alegerile viitoare, tot STINGA va cistiga alegerile  ;) .

Ce poti cere unuia care in loc de cuvinte isi arata rinjetul dispretuitor? https://www.antena3.ro/actualitate/reactia-lui-iohannis-dupa-ce-a-fost-intrebat-daca-tariceanu-fiind-achitat-de-iccj-mai-e-penal-470592.html Nu mai are mutul cuvintele la el?

Iata si materialul epoletilor: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/prima-reactie-a-lui-tariceanu-dupa-achitarea-decisa-de-instanta-suprema-934090

P.S. Cind Luluta e plecata in SUA, un subaltern (maestru' dosarelor masluite - procurorul portocala alias zdreanta) , pe 50 de pagini ii denunta matrapazlicurile. Incepe sa se destrame mizeria din justitie.
https://psnews.ro/furtuna-in-dna-negulescu-denuntatorul-lui-kovesi-surse-215596/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline JMu

... DRAGNEA. Pina nu se va da un verdict definitiv in procesele omului, el va fi considerat curat...
Erm... adică așa?
Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului

Eu nu văd prin documentul de la EC să fie probleme cu dosare fabricate. Vede cineva? Văd însă probleme cu atacuri la adresa instituțiilor justiției.

Apropos, eu pun link către un document oficial CE iar tu îmi dai link de la un ziar al școlii ajutatoare de presă Intact? Nu găsești nimic anormal în asta?

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Laurentiu

Eu nu văd prin documentul de la EC să fie probleme cu dosare fabricate. Vede cineva?
Nu vezi pentru ca tii si tineti ochii inchisi. Cind s-a pronuntat verdictul lui Dragnea? Articolul vad ca e din: BUCUREŞTI, (22 Apr 2016). Nu cumva justitia juca rolul de calau la ordinele epoletilor?  Faptul ca a indemnat lumea sa iasa la vot pentru suspendarea lui basescu, e considerat un fapt penal? Oare basescu nu trebuia sa aibe aceeasi soarta? El a indemnat lumea sa nu iasa la vot chiar si in ziua votului. Ti se pare normal? Ti se pare normal sa alerge procurorii dupa votanti fara nici o citatie si sa-i puna sa jure cu mina pe biblie pe capota masinii? Hai sa nu fim ipocriti si daca e de judecat, sa judecam in acelasi fel ambele ''partide''.

"Militanţii, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor îndeamnă lumea la vot pentru că este sensul unei campanii electorale. La referendum a fost o confruntare dură între poporul român şi Băsescu. Niciun partid nu putea obţine foloase necuvenite.'' (sursa e aceeasi cu a ta).

...tu îmi dai link de la un ziar al școlii ajutatoare de presă Intact? Nu găsești nimic anormal în asta?
Da, o scoala ajutatoare dar depinde din ce unghi vedem lucrurile. Eu o vad ca e o scoala ce a deschis drumuri in viata tinerilor iar tu, o vezi ca pe o scoala de handicapati. Asta mi se pare anormal.

Nici pe astea nu le vezi? http://evz.ro/dna-probe-masluite-cosma.html ; http://evz.ro/procurorii-dna-judecatori-dosare.html ; http://adevarul.ro/news/eveniment/vlad-cosma-continua-acuzatiile-adresa-procurorilor-dna-ploiesti-fac-dovada-fost-masluit-dna-ploiesti-dosarul-tony-blair-1_5a8213c9df52022f75799d97/index.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline chriss

Stati linistiti ca pe data de 30 Mai vom scapa si de Kovesi, dar trebuie sa cunoasca si ea putin saltelele udate din arest,nu?
Disperare mare ca le pica scaunul fostilor tortionari ! Din cauza disperarii fac si greseli,si uite ca asa cu aceste greseli ale opozitiei  PSD iar castiga!
Nu va ganditi ca daca  de ex in Germania exista protocoale secrete intre servicii si tribunale/procurori,iesea un scandal fff mare?
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip