0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Din 2014 autoritatile nu au cerut bani pentru nici un proiect mare in Moldova!
Sunt lucruri mai grave in tara asta,nu ce zice Dancila .
În sfârșit a zis și ea adevărul! Viorica Dăncilă: Reducem democrația ... reducem birocrația
...Tot timpul se uita in gura premierului? ...
Developments throughout the past year have largely brought into question the irreversibility and sustainability of Romania’s substantial progress on reforming its judicial system and tackling high-level corruption. Judicial independence is being challenged and pressure being put on the judicial institutions and on the legal framework for fighting corruption, while progress on remaining challenges is being further held back.
The poor quality of infrastructure, including in the transport, waste and waste water sectors, limits Romania’s growth prospects. Public investment is characterised by low efficiency particularly in project preparation and prioritisation.
Faptul ca cineva ca Dancila e prim-ministru mi se pare mult mai grav.
... DRAGNEA. Pina nu se va da un verdict definitiv in procesele omului, el va fi considerat curat...
Eu nu văd prin documentul de la EC să fie probleme cu dosare fabricate. Vede cineva?
...tu îmi dai link de la un ziar al școlii ajutatoare de presă Intact? Nu găsești nimic anormal în asta?