Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700411 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Sunt convins ca ai si argumente in favoarea exprimarii tale... La fel cum iarasi ai argumente si cu privire la articol. Pana acum articolele/analizele lui Moise mi s-au parut - in general - a avea sens dpdv economic/financiar/social/politic...

Si am mai descoperit doua analize interesante:
- http://m.ziare.com/augustin-lazar/romania-ultimilor-100-de-ani-augustin-lazar-poveste-despre-marii-oameni-ai-justitiei-romanesti-patrimoniul-cultural-si-adevaratul-patriotism-1514506
- https://m.revista22.ro/70271323/scenariul-cel-mai-ru-romnia-poate-pierde-teritorii-naionale.html

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

The following users thanked this post: hugbear

Offline toma

Efectul Viorica Dăncilă asupra Times New Roman

Citat
[...]
Iată cum acest diamant neșlefuit al umorului involuntar a devenit o amenințare pentru industria de profil din România: de ce să mai deschizi publicațiile de satiră, dacă poți vedea direct originalul chiar de la masa Guvernului? În plus, acolo unde alții trudesc la o poantă, punându-și toată creativitatea și inteligența în joc, doamnei Dăncilă îi iese totul natural și incontinent, ca și când ar fi înghițit un circ ambulant. E suficient să deschidă gura ca să iasă panglici, artificii și porumbei.
[...]
În plus, pe lângă Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea - chiar și când numără „bugeturile” - are ocazia să pară un intelectual rasat, cam cum era Nicolae Ceaușescu pe lângă Emil Bobu.
[...]
Râdeți? Râdeți pe viața, pe timpul și pe banii dvs.
[...]
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, Costique

Offline shpeedy

Rabdare, enicky, rabdare...

Dupa ICCJ, CCR, IJ, Avocatul Poporului, mai sunt cateva institutii (putine rau) care inca mai rezista atacurilor Grupului Infractional Organizat pe care il tot girati. Cand o sa pice si alea, o sa aveti toti hotii/borfasii (dar si criminalii, violatorii, pedofilii) nu numai achitati, dar sa va si calauzeasca spre societatea "multilateral-dezvoltata" la care visati. Dar sa nu va aud dup'aia ca a devenit prea scumpa viata, ca nu mai gasesti profesionalism (la service, in spitale, in educatie), ca se moare pe sosele, in spitale, in constructii facute cu multa spaga si putin (spre deloc) discernamant/responsabilitate, ca justitia se imparte exclusiv ori pe baza de carnet de membru de partid, ori pe baza de cash, ca va pleaca nepotii/copiii spre orizonturi mai bune, ca am devenit mai rai/mai individualisti fiecare in parte...

Nu neg ca au fost si derapaje (cum ar fi cel la DNA Ploiesti), dar a generaliza respectivele derapaje la intreg sistemul judiciar post-2005 mi se pare o grava eroare de logica/gandire. Faptul ca la DNA Ploiesti au fost respectivele abuzuri/greseli/derapaje nu-i face pe Sebi Ghita sau clanul Cosma altceva decat ceea ce sunt - baronii jud. Prahova (si nu numai), ce s-au imbogatit pe seama noastra, a tuturor (prin sifonarea banului public). Apropo, daca te lovesti de probleme cu sistemul IT cand mai ajungi pe la doctor, sa stii cui sa-i multumesti... ;)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

Din 2014 autoritatile nu au cerut bani pentru nici un proiect mare in Moldova!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline JMu

• S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline ariciul

Daaa, l-a durut fix in ...   :D

Cand esti politician poti sa declari orice, de fapt din momentul in care devii politician=ti-ai vandut sufletul si identitatea, esti ceea ce altii vor sa fii!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip