Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700429 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Dar mai mic decât trebuia să fie conform legii inițiale.  X-(

Offline shpeedy

Ca fapt divers: tinand cont de ce au ajuns chiar ei sa vehiculeze in spatiul public, oare sanctiunile date de Stat (prin ASF) NN Pensii si CEO-ului, precum si pedeapsa aplicata CEO-ului (retragerea autorizatiei), n-ar trebui retrase, eventual platite si niste compensatii?! La prima vedere, asta chiar este un abuz al Statului prin institutiile sale...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Nu "eventual",  ci "binenteles"(sa i se plateasca daune!), as zice eu. Dar "noroiul" cine-l spala?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

Chizdeanu spală noroiul, este demis, apoi pus preşedinte al nu-ştiu-cărui-institut, cum e Dăianu...

Offline Leutz

A propos de chestiunea pensiilor, e bine ca in netarmurita lor intelepciune guvernantii Romaniei n-au ajuns sa se inspire din bunele practici ale altor tari, cum ar fi Australia, unde pilonul II este obligatoriu, iar pilonul I este ...  :-> inexistent.

In buna traditie romaneasca a lucrurilor (intelese si) facute pe jumatate, viitorul pensiilor in Romania ar fi rezultat ceva de genul: pilonul II inexistent, iar pilonul I ... inexistent.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

sa i se plateasca daune!
Absolut corect. Dar să le plătească din buzunarele lor ăla de-a făcut sesizarea și cu ăla de-a luat decizia de sancționare. Că dacă plătește „statul” = plătim noi pentru mizeriile făcute de ei.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline shpeedy

Ghici cum se instaureaza o dictatura...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline fireburn

Cate gherle de-astea or fi, de care nu avem habar.

Offline shpeedy

Offline valmar67

Te rog , fara citate din "eminenta cenusie" .Omul este paralel si sugaci, de unde vine cate o maslina....
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic