Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700416 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline valmar67

• Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline enicky

Omul lor de la Bruxelles sta cu  5.1 miliarde EUR in mana si striga la ei(tocmai de acolo!) sa-i ia si sa-i foloseasca si ei nu sunt in stare !!! Stiu doar sa schimbe guverne si sa se certe cu presu'(K.W.I) !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

1. N-am ras pentru ca imi este dureros de rusine. Pentru ca aceasta persoana, in mod evident agramata si cu educatie precara, este premierul Romaniei. Dna Dancila reprezinta statul roman in ansamblu si pe fiecare dintre noi in oricare dintre ipostazele prestatiei sale publice. Si mie, una, asta imi ingheata zambetul pe buze.
...
Da, simt compasiune fata de femeia ajunsa noul Bula national, plantata intr-o functie despre care nu cred ca isi imagineaza cineva ca o exercita efectiv, oferind la fiecare iesire publica nu stiri, ci motive de bascalie, umilita in primul rand de omul care a plantat-o acolo si care nu se straduieste sa-i lase nici macar aparenta unei demnitati.

2. Propaganda puterii își turează la maximum motoarele și foarte multă lume e deja convinsă că DNA, DIICOT și Parchetul General au comis abuzuri în masă, susținute de SRI prin intermediul celebrelor „protocoale“. Deocamdată nu s-a constatat un astfel de abuz și nu s-a demonstrat de nimeni că, dincolo de strângerea de informații, politicienii condamnați pentru corupție în ultimii zece ani au fost nedreptățiți. Dar poporului i se spune asta mereu și sub toate formele și s-ar putea s-o și creadă, deși, pe de altă parte, tot poporul e absolut convins că în România „s-a furat mult și de către toți cei de la putere“. Cine o fi furat? „Statul paralel“ pesemne. Sau are poporul disonanță cognitivă? În orice caz, scandalul „protocoalelor“ minează încrederea în justiție și permite unui Tudorel Toader să vorbească despre „revizuirea proceselor“ și despre „căi de atac extraordinare“. Infractori și inculpați se pot prezenta astfel publicului drept „condamnați politic“ și se pot lamenta (precum Elena Udrea în Costa Rica) că sunt „urmăriți de Securitate“; pesemne că peste nu multă vreme vor primi și compensații de la stat pentru „anii grei de suferință îndurați“. Grotesc și tragic în același timp!
...
Cam asta-i situația. România devine rapid un stat „iliberal“ – sau chiar, dacă aplicăm recenta teorie a lui Viktor Orbán – o „democrație creștină de modă veche“. De ce nu? Dragnea, bun amic cu primul ministru maghiar, ar fi de acord: „moda veche“ e autoritarismul atât de obișnuit în România în toate timpurile, la care putem adăuga ingredientul de pe vremea lui Adrian Năstase, al „corupției fără corupți“. Partea cu „creștinismul“ o vom avea servită în curând la referendumul pentru „familia tradițională“, pardon „naturală“, BOR dixit. (Între noi fie zis: familia nu e niciodată „naturală“, ci e o convenție culturală, deci artificială.) Cât despre „democrație“, iată, PSD tocmai a propus schimbări în Legea electorală în vederea alegerilor din 2019. Printre modificări: nu se va mai interzice propaganda electorală în „unitățile de învățământ“. Măsură fără echivoc pe care o putem citi astfel: „Hai să-i intimidăm și să-i îndoctrinăm puțin și pe profesori, pe părinți și mai ales pe studenți“, căci universitățile sunt și ele, nu-i așa, „unități de învățământ“.

3. De o lună, România s-a trezit într-un scandal intern, exportat apoi şi în UE, din care trebuie să înţelegeţi un singur lucru: Liviu Dragnea e gata să arunce ţara în aer pentru o poză. Şeful PSD a vrut să mute pe furiş ambasada din Israel, ignorând nu doar Constituţia, ci, mai ales, interesele României. Ce spera să obţină la schimb? O poză cu Trump la Ierusalim. Adică ceea ce el credea că e biletul de voie, parafa imunităţii şi paşaportul spre libertatea totală. O lună după declanşarea operaţiunii “mutăm ambasada”, Dragnea e iritat că a ratat poza şi că nu cunoaşte planurile lui Iohannis.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 15.Mai.2018, 08:57:18 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, JMu

Offline sfichiu

Cam asa-i la noi!  :(
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Si o chestie (foarte) interesanta, zic eu...

Offline rexkrokiDAU

Referitor la doamna prim-ministru, dincolo de orice parti-pris politic, chiar nu mai există o limită? Nu e vorba de președintele asociației de locatari din blocul x sau y, e vorba de șeful guvernului.  Orice om cu capul pe umeri poate vedea că e depășită de situație..
Pentru situația în care s-a ajuns,  o parte din vină ii revine și președintelui tarii, indiferent de calculele politice de la momentul numirii în postul de premier a doamnei Dancila.

Offline shpeedy

Nu vezi ca se accepta orice...

Am intrebat si eu de curiozitate ce-i mana-n lupta pe suporteri si n-am primit (inca) vreun raspuns...

Offline ariciul

Ba da, ai primit. Ala ca au dreptul sa guverneze in liniste ca doar sunt la putere nu? Cam asta e singura lor justificare si cam asta repeta mai tot timpul. Pe suporteri nu prea ii intereseaza altceva, iar valurile  de nemultumiri din ultimul an sunt privite cu exact aceeasi ura degajata din televiziunile de casa a psd-ului! Parerea mea e ca cei care nu mai raspund la argumente logice sunt pe un drum fara intoarcere (vezi nostalgicii de la mormantul Ceausestilor). Ideea e ca daca vrei sa privesti la viitor cu speranta atunci trebuie sa te gandesti la cei tineri si la formarea lor. Doar ei vor mai putea schimba ceva candva!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: shpeedy

Offline toma

[...] Ideea e ca daca vrei sa privesti la viitor cu speranta atunci trebuie sa te gandesti la cei tineri si la formarea lor. Doar ei vor mai putea schimba ceva candva!

Total de acord. Doar ca speranta e mica avand in vedere atat faptul ca partidele nu au nici un interes in privinta asta, dovada stand starea precara a sistemului de invatamant, cat si faptul ca educatia asta se face mult acasa...dar cu parinti prizonieri Antenelor e greu.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline shpeedy

Ca sa nu mai adaugam si "primirea" de catre populatie a oamenilor noi in politica damboviteana...