Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700494 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Fii convins ca habar nu ai despre ce scrii. Eu am trait din greu toate magariile de dupa '89 (am facut armata pe timpul lui Ceasca asa ca nu ma confunda cu vreun fraier) si am plecat din tara acum nici 5 ani. Asa ca mie PSD nu-mi vinde blana ursului din padure. Fii tu convins ca DNA impiedica tara sa creasca si dormi linistit. Toata distrugerea de dinainte de DNA? Cum si de ce a aparut DNA? Oricum  habar nu ai ce am trait NOI ca sa ne judeci. Daca tu crezi ca eu mi-a facut ideile la tv, ma confunzi, poate iti trebuie o oglinda. Poarta-ti ochelarii tai verzi si vezi "lumea de smarald"...dar macar nu ne impune noua ochelarii tai, poate ne jeneaza la bunul simt.

Sunt 3 feluri de oameni in lume:
- desteptii ce invata din greselile altora
- mediocrii ce invata din greselile lor
- si prostii, ce le stiu deja pe toate

Sa stii ca ma feresc cat pot de stiut de toate , dar ce stiu, stiu din trait , nu din TV! Asa ca...
Apropo, eu n-am votat Johannis, pentru mine n-a fost nici o solutie ( si a demonstrat-o cand l-a pus pe Ciolos, o stupida miscare politica de la un nimeni politic). Ca sa nu crezi ca stii deja cine suntem noi si ce si cum gandim....
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline chriss

DNA  a fost creata de Nastase,parca asa stiu.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ariciul

Pai da dar era o gluma atunci, psd avea puterea si nu se gandeau ca se poate intoarce impotriva lor! Ei chiar credeau ca o fac asa de forma, ai dracu de banditi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline shpeedy

Programul acestei dup-amiezi...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

Programul in aceasta dupa-amiaza este sa ne uitam la Antena 3 si sa radem de cei care n-au ce face si cica ies in strada!Ies in strada ca asa au porunca de la stapanul Soros!
@ariciul Pai da dar era o gluma atunci, psd avea puterea si nu se gandeau ca se poate intoarce impotriva lor! Ei chiar credeau ca o fac asa de forma, ai dracu de banditi!
Ce gluma sa fie?Dupa cum am vazut eu,au intrat si fff multi PDL-isti,chiar nu in gluma,ai dracu banditi!
All grip

Offline toma

Programul in aceasta dupa-amiaza este sa ne uitam la Antena 3 si sa radem de cei care n-au ce face si cica ies in strada!Ies in strada ca asa au porunca de la stapanul Soros!

Fiecare cu programul lui. Unii n-au ce face si ies la protest, altii n-au ce face si se uita la Aneta3... e bine ca nu suntem toti la fel.

Comentariile tale pline de substanta, profunzime in gandire, toleranta si bun-gust au fost remarcate si apreciate. Continua tot asa  :good:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline chriss

@toma- Multumesc pt incurajari!
Daca i-mi demonstrati care partid n-a furat,care politician a fost cinstit in tara asta, eu i-mi schimb "gandirea,toleranta si bun gustul!"
De  asta  am eu comentarii, voi nu vedeti decat pe astia care sunt acum la guvernare, dar pe ceilalti??? Aia au fost cinstiti?
Vreau un raspuns argumentat si ma retrag cu capul plecat.
All grip

Offline ariciul

Diferenta intre mine si tine tocmai asta e: ca tu ii consideri pe astia cinstiti. Fireste ca nu-i niciunul cinstit, ca doar de ce s-ar fi apucat de politica, dar dintre toti banditii astia, cei de la PSD sunt cei mai ai dracu! E naiv cine isi inchipuie ca va veni vreodata vreun om cinstit la putere. Puterea corupe oricum pe oricine!

Offline chriss

Atat mie cat si altor zeci de milioane de oameni mi s-a parut cei mai ai dracului cei de la PDL,dar poate a-ti uitat prea repede...Din cauza lor am fost nevoit sa votez pentru prima data cu ALDE si la prezidentiale cu Ponta.Nu ma gandeam niciodata ca voi fi nevoit sa votez Psd.Si eu am fost contra lor,asa cum sunteti voi acum,chiar mai rau decat voi,nu l-am inghitit pe Ilici.
Da-mi un exemplu pe cine sa votam,cu cine sa mergem mai departe??
@ariciu-daca tu consideri ca nu-i nici unul cinstit,vreau sa vad critici si la ceilalti,la toti necinstitii nu doar psd si atat,ok?sa fim corecti,nu?
Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta, sa iesim sa-i dam jos pe toti cei care au condus  din 1989 si pana azi,nu?
All grip

Offline ariciul

Pai si? Ai votat cu USR? Ca doar astia n-au condus pana acum!
Stiu ce o sa zica mai toti, sunt lipsiti de experienta, n-au oameni etc dar uitati-va ce a facut PSD intr-un an, ce ziceti, erau sanse sa se descurce USR-ul mai bine?