Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700517 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si pentru cei fara venit cat va fi amenda? 10% din zero?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Ce-ai vrea sa zicem dupa ce vedem cum se aproba legile astea ca un tavalug?
Pe timpul lui Macovei, cum treceau legile? Ziua ca escrocii sau noaptea ca hotii? De cite ori si de cine au fost discutate legile lui MM?
''Cum a modificat, „democratic”, Monica Macovei, legile justitiei, in 2005'' https://adriannastase.ro/2018/01/20/cum-a-modificat-democratic-monica-macovei-legile-justitiei-in-2005/

Si pentru cei fara venit cat va fi amenda? 10% din zero?
Cei fara venit NU sint pensionari asa ca ... legea e doar in proiect. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ...

Păi în cazul ăsta, când primesc scrisoare ca să comunic datele contravenientului, le dau pe ale lui taică-meu, ca să plătesc mai puțin. Bună treabă... NOT.

Offline Laurentiu

...când primesc scrisoare ca să comunic datele contravenientului, le dau pe ale lui taică-meu...
Si cind esti oprit in trafic, tot actele pensionarului le dai?  :-))

''DNA ORGANIZATIE TERORISTA – Debarcarea judecatorului Toni Grebla de la CCR a fost o executie comandata de SRI. ICCJ l-a achitat pe Grebla pentru toate acuzatiile constatand ca "fapta nu exista" sau "fapta nu este prevazuta de legea penala". Grebla a fost executat ca razbunare pentru faptul ca a fost liderul judecatorilor CCR care s-au opus legilor Big Brother, prin care Maior si Coldea voiau sa intercepteze toata populatia la liber. Grebla: "Are o legatura directa cu Legile Big Brother" (Minuta)'' - https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/dna-organizatie-terorista-debarcarea-judecatorului-toni-grebla-de-la-ccr-a-fost-o-executie-comandata-de-sri-iccj-l-a-achitat-pe-grebla-pentru-toate-acuzatiile-constatand-ca-fapta-nu-exista-sau-fapta-nu-este-prevazuta-de-legea-penala-grebla-a-fost-executat
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

''Cum a modificat, „democratic”, Monica Macovei, legile justitiei, in 2005'' https://adriannastase.ro/2018/01/20/cum-a-modificat-democratic-monica-macovei-legile-justitiei-in-2005/

De pe blogul lui Adrian Nastase?! Pe bune?!

Bai da' chiar nu mai exista o minima decenta?! Pana acum a fost cat-de-cat amuzant, dar incepe deja sa devina jignitor pentru inteligenta...

Ce mai urmeaza? Blogurile lui Dan Diaconescu, Fane Spoitoru?

Din cele enuntate pana acum, detectez ca cel mai potrivit ar fi sa nu mai existe nici o lege, nici un act de justitie, in care nimeni sa nu mai fie incriminat. Asta este ideea ta de societate?!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline steph

Eu v-am zis ieri seara ... da voi nu. Batman croame si antene.  :dknw:
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul

Offline Laurentiu

Eu v-am zis ieri seara ... da voi nu.
Tu ce ai intelege din ''da voi nu''?   :-j

Bai da' chiar nu mai exista o minima decenta?! Pana acum a fost cat-de-cat amuzant, dar incepe deja sa devina jignitor pentru inteligenta...
  Da, ''nu mai exista o minima decenta'' si e ''jignitor pentru inteligenta'' cind vorbesti de basescu, Ciolos ce doreste fonduri de oriunde (cersetorul - https://doneaza.ro100.ro/), Boc, KWB, LCK, Mucushor, Chichirau, Gotiu, Orban si alte specimene asemanatoare lor.

Il poti combate pe Nastase in cele relatate pe blogul lui? Daca poti, fa-o dar cu argumente solide.
  • Suzuki SX4

Offline toma

Laurentiu e bine cum spui tu. Romania e pe fagasul cel bun. In curand vom scapa de dictatura DNA, ne intoarcem la vremurile fericite ale lui Nastase; cu putin noroc o sa iesim si din UE ca sa nu ne mai spuna strainii ce sa facem la noi in tara.
In acest rastimp scapam si de restul de fraieri cu pregatire profesionala serioasa care nu au emigrat inca si #rezista pe aici doar ca sa-i ia banii lui Soros impreuna cu cainii lor. Nu trebuie sa ne ingrijoreze deloc cea mai mare drama reala a societatii romanesti: miile de familii separate ale celor care isi cauta norocul in alte colturi ale lumii. Niste tradatori de tara. Ce sufera familiile lor e mizilic pe langa dramele lui Voiculescu, Ghita, Udrea, Mazare, Nastase si alti martiri sacrificati pe altarul adevaratei democratii mioritice.
O sa ramana in Romania doar votantii PSD si atunci partidul unic, sub un carmaci mult-iubit (numele nici nu conteaza) va putea pogori neimpiedicat de altii bunastarea mult-promisa si visata.
Sper sincer sa apuci acele vremuri si impreuna cu toti cei dragi sa va bucurati de societatea multilateral dezvoltata care va duce Romania pe noi culmi ale progresului si stiintei.
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 10:46:18 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: edy70, shpeedy, steph, ..., dan_wolf

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda...manipulare tipic Antena 3. Hai sa disecam ce s-a schimbat in legile penale in 2005 si de ce (ceva conditii de aderare?), si ce se schimba acum si de ce. Asa o sa inteleaga si domnul de mai sus de ce numai "ai mai prosti" critica ce face PSD. " Ai mai destepti" ii sprijina si voteaza ( pe PseudoSD-isti), ca poate le da si lor ceva, le mai mareste o pensie , un salariu, ca deh, nu dau de la ei (asa sunt convinsi "desteptii"!)...Ca in avantajul romanilor nu e sigur, macar s-au retinut sa spuna ca Romania e stat politist cand ei au toata puterea. Daca continua asa, toti aia condamnati pentru hotie si coruptie vor fi eliberati si ne asteptam sa intram noi in puscarii, caci "discriminam"...
Oricum, are "bile" guvernul P...SD, a transferat raspunderile statului la angajat: daca angajatul nu are contributia platita desi retinuta din salariu, e vina lui si ia "din fata" pensie...De ce sa se chinuie inspectorii si  justitia, lasa fraierii sa moara , ca asa merita!
Banc comunist de actualitate:
"- Bade, ia spune mata, ce crezi, e buna Revolutia Agrara , are rezultate?
 - E buna taica, de ce sa nu fie buna? E buna! Da'... parca era mai buna o RASCOALA!
"
Si cand vei muri domnule antenist convins (ce mori de grija lui Voiculescu , ala care v-a spus "daca nu punem mana pe justitie , n-avem nimic", "nevinovatul" care prin telepatie a primit moaca un institut cu totul - l-a gasit pe strada) Romania va fi in acelasi rahat si tot Soros si ai de afara vor fi vinovati...O natie condamnata sa dispara repede...
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 10:51:42 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy, toma, ariciul, ...

Offline chriss

Am impresia ca pe vremea lui Nastase am intrat in UE,nu?
"miile de familii separate ale celor care isi cauta norocul in alte colturi ale lumii".
Pai vezi? asta vrea PSD-ul sa faca, au crescut salariile,medicii au salarii ca in UE,si vor mai creste.
Suntem nevoiti sa importam forta de munca din afara, dar cei care-si cauta norocul in alte colturi ale lumii nu vin acasa ca nu vor, stau acolo ca asa vor ei.
Vrei un exemplu? In Timisoara,la o fabrica nemteasca lucreaza muncitori din Serbia, fac naveta cu autobuzul zilnic.
Oricum, degeaba va spunem noi atatea exemple ca voi (3 persoane) sunteti croiti pe antene, PSD, si vreti zilnic sange pe tava, sa fie arestat ala, sau ala. Asa era si pe vremea lui Isus, cand fariseii cereau sa fie rastignit.
@ speedy- La naiba, uitati-va la 'procesul' Ceausestilor - un simulacru de proces fara rost.
Daca traiai acele vremuri,daca participai la evenimente nu mai spuneai asta, dar ce sa spui si tu ca sa nu taci,nu?Sa spuna ceva si nea Ion ca si el e om!
Daca nu era impuscat cuplu Ceausescu, erau mii de morti,intelegi?
@Costique   tot ce postam noi crezi ca suntem manipulati de antena3? Doar atat sti si tu?Crezi ca noi suntem orbi,handicapati sa nu gandim ce s-a intamplat in tara asta?Dar...daca tu slujesti in alta tara,de unde sa sti?
Tot as pot spune si eu despre voi ca sunteti manipulati de SRI-Klanus Johannis,etc,nu?

Am editat numele colegului @Costique, sunt convins ca era o eroare de tastare la mijloc
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 11:22:49 p.m. de toma »
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip