0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@ toma,nu sunt fan Ponta,dar am spus ca a fost achitat.Nu ti-am adresat tie nici o intrebare, tu te-ai "infiltrat" in aceasta discutie, poate ca ai si dreptul ca esti moderator,nu?
Vrei sa vezi ca pe 30 mai Kovesi dispare? Si iar o sa ma intreb, de ce tot CCR a trebuit sa faca asta cand legea era clara?
La mai bine de 500 de ani de când Ştefan cel Mare a fost numit "Athleta Christi" de către Papa Sixt al IV-lea, încă un lider al românilor primeşte o înaltă distincţie din partea Papalităţii! E vorba despre Viorica Dăncilă, care spune că Papa Francisc a binecuvântat-o cu titlul onorific de "Papio hamadryas", despre care nu ştie exact ce înseamnă, dar sigur e ceva foarte important."A fost o ceremonie foarte frumoasă, toţi cardinalii zâmbeau, se vede că i-am impresionat, au zis-o pe aia cu 'in nomine patris', au cântat psalmi, mi-au dat şi cu sabia în cap, de acum încolo sunt Papio hamadryas cu acte în regulă", a declarat Viorica Dăncilă, arătând cu mândrie gravura primită de la Papă, care o înfăţişează cu o aureolă impunătoare pe cap, purtând mantia caracteristică rangului proaspăt dobândit."Înainte să întrebaţi ceva, bineînţeles că titlul de Papio hamadryas există, a fost conferit prima dată Sfântului Hristofor Chinocefalul", a chicotit Papa Francisc către reporteri, abţinându-se cu greu să pufnească în lacrimi, probabil de emoţie.
...de ce nu dau si o lege cu asumarea raspunderii ministeriale? DE CE?
O comisie care a fost ocolita cand a fost vorba de modificarile aduse in justitie!
Personal mi se pare normal sa existe achitari ...
LE: Pensionarii ar putea plăti amenzi de circulație mai mici decât restul românilor - poftim?! Adica cum si de ce?!