Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708301 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

... nu-i asa ca suna bine la vremuri din acestea? Asa s-au ridicat toate regimurile extremiste, fie de dreapta sau stanga. S-au bazat pe nemultumirea maselor si au preluat puterea. Ironia sortii face ca ambele sa duca mai devreme sau mai tarziu la genocidul celor carora se laudau in discursuri ca 'i reprezinta si le apara interesele.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline edy70

Ignor semnul de intrebare de la postul meu anterior. Am citat doar textul de mai sus si nu am facut un comentariu mai amplu din simplul motiv de a nu da nastere la discutii contradictorii pe teme politice. Cine este interesat de subiect poate sa mai sape pe tema aceasta , ci nu nu ! Din  acelasi motiv nu am pus si adresa textului respectiv, adresa ce continea link-uri cu trimitere la site-uri ce sigur ar fi inflamat discutia.
Scuze !   ;)
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nici eu nu vreau sa intru in polemici ,dar cred ca acolo , ce au cerut nu a coincis cu realitatea.Sa nu uitam cati oameni au omorat.
Ultimul post al meu pe tema aceasta.
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

Sa nu uitam cati oameni au omorat.
Tu azi ce le-ai face celor din guvern care ne conduc si ne fura cu atita nonsalanta ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

eu as cere exact aceleasi lucruri

trebuie sa ne unim fortele noi cei din popor pentru asta

Offline lucianer

• Hero Member
Tu azi ce le-ai face celor din guvern care ne conduc si ne fura cu atita nonsalanta ?
Nu sunt eu Dumnezeu!

Offline lucianer

• Hero Member
...............................

Offline Laurentiu

Nu sunt eu Dumnezeu!
Si uite asa ne ascundem dupa deget si asteptam sa se bage altii in fata. Unii se vor alege cu crucea la cap iar altii vor beneficia de avantaje (daca vor exista).
"Capul plecat, sabia nu-l taie dar e mult mai aproape de curul celui ce sta drept".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline lucianer

• Hero Member
Nu ma ascund dupa deget, dar nici mandru nu as fi daca as omora pe cineva,oricine ar fi el!

Offline Laurentiu

...nici mandru nu as fi daca as omora pe cineva,oricine ar fi el!
In schimba te-ai lauda ce bine o duci si ce masina ti-ai tras daca altii ar face-o (vezi cazul Ceausescu).

P.S. Nu vorbesc special de cazul tau. Vorbesc la modul GENERAL (poate n-ai inteles asta pina acum si din cauza asta mi-ai acordat "dezaprobarea" in mesajul meu anterior).
« Ultima Modificare: 16.Sep.2010, 09:53:25 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4