Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700519 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Atatia liberali aici pe forum incat ajung sa ma mir cum de a scos Radu Campeanu numai 10% la alegerile din '90... Sau liberalismul asta a crescut ulterior in inima fiecaruia, cam ca monarhia?!

PS: Laurentiu, nu merge linku' de FB...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

@toma
@chriss, daca doresti sa discutam ai niste intrebari pe care ti le-am pus intr-o postare anterioara. Pentru ca discutia sa urmeze un fir logic ar fi de preferat sa raspunzi la ele in loc sa arunci chestii noi in discutie.

Eu am inceput cu chestii noi in discutie? Ia uita-te  mai in spate ,la ce am scris ieri, ca Ponta a fost achitat.Atat am scris si am primit raspunsuri total noi,nimic despre subiect.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline fireburn

Hai sa ne racorim: https://ro.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera
S-o aplica si la natia noastra ? ca noi nu suntem impartiti pe clanuri ci pe ... bisericute :)

Offline Laurentiu

Laurentiu, nu merge linku' de FB...
https://www.facebook.com/groups/205718899869868/permalink/458602051248217/

''Luminita Arhire
16 ore
UN PARTID ISTORIC DE VIITOR

Știu, îmi veți spune că liberalii nu mai sunt liberali, că sunt mai mult pedeliști, că sunt vopsiți , că aia... că aialaltă... și totuși, nu mă pot opri din analiză... cum dracului s-a transformat Partidul Național (!!!) Liberal (!!!) în pelteaua asta indigestă și urât mirositoare?

Păi , să vedem... PEȘTELE, spre exemplu... PEȘTELE... din ce zonă a anatomiei sale - destul de simple, nu-i așa? - se strică ? Înțelepciunea populară zice că de la cap ... Aplicabil la cazul nostru? Știu și eu? Să vedem...

Se dă un partid istoric . Membrii săi , cu carnete și cotizații, sunt mândri că fac parte dintr-o „elită politică” ... adică numai gulere albe și genți diplomat la purtător , numai menuet cu figuri, numai înalta emfază a apartenenței la o castă mai tare decât cea a bicicliștilor, de exemplu, în care cel mai expresiv intelectual e Lucian Mândruță care scrie panseuri la DILEMA VECHE.

Ca orice partid , PNL are nevoie de o conducere. Să ridicăm puțin cearceaful întins deasupra și să aruncăm un ochi peste conducerea PNL din ultimii ani... mai exact, ne interesează perioada post-Antonescu Crin, pentru că pe-acolo, zic, se poate sesiza putreziciunea materialului – să-i spun giulgiu? – de deasupra.

Prin iulie 2014, când a intervenit un dureros „fusionus interruptus” în idila dintre PNL și PDL, din motive de „...ne prind alegerile prezidențiale că facem prostioare pe canapea, cu lumina stinsă...” , a apărut ideea conducerii bicefale a noii formațiuni... sau bicefalee, că pe mulți cetățeni îi lua cu dureri de cap când vedeau în ce se transformă Partidul Național Liberal. O perioadă, așa-zisul partid a funcționat sub numele: PNL/PDL, într-o ambiguitate clipocitoare și cam puturoasă. Dar după câștigarea alegerilor prezidențiale în triumf de către marele ( înalt, adică...) Iohannis, „bicefaleea” s-a numit Gorghiu + Blaga... Un bărbat și o femeie ar fi, în principiu, un lucru bun... mai puțin european, dar bun... numai că nu știm dacă ăla era potrivit să fie bărbatul și dacă aia trebuia să fie femeia pentru a rezulta o progenitură reușită. Gorghiu a fost înșurubată pe scaunul de preș' al PNL de către însuși Iohannis, deși ar fi vrut să candideze și Teodor Atanasiu ( cu mult tupeu...) și Ludovic Orban ( ăsta, perdant ca de obicei, știți...) . Dintre cei doi însă, a câștigat Gorghiu Alina ... care nu se știe dacă a și candidat... dar de câștigat, a câștigat ... că așa a vrut Klaus. La PDL a fost mai simplu... cum nu era nimeni mai de soi , l-au pus pe Blaga ( „bun organizator”, după cum știți... că despre Blaga nimeni n-a fost în stare să scoată și vreo altă descriere plastică de-a lungul timpului) și s-a rezolvat cazul!

Ce ziceți? Peștele de la cap... sau nu ? Hai, mai departe!

În octombrie 2016, în mod tragic, din motive de DNA, balaurele cu două capete și-a pierdut, prin demisie, capul semi-pleșuv-semi-cu-părul-vâlvoi , al lui Blaga Vasile. Așa că liberalii n-au avut încotro, și-au ales-o pe Gorghiu Alina președinte unic al partidului.

Credeți că mirosul provenind de la capul peștelui s-a ameliorat? Aș! Alina a condus , cu mâna ei de fier forjat, partidul drept la dezastru, în alegerile generale din decembrie 2016. Bine, după ce le pierduse , dar împreună cu Vasile - bun organizator! ce-i drept - pe cele locale, din vară! Cum nu poți pierde alegeri în neștire fără să-ți bată cineva obrazul, următoarea ideea care le-a venit liberalilor a fost ca frâiele conducerii să-i fie încredințate Ralucăi Turcan ! Aceasta avea două calități de bază: era mai antipatică decât Gorghiu Alina și nu știa câți ani are... de exemplu, dacă avea 32 de ea credea că are doar 29... Cum să-ți încredințezi speranțele tale de partid istoric liberal uneia care nu știe când s-a născut?

Cu toate acestea , așa s-a întâmplat... Când apărea Turcan la televizor, sute de mii de telecomenzi erau butonate simultan, cu destinația „...alt canal, la dracu! alt canal!” Iohannis nu părea să priceapă revoluția telecomenzilor . Lui i se părea că Turcan , venită din Sibiul acela în care dânsul deținea șase case , e în regulă...

Nervoși , liberalii s-au hotărât să facă o schimbare radicală: așa că în 17 iunie 2017 , la Congres, Ludovic Orban i-a luat fața lui Cristian Bușoi cu 3500 de voturi la doar 950. Nu râdeți, vă rog! Da, chiar ăștia doi au candidat! N-am glumit! Și a câștigat Orban... cum care Orban... ăla cu maimuța pe umăr... ăla cu clopul de doi metri pe căpățână... ăla cu „...ciiiine essssteeee generalul ? ”... ăla de se dă în tiribombă... ăla care-i zice unei mămăițe de la țară, cu subînțeles, că „...găina bătrână face zeama bună”....ăla care e angajat la o firmă , dar nu știe ce face acolo, pentru că n-a trecut vreodată pe la birou... ăla care o iubește pe Codruța pur și simplu pentru că dânsa poate să-l bage la zdup...

Simțiți mirosul? Ei, aia e...

P.S.Se pregătesc, pe margine: Ben Oni Ardelean, Răzvan Prișcă, Dan Vâlceanu , Florin Roman... ''

P.S. Ar fi trebuit la rubrica bancuri dar merge bine si aici:

L.C.K. foarte bucuroasa ca in curind va veni vara si va pleca in concediu:
- In curind voi pleca in Dubai.

Achitatii DNA-ului: sa speram ca duba-i trasa in poarta institutiei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: chriss

Offline shpeedy

@toma
@chriss, daca doresti sa discutam ai niste intrebari pe care ti le-am pus intr-o postare anterioara. Pentru ca discutia sa urmeze un fir logic ar fi de preferat sa raspunzi la ele in loc sa arunci chestii noi in discutie.

Eu am inceput cu chestii noi in discutie? Ia uita-te  mai in spate ,la ce am scris ieri, ca Ponta a fost achitat.Atat am scris si am primit raspunsuri total noi,nimic despre subiect.
Prejudiciul cica inca exista (banii raman furati), doar ca - la modul meu de intelegere - s-au schimbat regulile jocului (de catre CCR) in timpul meciului...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

Mai speedy,atunci cu TONI GREBLA cum ramane? ca si el a fost achitat.
Fostul judecator CCR-Toni Grebla a fost achitat! Cine plateste asta? Omul a fost urmarit prin baie,prin toata casa, si-a pierdut locul de munca,etc.

@ Laurentiu- Tare de tot !Astazi mor eu de ras,dar rad de ma sparggggggg!
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 03:36:37 p.m. de chriss »
All grip

Offline ariciul

Dupa ce a fost data legea cu posibilitatea ca judecatorii sa plateasca daune, vad ca deja incep sa nu-si mai asume riscuri! La legi strambe, judecata stramba! Dar altfel de ce nu dau si o lege cu asumarea raspunderii ministeriale? DE CE? Pai acolo n-au interes, de aia!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline toma

In postarea la care faci referire mi-ai adresat vre-o intrebare mie personal la care nu am raspuns?

Eu am incercat un dialog direct despre cum vezi tu lucrurile, nu o discutie despre articole din presa. Dar vad ca n-am cu cine... "oferta" la dialog/polemica ramane deschisa.

PS: despre dosarul lui Ponta sa spunem ca deocamdata e vorba despre o achitare in prima instanta, nu definitiva. Ponta e baiat bun sau rau? Ca la cum sterge cu Dragnea pe jos in ultimele declaratii ai jura ca e platit de Soros  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline chriss

@ ariciu- In toata lumea judecatorii platesc daca se greseste,adica ti-ar place sa condamne nevinovati?Legea raspunderii ministeriale exista si a existat,n-ai vazut cati ministrii a schimbat Kovesi?Nu i-a mai trebuit nici o lege.Le facea dosar si gata....altul la rand,altul care colabora desigur.
Trebuie sa intelegeti odata ca nu se mai putea,gata, s-a terminat cu santajarea judecatorilor, etc.. Urmeaza Monica Macovei,trebuie sa raspunda cum a sustrat dosarele SIPA si le-a adus dupa 3 zile,dupa ce au fost scanate si prelucrate.
Fiecaruia o sa-i vina randul,ca asa e soarta,nu?

@ toma,nu sunt fan Ponta,dar am spus ca a fost achitat.Nu ti-am adresat tie nici o intrebare, tu te-ai "infiltrat" in aceasta discutie, poate ca ai si dreptul ca esti moderator,nu?
All grip

Offline ariciul

Sa mi-o arati si mie daca exista  :D
Evident ca nu exista , doar nu si-ar bate singuri cuie in talpa!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip