Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700526 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

''Printre dezvăluirile şocante făcute de fugarul Sebastian Ghiţă la televiziunea personală a fost una extrem de relevantă pentru tema în discuţie: generalul cu patru stele, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, l-a atenţionat pe prim-ministrul de atunci, Victor Ponta, că, dacă începe construcţia autostrăzii Comarnic – Braşov, va fi arestat. Iar însuşi Victor Ponta a afirmat de curând că atunci când a terminat negocierile cu Vinci-Strabag, pentru construcţia autostrăzii, s-au opus preşedintele Băsescu şi PNL sub pretext că contractul „este o hoţie”. În 2015, un reprezentant al sistemului i-a spus verde ministrului Transportului că cine semnează o asemenea autostradă ajunge la puşcărie.'' - https://ziarulunirea.ro/o-ipoteza-tulburatoare-de-ce-nu-construieste-romania-autostrazi-peste-carpati-413941/

Sa luam de buna informatia. Prin urmare Florian Coldea si prin extensie SRI sunt papusarii care controleaza presedintele si procurorul sef DNA? Sunt si altii in "umbra" sau dusmanul este doar SRI-ul? Adica toata lupta asta pe care o duce PSD-ul si antenele este impotriva SRI-ului?

Sa ducem rationamentul mai departe: ce interes crezi tu ca are SRI-ul sa nu se faca autostrazi in Romania?

@toma-Da se pare ca Kovesi nu raspunde decat in fata MARII ADUNARI NATIONALE!
Nu te vad la fel de revoltat pe faptul ca PSD-ul a facut scut in jurul lui tanti care conduce TVR-ul la audierea acesteia intr-o comisie parlamentara, votand ca aceasta sa nu primeasca intrebari ci doar sa-si citeasca comunicatul.  ;)
@chriss, daca doresti sa discutam ai niste intrebari pe care ti le-am pus intr-o postare anterioara. Pentru ca discutia sa urmeze un fir logic ar fi de preferat sa raspunzi la ele in loc sa arunci chestii noi in discutie.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Recunosc ca sunt (putin) intrigat referitor la "ce va mana"  pe voi in lupta asta...

Din ce inteleg, sunteti in general trecuti de prima tinerete, aveti un rost facut, cu copiii ajunsi adulti, singura chestie pusa relativ sub semnul intrebarii fiind pensia aia Pilonul I ce inclin sa cred ca reprezinta sursa principala de venit (la modul meu de intelegere pe baza celor spuse de voi pana acum, o societate care sa ofere sanse relativ egale unei cat mai mari parti din populatie, pe baza de competente/profesionalism, in care macar sa se fure mai putin si in care sa se mai si realizeze ceva util pentru cetateni NU este o prioritate pentru voi).

Acuma, revenind la pensie, cam cat de sustenabila vedeti voi - pe cat posibil dincolo de propaganda - oferirea acestei pensii in conditiile actuale de indice a natalitatii, de scadere a populatiei salariate, de plecare din tara a oamenilor capabili / muncitori, de alungare a posibilelor investitii straine sanatoase in viitor (din ce am mai citit despre investitiile ruse sau chinezesti de care s-a mai adus vorba, ceva imi spune ca n-o sa va placa cand o sa realizati cum se deruleaza)?!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Prin urmare Florian Coldea si prin extensie SRI sunt papusarii care controleaza presedintele si procurorul sef DNA? Sunt si altii in "umbra" sau dusmanul este doar SRI-ul? Adica toata lupta asta pe care o duce PSD-ul si antenele este impotriva SRI-ului?
Este o pereche: L.C.K + K.W.B. - '<<MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI: ”STATUL SUNT EU!”>> http://inpolitics.ro/mesajul-lui-iohannis-de-ziua-europei-statul-sunt-eu_18439386.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Uuu... un site nou...

Regula nr. 1 a jurnalismului (si de cautare a obiectivitatii/veridicitatii) de a verifica info din minim 3 surse: bifata!

Ce te faci daca sursa de la originea stirii este una si aceeasi, este deja interpretata si/sau, in unele cazuri, chiar falsa?! Parca metoda "suveica" se numea chestia asta in care informatia aparuta initial pe un blog/site obscur se pravaleste - prin mai multe preluari succesive pe mass-media din ce in ce mai mare - pana in platou la Gadea, unde e deja adevar absolut, fara putinta de tagada...

LE: iete intre timp ce stire a mai aparut - Protest in Justitie fata de amputarea Codurilor Penale: La Judecatoria Piatra Neamt se intrerupe activitatea.
Si domnii judecatori banuiesc ca tot cu 'Statul Paralel' - ei ma gandesc ca au ceva idee despre ce se modifica, fiind obiectul lor de activitate...

Acuma, cum procedam daca numarul celor etichetati ca fiind de-ai 'Statului Paralel' sub o forma sau alta (direct implicati, simpatizanti, sustinatori etc.) se dovedeste a fi totusi mai mare (si mai ancorat in realitate) fata de cei ai Statului Non-paralel/Isoscel/whatever...?!

« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 12:07:56 p.m. de shpeedy »

Offline steph

Imi place cum si pesedeii au inteles cum e cu site-urile aste fantoma care apar pe o tema de wordpress mocca si trambiteaza "adevaruri". E o unealta buna tare pentru orice dubiu: http://rotld.ro/whois/
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Laurentiu

la modul meu de intelegere pe baza celor spuse de voi pana acum, o societate care sa ofere sanse relativ egale unei cat mai mari parti din populatie, pe baza de competente/profesionalism, in care macar sa se fure mai putin si in care sa se mai si realizeze ceva util pentru cetateni NU este o prioritate pentru voi

Se prea poate ... la modul tau de intelegere. Mai vezi si parerea altora.

Imi place cum si pesedeii au inteles cum e cu site-urile ...
O remarca cit se poate de ''obiectiva''.  :-))  Voi la ce site-uri apelati?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline valmar67

Pentru toti "Afaceristii" de-aici si PNL-isti : Am fost si eu PNL-ist pana a acaparat Basescu si Nazistu'(nu e discriminare ca trebuie sa dovedeasca el ca nu e...), o sa ziceti ca nuuu... Basescu era PDL, mai nou PMP. Asta daca sunteti naivi si nu intelegeti ca Base' e tatal tuturor manevrelor facute pana acum(sau poate si acum) cu SRI, cu Sufragerista si  alti sugaci ai presedintelui. Ce rahat au facut PDL-ul, actual PNL cand a guvernat, si cu presedinte de-a lor ? Au scazut salariile cu 25%....si au furat cat au putut, inclusiv banii pe autostrazi(vezi Casuneanu,  vezi dosarul pierdut a lui Bechtel). I-au lucrat si pe Dragnea, si pe Ponta cu dosare contrafacute ca sa-i elimine de la guvernare, guvernare , pe care, noi prostii am votat-o.
Eu , din fericire, daca mai apuc pensia, nu o s-o iau din Romania, ca multumita lui Basescu(sa nu ziceti ca nu este el de vina, ca am navigat cu el) nu mai avem flota.
Neamtu' continua sa faca ce la invatat Chioru' , fiindca are justitia si serviciile la mana lui, acestea fiind  date pe mana presedintelui cu ajutorul altei celebre tradatoare de tara , pe nume Macovei.
Nu stiu ce aveti cu Antena 3, e o televiziune curajoasa, nesustinuta de SRI(gen Realitatea) care a fost atacata cu toate fortele de Basescu. Fara A3 nu aflam nimic de interlopii aia de procurori, de protocoale si de alte , cate si mai cate. Si pentru cei mai ce mai isi aduc aminte, a fost si impotriva PSD-ului pe vremea lui Nastase...
Si nu am votat cu PSD-ul ci cu adevaratul Partid liberal, acela a lui Tariceanu, PNL=PDL=PMP. PUNCT
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline Laurentiu

Si nu am votat cu PSD-ul ci cu adevaratul Partid liberal, acela a lui Tariceanu, PNL=PDL=PMP. PUNCT
Se omite voit ca actuala guvernare este de fapt o coalitie dar deh, bagam totul in aceeasi oala; ei stiu doar una si buna PSD, Dracnea, penali, hoti etc.
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

Da' v-alegeti, nene, niste modele (si la propriu, si la figurat) in politica damboviteana... de sta matzu-n coada...

Iar faptul ca va considerati 'liberali' mi se pare de-a dreptul hilar. Liberalismul (a nu se confunda cu iLiberalism) inseamna democratie/stat de drept/progres...

Offline Laurentiu

La fel cum faceti si voi. Avem indrumatori buni.  :-))

O mica analiza: https://www.facebook.com/groups/205718899869868/permalink/458602051248217/
  • Suzuki SX4