0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
''Printre dezvăluirile şocante făcute de fugarul Sebastian Ghiţă la televiziunea personală a fost una extrem de relevantă pentru tema în discuţie: generalul cu patru stele, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, l-a atenţionat pe prim-ministrul de atunci, Victor Ponta, că, dacă începe construcţia autostrăzii Comarnic – Braşov, va fi arestat. Iar însuşi Victor Ponta a afirmat de curând că atunci când a terminat negocierile cu Vinci-Strabag, pentru construcţia autostrăzii, s-au opus preşedintele Băsescu şi PNL sub pretext că contractul „este o hoţie”. În 2015, un reprezentant al sistemului i-a spus verde ministrului Transportului că cine semnează o asemenea autostradă ajunge la puşcărie.'' - https://ziarulunirea.ro/o-ipoteza-tulburatoare-de-ce-nu-construieste-romania-autostrazi-peste-carpati-413941/
@toma-Da se pare ca Kovesi nu raspunde decat in fata MARII ADUNARI NATIONALE!
Prin urmare Florian Coldea si prin extensie SRI sunt papusarii care controleaza presedintele si procurorul sef DNA? Sunt si altii in "umbra" sau dusmanul este doar SRI-ul? Adica toata lupta asta pe care o duce PSD-ul si antenele este impotriva SRI-ului?
la modul meu de intelegere pe baza celor spuse de voi pana acum, o societate care sa ofere sanse relativ egale unei cat mai mari parti din populatie, pe baza de competente/profesionalism, in care macar sa se fure mai putin si in care sa se mai si realizeze ceva util pentru cetateni NU este o prioritate pentru voi
Imi place cum si pesedeii au inteles cum e cu site-urile ...
Si nu am votat cu PSD-ul ci cu adevaratul Partid liberal, acela a lui Tariceanu, PNL=PDL=PMP. PUNCT