Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700535 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

@Laurentiu, tu crezi sincer ca daca PSD pune mana pe toata puterea (inclusiv presedentia tarii) si isi subordoneaza toate institutiile statului (inclusiv Procuratura si DNA) tara o sa o duca mai bine?  Hmmmm, nu ai nici o indoiala in privinta asta? Chiar nici una?

Deasemeni sa inteleg ca LC si KWJ sunt responsabili direct de tot ce nu merge in tara asta. De faptul ca nu avem autostrazi, de faptul ca sistemul sanitar e vai mama lui, de faptul ca....   cred ca l-ai uitat pe Basescu pe lista vinovatilor. Sau de cand a schimbat macazul devine un simpatic? Ca veni vorba, vad ca Udrea devine din ce in ce mai populara la Aneta3. Nici asta nu te deranjeaza, nu? Important e ca Aneta3 a stabilit care sunt noii dusmani (dupa Basescu) si acum dai si lupta cu ei.

Eu zic ca nu e sanatos sa lasi o televiziune, indiferent ca e Digi sau Aneta, TVR sau Taraf TV, sa gandeasca exclusiv in locul tau. E comod, privitul la TV e mai usor ca cititul iar insusirea ideilor altora pe nemestecate e facila... dar pe termen lung dauneaza. Grav.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

Eu zic ca nu e sanatos sa lasi o televiziune ... sa gandeasca exclusiv in locul tau.
Ai perfecta dreptate. ''Aneta3'' asa cum ii spui tu, fatza de alte televiziuni ASERVITE, prezinta documente oficiale iar concluziile ti le tragi singur in urma dezbaterilor.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

@toma: e destul de clar ca nu putem avea castig de cauza in conditiile in care noi cautam logica/ratiunea...

Imi pare rau sa spun asta, dar vad ca sunt inca oameni ce nu si-au putut depasi conditia/gandirea de dinainte de '89 (societatea cu chiu cu vai a mai progresat, ei nu), ce nu au inteles nici cele mai elementare mecanisme democratice/politice/economice, ce nu au capacitatea de a se uita in oglinda sa vada daca nu cumva sursa problemelor lor ar putea sa fie in primul rand acolo (=in oglinda), ce isi cultiva deciziile prin prisma fricilor/frustrarilor, nu prin prisma propriilor competente/capabilitati, pentru care notiuni ca sustenabilitate/profesionalism/competenta sunt vorbe goale, ce nu reprezinta nimic...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Polemica (a nu se confunda cu cearta) duce la progres. Argumente diferite aduc idei noi si unghiuri noi iar lucrurile pot progresa. Din pacate ne cam lipseste (ca societate) cultura dezbaterii pe idei. Se adanceste o prapastie intre "tabere", dialogul este unul ar surzilor si devine din ce in ce mai radical: cine nu este cu noi este impotriva noastra. Iar televiziunile (toate) cultiva si amplifica aceasta tendinta. Daca spui de rau despre PSD automat esti basist sau cu binomul sau cu ficusul... si vad ca si invers se radicalizeaza lucrurile: daca exprimi rezerve fata de LC sau de Ciolos sau de USR automat esti pesedist, comunist etc.
  Prapastia o pot inchide doar oamenii, politicienii nu au nici un interes in acest sens, ei castiga din asta. Iar oamenii au nevoie de educatie, educatie civica pe care nu o dobandesti privind televizorul (nici macar cel mai "neaservit" post Aneta3). Nici in scoala nu se mai face si din pacate, privind in jur constat ca nici in familie. Asa ca nu ma astept ca lucrurile sa se imbunatateasca sub acest aspect prea curand.

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

sa inteleg ca LC si KWJ sunt responsabili direct de tot ce nu merge in tara asta.
Cam da insa nu in procent de 100%. L.C. elimina fraudulos prin dosare contrafacute de ''elita'' procurorilor pe toti cei care nu convin puterii subterane iar KWB este santajat cu casele dobindite prin asa zisele meditatii s-o tina pe K. in functie.

Cu ce se lauda L.C.K si cine plateste oalele sparte de ''domnia'' sa?
http://evz.ro/achitari-record-dosare-dna.html
https://www.cotidianul.ro/lista-rusinii-rateurile-dna/
https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/09/desfiintati-dna-din-57-de-inculpati-trimisi-judecata-50-au-fost-achitati-definitiv-pe-temeiul-nu-exista-probe-ca-o-persoana-savarsit-infractiunea/
http://www.ziare.com/victor-ponta/dna/victor-ponta-si-dan-sova-achitati-in-dosarul-turceni-rovinari-decizia-nu-este-definitiva-1513054

Sint curios cum va actiona DNA-ul in urma sesizarii https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/iohannis-banii-inapoi-redactia-lumeajustitiei-ro-a-depus-sesizare-penala-la-dna-impotriva-sotilor-klaus-si-carmen-iohannis-pentru-dobandirea-frauduloasa-a-unor-imobile-in-sibiu-aflate-in-administrarea-primariei-sibiu-de-pe-urma-carora-au-bagat-in-buzunare

...sunt inca oameni ce nu si-au putut depasi conditia/gandirea de dinainte de '89 (societatea cu chiu cu vai a mai progresat, ei nu), ce nu au inteles nici cele mai elementare mecanisme democratice/politice/economice, ce nu au capacitatea de a se uita in oglinda sa vada daca nu cumva sursa problemelor lor ar putea sa fie in primul rand acolo (=in oglinda), ce isi cultiva deciziile prin prisma fricilor/frustrarilor, nu prin prisma propriilor competente/capabilitati, pentru care notiuni ca sustenabilitate/profesionalism/competenta sunt vorbe goale, ce nu reprezinta nimic..
Cu alte cuvinte: uite lume ce destepti sintem noi si ce dobitoci, ccretini si prosti este restu'.

Bravos natiune; astia-s oamenii, cu astia defilam.

P.S. Daca sinteti atit de destepti si atotstiutori in ale politicii, ale economiei si-n ale justitiei, de ce nu ati facut ceva sa ajungeti in ''fruncea'' tarii? E mai usor sa stai ''pe bara'' si sa comentezi in derizoriu absolut orice face guvernul asta. De doi ani de zile cei ca voi, numai bete in ''roate'' stiu sa bage.  Priviti ce catastrofa (zdreanta) a ajuns sa conduca un partid istoric https://psnews.ro/intre-dati-cu-parul-in-psd-si-decreteii-nu-vor-reusi-orban-a-devenit-o-gaura-neagra-pentru-voturile-pnl-213228/
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 10:57:14 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

The following users thanked this post: chriss

Offline toma

Bun, deci exista o putere "subterana" care foloseste procurorii pentru a persecuta cu dosare inchipuite politicienii. Aste e teoria. Hai sa o ducem pana la capat. Sa presupunem ca este corecta si ca ficusul si Codruta sunt doar niste unelte in mainile acestor papusari. Cine sunt ei si ce vor?

Sa luam de exemplu constructia de autostrazi ca parte a dezvoltarii infrastructurii in Romania. Au vrut politicienii PSD sa construiasca autostrazi si cum facea unul ceva in directia asta se trezea cu dosar la DNA?
Dar cu administratia publica la fel? A venit un politician PSD ca sa spuna: de maine vom introduce criterii de competenta pentru toti functionarii publici si vom incepe evaluarea lor pe baza unor norme bine stabilite? Si s-a trezit cu dosar la DNA?

Offline chriss

@toma-Da se pare ca Kovesi nu raspunde decat in fata MARII ADUNARI NATIONALE!
daca spui de bine de PSD (cu toate ca eu n-am facut-o) te uiti la ANTENE,NU? cam slabe argumente aveti
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline Laurentiu

...exista o putere "subterana"...

Sa luam de exemplu constructia de autostrazi ca parte a dezvoltarii infrastructurii in Romania.
''Printre dezvăluirile şocante făcute de fugarul Sebastian Ghiţă la televiziunea personală a fost una extrem de relevantă pentru tema în discuţie: generalul cu patru stele, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, l-a atenţionat pe prim-ministrul de atunci, Victor Ponta, că, dacă începe construcţia autostrăzii Comarnic – Braşov, va fi arestat. Iar însuşi Victor Ponta a afirmat de curând că atunci când a terminat negocierile cu Vinci-Strabag, pentru construcţia autostrăzii, s-au opus preşedintele Băsescu şi PNL sub pretext că contractul „este o hoţie”. În 2015, un reprezentant al sistemului i-a spus verde ministrului Transportului că cine semnează o asemenea autostradă ajunge la puşcărie.'' - https://ziarulunirea.ro/o-ipoteza-tulburatoare-de-ce-nu-construieste-romania-autostrazi-peste-carpati-413941/
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

Din ce vad, politica si justitia facuta de pe platourile unor trusturi de presa tin de o societate normala... Hmmm...  :-?

Unde pushka mea gasiti toate publicatiile astea?!  :-O

Daca e la liber, las si eu cateva  ;) :
- https://pressone.ro/mircea-miclea-crezi-in-conspiratii-fiindca-te-face-sa-te-simti-special/
- https://republica.ro/ce-facem-cu-oamenii-care-nu-sunt-interesati-de-adevar

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 11:08:34 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

Adevarul este ca daca nu exista Antenele n-am fi aflat de hotiile lui Basescu ,ale fratelui sau ,de Udrea,Portocala ,Kovesi ,SRI si alte protocoale secrete,si ne apropiam cu pasi repezi spre neo-comunism.

Chiar nu vedeti ca sunteti decat 2-3 minoritari care mai sustineti Binomul?Cati membrii sunt pe acest forum?
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip