Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700541 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Si zici c-ai urat comunistii/Iliescu/PSD, dar acum sa vedem (vezi) ce face PSD+ALDE... Hmm... Mi se pare cam de noaptea mintii, dar o sa indraznesc sa intreb: ca PNList cu vechime, cam cum se impaca doctrina liberala cu ce fac astia acum?!

Stiu ca in general in cursul istoriei, liberalii romani n-au fost chiar un etalon de verticalitate (sau cel putin nu cum au fost taranistii), dar, cand a venit tavalugul comunist, i-a cam luat pe toti, inclusiv pe IC Bratianu. Ma asteptam ca o asemenea experienta sa intareasca niste principii...

LE: mai ca ar fi fascinant de analizat ce poate face uitatul la TV mintii umane...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 11.Mai.2018, 12:40:01 a.m. de toma »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

@chriss te rog sa nu-mi pui in gura lucruri pe care nu le-am spus. Faptul ca nu sustin PSD-ul in general si ce se intampla in tara in aceasta perioada in particular nu ma face automat sustinatorul neconditionat al lui Basescu  ;)

Eu am incercat sa duc o discutie cu tine despre cum vezi tu personal lucrurile din tara asta dar citind raspunsurile tale parca ma uit la Aneta3. Ti-ai insusit temeinic propaganda de acolo... noapte buna.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline steph

Intreb pentru un prieten.  :-j Domnul de aici care ii tot lauda pe baietii rosii e acelasi cu domnul care a lasat China fara crom pe topicul ala cu tuning Vitara?

Si voi va luptati cu argumente?  ;-)
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline shpeedy

=)) :ad sub masa: =))

Imi cer scuze... Nu m-am putut abtine... Gata pentru mine pe seara asta...  :-t

Offline toma

@shpeedy, calm, calm... ia cu ceai de tei
@steph:baston:

Aveti ambii un avertisment "verbal" pentru ultimele postari.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline steph

:D Gata, ma duc.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Online chriss

@steph-Ai dreptate, mai bine discutam aici despre chrome,ca daca am alte argumente personale bagati Antenele in fata!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline toma

[...]ca daca am alte argumente personale bagati Antenele in fata!

Pai hai sa discutam cu argumente. Uite de exemplu despre asta:

[...]
Vrei sa vezi ca pe 30 mai Kovesi dispare? Si iar o sa ma intreb, de ce tot CCR a trebuit sa faca asta cand legea era clara?
[...]

Am cautat in Constitutie, nu spune nimic acolo despre numirea/revocarea procurorilor sefi.  Acestea sunt reglementate prin Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor. Legea respectiva spune asa:

Citat
Revocarea procurorilor din funcţiile de conducere prevăzute la alin. (1) se face de către Preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei care se poate sesiza din oficiu, la cererea adunării generale sau, după caz, a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ori a procurorului general al Parchetului Naţional Anticorupţie, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru motivele prevăzute la art. 51 alin. (2) care se aplică în mod corespunzător

E clar cum se poate face... nu stiu daca e clar si ca Presedintele e obligat sa ia in considerare orice propunere a ministului Justitiei in conditiile in care aceasta a primit aviz negativ de la CSM.

Sa fie conflictul pe aceasta tema dintre Presedinte si ministrul Justitiei unul de natura constitutionala - avand nevoie de transarea lui din partea Curtii Constitutionale sau este un conflict "obisnuit' pe care il rezolva o instanta de contencios administrativ? Tu ce parere ai?
Culmea ironiei este ca (daca informatia e adevarata) domnul Slugarel Toader s-a pronuntat asupra acestui fapt pe vremea in care era judecator la Curtea Constitutionala:
Citat
cu o opinie separată pe care acesta a semnat-o în 2008, în care susținea exact contrariul a ceea ce susține acum referitor la revocarea șefilor din Parchete. În esență, TT spunea atunci că numirea procurorilor în funcții de conducere nu este prevăzută în Constituție (după cum nici revocarea nu este), deci Parlamentul nu are constrângeri constituționale de a o reglementa cum vrea prin lege.

Lasand insa la o parte persoanele care ocupa vremelnic functiile astea (Presedinte si Ministru al Justitiei) tu ce parere ai despre principiul in sine: cine ar trebui sa numeasca/revoce Procurorul sef? O persoana aleasa direct (nominal) de romani (Presedintele) sau o persoana numita politic (Ministrul Justitiei) de catre alte persoane alese tot de romani dar pe liste?
Si daca tot suntem in zona asta putem discuta principial si despre alte modificari ale Constitutiei: iti doresti o republica parlamentara, una prezidentiala sau mai bine pastram formula existenta care produce diverse blocaje?

Offline Laurentiu

Ajungem pe dracu'...

In "normalitatea" cui?! A borfasilor, a profitorilor, a incompetentilor ce intr-un mediu corect, competitiv n-ar rezista nici macar o zi...

Iar "zdreanta" aia la care faci tu referire este o femeia ...
  =)) =)) =)) Ceilalti au fost chei de biserica? Daca au fost atit de buni, de ce nu i-ati luat acasa? De ce nu ati iesit la vot sa vi-i pastrati?

De ''zdreanta'' masculina cu relizari ZERO, nu spui nimic?  :-)) Au inceput sa cada capete si vor mai cadea inca pina vom ''Ajungem pe dracu'... ''  ;)  :)  De cind vorbeste ANTENA 3 despre toate mirsaviile facute in ultimii ani cu acte ''falsificate'' dupa cum spunea cineva pe aici? Acum a inceput sa se ridice uleiul deasupra apei. Va cadea capul lui LC si a lui Lazarica, se vor rupe picioarele scaunului lui KWJ si intr-un final poate se va ajunge la o normalitate a vietii politice si sociale in Romania.

Promisiunile facute de PSD in campania electorala ...
Altii ( #REZIST & CO), nici macar un program sau o promisiune nu i-a dus mintea sa faca. E mai comod sa-l ia pe NU in brate si sa faca o opozitie de KKT la tot ce face guvernul. Ca e bun sau e rau, NU e primordiaal pentru ei. Asa conducator (L.O.), asa ''trupeti'' . Doar ii vedem seara de seara pe sticle ce prostii debiteaza cu devieri de subiecte.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

O persoana aleasa direct (nominal) de romani (Presedintele) sau o persoana numita politic (Ministrul Justitiei) de catre alte persoane alese tot de romani dar pe liste?

Asta ca sa nu aducem in discutie si reprezentativitatea - 6.3 milioane voturi pentru o persoana vs 3.6 milioane voturi pentru o intreaga organizatie...

Si daca tot suntem in zona asta putem discuta principial si despre alte modificari ale Constitutiei: iti doresti o republica parlamentara, una prezidentiala sau mai bine pastram formula existenta care produce diverse blocaje?

Mai adaugam si chestia aia numita "separarea puterilor in stat" care aduce echilibrul intr-o societate?! Cand concentrezi totul in mainile unui singur individ/grup se cam alege prafu' de echilibru...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk