Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700546 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Păi prezentul și viitorul domnului in cauza nu ma intereseaza. A "miscat" la fotografie si m-a pierdut dintre fani. Principiul conteaza, nu persoana.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline chriss

Dupa Johannis si alti #-isti ,Victor Ponta era "penal",nu? Parca astazi instanta a spus ca nu a fost si nici nu este penal..Ce se intampla daca demisiona degeaba in 2015 cand i-a fost facut dosarul?
Ce se intampla astazi daca Coldea mai era la butoane?E simplu de aflat-Ponta era sigur condamnat.
Incet,incet ajungem la normalitate.O sa fie si mai normal in tara asta dupa 30 luna asta cand vom scapa si de ultima zdreanta de la DNA!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pe Monta l-a "luxat" prietenul lui, impresarul. După care a repetat figura de doua ori cu alți doi PM. Apoi si-a pus al treilea pres (zdreanța e prea dur, in opinia mea).
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

@chriss, am si eu curiozitate, daca imi permiti: care sunt problemele de zi cu zi cu care te confrunti tu in tara asta? Ce consideri tu ca nu merge bine si te afecteaza in mod direct? Din promisiunile facute de PSD in campanie (la nivel local - primarie si la nivel central - Guvern, Parlament) care sunt cele care adreseaza problemele tale personale si cate din ele s-au rezolvat/ imbunatatit?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Incet,incet ajungem la normalitate.O sa fie si mai normal in tara asta dupa 30 luna asta cand vom scapa si de ultima zdreanta de la DNA!

Ajungem pe dracu'...

In "normalitatea" cui?! A borfasilor, a profitorilor, a incompetentilor ce intr-un mediu corect, competitiv n-ar rezista nici macar o zi...

Iar "zdreanta" aia la care faci tu referire este o femeia care a construit - asa imperfect cum este - ceva recunoscut ca extraordinar cel putin la nivel european, este un profesionist recunoscut de alti profesionisti (stiu ca termenul asta de 'profesionist' vi se poate parea abstract pentru multi dintre voi - sa dea Domnu' sa n-aveti nevoie de vreunul si sa nu-l mai gasiti prin Romania).

Mie, dintre chestiile aparute in ultimele zile, niciuna nu mi se pare a tine de vreo normalitate, asa cum o gandesc eu:
- Darius Vâlcov le-ar fi prezentat șefilor administratorilor de pensii private un draft care prevede contribuții zero la pilonul II și i-ar fi amenințat cu ridicarea licențelor dacă se află;
- Deputat USR: PSD pare sa pregateasca suspendarea presedintelui Iohannis, un interimat lung si fraudarea alegerilor;
- Guvernul a aprobat legea care îi va permite lui Dragnea să controleze realizarea strategiei "România 2040", obligatorie pentru toate viitoarele guverne.

Iar ce mi se pare hilar (desi nu ar trebui, pentru ca este de fapt trist) este convingerea asta ca o sa tot fie sustenabila chestia asta - in conditiile in care indicele de natalitate e cum e, iar exodul oamenilor corecti/competenti/profesionisti tot are loc in ultimul timp, cred ca cea mai simpla reprezentare grafica a evolutiei pe termen mediu-lung a societatii romanesti este asta:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

@toma -Nu ma confrunt cu probleme pana in prezent ,mai putin pe acest topic unde sunt unii care chiar nu inteleg cu ce s-a confruntat tara asta in ultimii 10-12 ani! E ceva greu de imaginat, nu credeam ca ajung sa vad asa ceva,serios...Poate pricep cei care vor sa priceapa.
Promisiunile facute de PSD in campania electorala s-ar rezolva mai bine si mai repede daca ar fi  lasati sa le duca la bun sfarsit.De ce tot timpul CCR-ul trebuie sa intervina? Se sesizeaza Curtea sa mai lungeasca o lege,o actiune, etc... Dar in final cine are dreptate??Vezi si decizia de azi a CCR!
Vrei sa vezi ca pe 30 mai Kovesi dispare? Si iar o sa ma intreb, de ce tot CCR a trebuit sa faca asta cand legea era clara?
P.S nu sunt membru PSD, sunt membru PNL din 1990,dar cum nu mai exista PNL,acum sunt apolitic,simpatizant cu cei care vor sa mearga bine in tara asta.
@shpeedy , iar citesti prostioare? Daca l-ar suspenda pe  Klanus J as da de baut la toata Europa!Ai vazut ce unitate de "elita" a construita d-na K la Ploiesti?
All grip

Offline shpeedy

Apropo de prostioare, daca nu le mai citesti, asta inseamna ca nu ti se intampla/nu-ti aduce vreo atingere starea de fapt?! Ce numar de magie mai e si asta?!

Sa mearga bine-n tara asta ce?! Furtisagul/invarteala/smechereala/hotia/marlania/moartea prin spitale?!

PNList din '90 si zici sa-i mai lasi p'astia la guvernare?! Parerea mea e ca ai citit fituica cu doctrina liberala gresita in momentele respective...  :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline chriss

Toata viata am urat comunistii-Iliescu si PSD. De cand s-au unit PNL CU PDL=Aceeasi MIZERIE!
Acum vreau sa vad  ce fac psd-istii cu ALDE ,nu am comentarii pana in prezent.Poate ca o sa am si critici,dar cand ma uit in ograda asa zisului PNL imi vine sa rad ce prostime e pe acolo! Pacat de Crin....
All grip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline toma

@toma -Nu ma confrunt cu probleme pana in prezent [...]

Nu pot sa spun decat ca te invidiez.

Daca sistemul de sanatate, educatia, infrastructura, administratia publica etc. din tara asta sunt suficient de bune pentru tine si singura problema pe care o vezi e legata de activitatea DNA si SRI inseamna ca avem cerinte si asteptari foarte diferite...

PS Nu prea inteleg cum se impaca la nivel logic: "intotdeauna am urat comunistii" cu sustinerea actualului regim pe care o percep in postarile tale, dar na', am invatat ca nu totul trebuie sa aiba o logica.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline chriss

@toma-Sistemul de sanatate trebuie sa se refaca dupa "demolarea" lui de Base-Boc, ai uitat de spitale inchise?? Educatia la noi e aceeasi de 40 de ani, ce sa mai schimbi? Infrastructura???Ai rabdare, o sa fie probabil.Acum vrei tot deodata? Asministratie publica- Cate taxe erau inainte si cate s-au scos? Cand plateai taxe de-ti venea acru nu comentai nimic ca deh...era Base nu?
All grip