Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700537 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online chriss

Da,multumesc Shpeedy,ai dreptate, dar am comandat-o de aici https://www.aliexpress.com/item/ECO-OBD2-15-Fuel-Save-EcoOBD2-Chip-Tuning-Box-Petrol-Gasoline-Cars-Plug-Drive-Device-OBDII/32839715690.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.o7Cr2g
Bine ca am dat doar 2$.Nu o folosesc,o sa mai intreb,oricum merci, esti baiat bun cand vrei,mi-am schimbat impresia,tine-o tot asa!

offftopp
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline shpeedy

Mda... Ce sa mai zic?

Imi pare rau ca percepi negativ diferitele mele indemnuri de a-ti largi orizonturile si de a-ti dezvolta gandirea critica...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: chriss

Offline Catalln

Apropo de multinationalele astea, sunt domenii critice, de importanta strategica pentru fiecare tara, care pana nu de mult au fost date catre acestea.
Trendul acesta a fost "la moda" in vest (tarile cu apa calda) dar si-au dat seama ca este riscant, foarte riscant si de ceva timp directia este schimbata la 180 de grade spre nationalizare.
Despre acest lucru nu se prea vorbeste, de fapt nu se verbeste mai deloc in media.
La noi latenta insa este mare ... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.
Timpul le va lamuri / valida pe toate.

Pentru ca m-ai facut curios, de care cazuri vorbesti?! Exceptand Ungaria si altele de tipul asta, ce au ajuns sa aiba derapaje mai mici sau mai mari de la un parcurs democratic...

Vezi Franta cu Electricité de France EDF, Italia cu ENEL, Spania cu Iberdrola, Germania cu RWE de ce nu Cehia cu CEZ nu mai spunem de Austria cu OMV
Toate sunt companii de stat sau pe actiuni iar actionarul principal este statul, care in ultima perioada de timp incet si sigur isi consolideaza pozitia.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
   Aaaa, am inteles eu bine, sau tocmai am aflat ca sunt prm-ist ?!  :-)) :-))
   P.S. Dar sa nu uitam ca romanul se pricepe cel mai bine la : fotbal, femei si politica ! D-ale barbatilor.... :-j

Nu dragule , doar ai folosit o argumentatie draga lor. Si mie , s-o combat. Ce n-au inteles ei si nici ce-i ce le repeta argumentele: cu cine fac mai multi bani europenii, cu tarile africane sau cu cele europene? De ce? Ca doar au populatie mult mai mare... Ca n-au bani! De ce nu au bani? Ii fura europenii? Le distrug economiile europenii?
Zimbabwe - cititi cum era inainte si dupa "independenta"...care si acolo, ca si aici, a fost doar "liber la furat "... De aia unii vorbesc de un nou "colonialism" ca fiind urgent si necesar in Africa. Negri, destepti, nu rasisti albi...
Importurile Romaniei sunt productia unei multinationale de nivel 50-100, asa de mari si importanti suntem noi...ca mai avem un pic si ramanem cu mutinationalele globale mari si gainarii tipici ce traiesc din smenuieli si nu lasa pe nimeni altul sa "faca bani"... Ca asta n-o spuneti, incercati voi, care puteti si stiti , sa faceti o afacere care nu implica tehnologie si o sa aflati cam in cat timp un "consilier" PSD-ist v-o "cumpara"...Parca nu traiti in Romania...
A facut unul o benzinarie pe drumul spre Basarabia. Primarul rosu PRM/PSD/ etc a vrut sa i-o cumpere, ala n-a vandut.  Primarul a inchis drumul, ditamai bulevardul spre santierul naval din Galati, pentru "reparatii" 4 ani pana ala a dat faliment si i-a picat lui in mana (ala care stangea spagile la bezinarie in numele primarului a ajuns dupa ceva ani prefect de Galati)...mai apoi a luat terenul aerobazei si a facut vile, pentru asta a platit un prost de la PDL prins cu tam-tam prin Africa, vi-l amititi?...Sa va spun de licitatii? Venea fecior-su si spunea doar "asta e a mea!"...a dat altui "smecher" drept sa faca blocuri pe malul Dunarii, acum toata faleza Galati o ia incet la vale! Ii doare la basca, studiile spun ca ne trebuie 2 miliarde euro sa consolidam 4 km de versant al falezei, prostii platesc, ei au vadut apartamentele cu 100k acum 15 ani...Si voi scrieti de "microfoane"... voi nu stiti in ce rahat suntem...
« Ultima Modificare: 07.Mai.2018, 09:51:59 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy, toma, ariciul, Relisis

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
N-a mai intrat la modifcari dar adaug aici caci or s-o pateasca multi:
Cum poate un partid social democrat sa impuna salariatilor raspunderea pentru verificarea platii contributiilor la pensii, lasandu-l fara pensia  " de stat" si "obligatorie" daca patronul nu i-a platit contributiile retinute din salariu??? Care salariat o sa faca galagie ca nu are platita contributia? Voi intelegeti ce magarie mare cat tara a facut acest guvern care e orice numai social democrat nu? Stiti pe cati ii afecteaza? Niciunul din "speciali" dar pe multi din aia amarati si simpli, cei mai vulnerabili membri ai societatii care nu stiu oricum prea multe...Si voi scrieti de microfoane...
PS: inainte de a lucra in santierul naval am lucrat la un patron 9 luni. Dupa ce am  plecat am aflat ca aveam platita contributia 3 luni din 9...am banuit, poate de aia am si plecat dar cati pot pleca la alt loc daca patronul nu le plateste? Si le spune: ori , ori...ca numarul firmelor ce se inchid creste, nu scade...
« Ultima Modificare: 07.Mai.2018, 10:35:52 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma, ariciul, Relisis

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, ariciul, Costique

Offline rexkrokiDAU

Evocarea Doinei Carnea nu aducea capital electoral.  Cred că majoritatea votanților PSD nici nu au auzit de ea sau ii acordă același respect ca și lui Corneliu Coposu de exemplu, adică zero

Offline enicky

...A propos de scoruri Google sau stele Michelin. Undeva intre 1996 si 2003 (cand a desfintat Super Base' chioscurile), ...Si n-a pățit nimeni vreo enterocolita.
   Cat imi doresc sa nu mai aud/vad numele acestui personaj ! Deja am o migrena si s-ar putea sa fac si enterocolita ! :-((

Cat despre  "mancatorie", probabil era o  afacere de familie, ai carei propietari aveau tot interesul sa aiba cat mai multi clienti :) !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nicu', n-ai ce face, trebuie să te protejezi cu căști sau antifoane si ochelari de soare.  B-) Omul e inca activ si apare in media. Mie mi-au mers la suflet patru lucruri (incepute) făcute de el pe când era primar general: desființarea chioșcurilor de pe trotuare, strângerea câinilor de pe strazi, edificarea tramvaiului 41 si începerea pasajului Basarab.
Sper sa traiesc atât încât să fac un bilanț asemănător actualului primar general. :dknw:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

Uite, deja ai vrut sa-mi faci in ciuda(si vad ca si @shpeedy)  ! :)
   Faptele si actiunile lui pozitive sunt muuuuuult prea putine in raport cu celelalte, cele rele le umbresc prea mult pe cele bune (bagate intr-un mare con de umbra!) ca sa mai pot fi vazute si sa-mi amintesc de ele ! Balanta aia... :-?. sau "cu o floare..."  Dar de, sa-i dea D-zeu sanatate.... !(Parca asa spune intr-o Carte)
  Hai sa schimbam subiectul si sa trecem la prezent !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip