0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: Catalln din 06.Mai.2018, 10:18:16 p.m.Apropo de multinationalele astea, sunt domenii critice, de importanta strategica pentru fiecare tara, care pana nu de mult au fost date catre acestea.Trendul acesta a fost "la moda" in vest (tarile cu apa calda) dar si-au dat seama ca este riscant, foarte riscant si de ceva timp directia este schimbata la 180 de grade spre nationalizare. Despre acest lucru nu se prea vorbeste, de fapt nu se verbeste mai deloc in media.La noi latenta insa este mare ... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.Timpul le va lamuri / valida pe toate.Pentru ca m-ai facut curios, de care cazuri vorbesti?! Exceptand Ungaria si altele de tipul asta, ce au ajuns sa aiba derapaje mai mici sau mai mari de la un parcurs democratic...
Apropo de multinationalele astea, sunt domenii critice, de importanta strategica pentru fiecare tara, care pana nu de mult au fost date catre acestea.Trendul acesta a fost "la moda" in vest (tarile cu apa calda) dar si-au dat seama ca este riscant, foarte riscant si de ceva timp directia este schimbata la 180 de grade spre nationalizare. Despre acest lucru nu se prea vorbeste, de fapt nu se verbeste mai deloc in media.La noi latenta insa este mare ... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.Timpul le va lamuri / valida pe toate.
Aaaa, am inteles eu bine, sau tocmai am aflat ca sunt prm-ist ?! P.S. Dar sa nu uitam ca romanul se pricepe cel mai bine la : fotbal, femei si politica ! D-ale barbatilor....
...A propos de scoruri Google sau stele Michelin. Undeva intre 1996 si 2003 (cand a desfintat Super Base' chioscurile), ...Si n-a pățit nimeni vreo enterocolita.