0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Apropo de multinationalele astea, sunt domenii critice, de importanta strategica pentru fiecare tara, care pana nu de mult au fost date catre acestea.Trendul acesta a fost "la moda" in vest (tarile cu apa calda) dar si-au dat seama ca este riscant, foarte riscant si de ceva timp directia este schimbata la 180 de grade spre nationalizare. Despre acest lucru nu se prea vorbeste, de fapt nu se verbeste mai deloc in media.La noi latenta insa este mare ... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.Timpul le va lamuri / valida pe toate.
Citat din: chriss din 06.Mai.2018, 09:32:47 p.m.Problema este ca primesc zilnic mesaje de la colegi de pe forum in care ma roaga sa va nu mai scriu nimic pe acest topic ca nu am cu cine discuta. Eu cred ca au ceva teama ca altfel,la cate mesaje primesc pe privat cred ca suntem cu mult peste acesti "minoritari"Ei, eu le-am raspuns ca nu am de ce sa-mi fie frica, nu mi-a fost frica cand am iesit in strada pe 16 dec 1989 ,nu mi-a fost frica cand am fost impuscat pe 17 dec, sa-mi fie frica acum?? NuuuNu va fie frica, securistii pica!! E treaba voastră ce discutați în privat, dar dacă îmi permiți un sfat, nu transpune limbajul și tinta discuțiilor direct pe forum. Încearcă să dezbați și dacă simți nevoia să combați ideea, nu persoana care o emite. Acest lucru nu l-au înțeles nici cei ce îți trimit mesaje, iar apoi s-au plâns că sunt persecutați.
Problema este ca primesc zilnic mesaje de la colegi de pe forum in care ma roaga sa va nu mai scriu nimic pe acest topic ca nu am cu cine discuta. Eu cred ca au ceva teama ca altfel,la cate mesaje primesc pe privat cred ca suntem cu mult peste acesti "minoritari"Ei, eu le-am raspuns ca nu am de ce sa-mi fie frica, nu mi-a fost frica cand am iesit in strada pe 16 dec 1989 ,nu mi-a fost frica cand am fost impuscat pe 17 dec, sa-mi fie frica acum?? NuuuNu va fie frica, securistii pica!!
@toma Te prinde, zici pardon, inapoiezi ce au reusit sa probeze ca ai furat (oricum mai putin decat realitatea) si-ti vezi binemersi mai departe de furaciune. Dar e mai bine cand nu se recupereaza nimic ,se fac ca presteaza puscarie,scapa repede si raman cu banii in portofel?
Citat din: chriss din 06.Mai.2018, 11:59:06 p.m.@toma Te prinde, zici pardon, inapoiezi ce au reusit sa probeze ca ai furat (oricum mai putin decat realitatea) si-ti vezi binemersi mai departe de furaciune. De ce consideri ca doar astea doua sunt variantele? Nu am spus ca sunt doua variante.Este o singura intrebare, te rog sa citesti atent.
@toma Te prinde, zici pardon, inapoiezi ce au reusit sa probeze ca ai furat (oricum mai putin decat realitatea) si-ti vezi binemersi mai departe de furaciune. De ce consideri ca doar astea doua sunt variantele? Nu am spus ca sunt doua variante.Este o singura intrebare, te rog sa citesti atent.
... un ECHOOBD pentru reducere consum carburant cu 15%...