Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700573 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
   Dar ce-mi place maxim, este faptul ca multora nu le vine sa creda ca "occidentul" este direct interesat de bogatiile Romaniei si ca aceste interese sunt pur economice, practic dorind sa transforme tara intr-o vaca de muls ! :-?
Mi-ai inseninat ziua, credeam ca au murit PRM-istii...patrioti nu gluma...cu 6 luni inainte de alegeri incepeau sa-l injure pe Iliescu ca a vandut tara ca dupa sa fie aliati de nadejde... Din nefericire Romania ramane importator net pentru ca asa consuma romanii, nu ca multinationalele. Si apoi, toti PSD-istii care au ridicat preturile la firmele lor, de ce au facut-o?
Ca unul care lucrez in multinationale de ceva ani va spun: habar nu aveti despre ce scrieti. Oare de ce nu le da afara sau nu ...Aaaa, stai ca...aha, am inteles. Economia e dusa de ei. Nationalizezi dar inchizi  dupa. Cum a demonstrat tot managementul de stat. Asa ca astia fac galagie la TV si ATAT. Nici o alta masura  cu tot parlamentul in mana. De ce? Pai scopul e sa scuze prostiile, nu sa afecteze multinationalele. Daca af fi ceva de spus e : fiecare clipa naste un fraier, totul e sa-l gasesti. Unii ne-au gasit pe noi. De ce? Pai uitati ce spunem si ce gandim... Si in plus toti credem ca ceilalti sunt fraierii si noi desteptii... dar cand ma uit la rezultate...ma lamuresc!

Cat despre microfoane ...voi sunteti seriosi? la ce lucrati voi?  Ati vazut cum "microfonul" lu Carmen Dan era pus de ala pe care l-a adus ea sa-l caute? Sincer cred ca vreti sa fiti furati. Sper  sa aveti ocazia sa o simititi, ca acum se pare ca nu o simtiti...

Apropo, frate-miu cand raspunde la telefon spune "buna ziua dumneavoastra si ascultatorilor nostri!!" Si da , el are  functie care l-ar face tinta...sa-l "santajeze"...

Cam multe confuzii , "securistii" sunt agentii secreti ai tarii si sunt multe directii, pentru ce facea directia V n-am blamat niciodata servicile de informatii care erau bune , aveau rezultate. Numai tampitii pot cere anihilarea serviciilor secrete.
 Si sa spuna ca coruptia nu afecteaza siguranta nationala (cititi ce spun molahii despre Europa , cum o cumpara coruptia  si tot ce vad comfirma!). Daca tu crezi ca acum e politie politica, atunci sa fii fericit.  O sa vad dupa alti 10 ani cine o sa mai fie de vina pentru situatia tarii...Dar pune an de an dupa 89, cine a condus, cine impartea si cum, ce a impartit si fa totalul. Sunt curios de rezultat - multinationalele, Soros sau PNL ?...
« Ultima Modificare: 06.Mai.2018, 09:51:47 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline chriss

@Costique Nu inteleg nimic din postarea ta... SERIOS.
N-AM nimic cu SRI, dar vreau sa lucreze doar pentru tara ,conform atributiei si constitutiei.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline Catalln

Apropo de multinationalele astea, sunt domenii critice, de importanta strategica pentru fiecare tara, care pana nu de mult au fost date catre acestea.
Trendul acesta a fost "la moda" in vest (tarile cu apa calda) dar si-au dat seama ca este riscant, foarte riscant si de ceva timp directia este schimbata la 180 de grade spre nationalizare.
Despre acest lucru nu se prea vorbeste, de fapt nu se verbeste mai deloc in media.
La noi latenta insa este mare ... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.
Timpul le va lamuri / valida pe toate.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
... dar si mentalitati de genul ... statul este un prost administrator.

Există si societăți de stat care, prin prisma monopolului natural sau al managementului profesionist au profit. Ghici cine vine la sfârșitul anului si ia 90% :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Domnilor, oricat se incinge discutia va rog sa pastrati polemica la nivel de idei.

PS. Am eliminat mesajele care nu fac cinste acestui topic. Considerati asta ca pe un avertisment.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

Sa scriu si eu doua vorbe la subiect.

Multinationalele ca si companiile mici ca si persoanele individuale incearca sa-si mareasca castigul. Nu sunt societati de binefacere, actionarii, oamenii care au dat bani ca ele sa existe, doresc sa-si recupereze banii investiti si sa faca apoi profit. Daca doreau altceva mergeau la cazino sau ii donau direct bisericii sau saracilor.
Statul are "painea si cutitul": are institutiile de control si are posibilitatea de a schimba legea. O multinationala care incearca sa fenteze impozitele din Romania are la dispozitie metode care se incadreaza in doua categorii: ilegale respectiv legale.
Daca vorbim de primele, cele ilegale, daca face asta si nu se intampla nimic inseamna ca institutiile statului care ar trebui sa le controleze nu-si fac treaba. De ce? Raspundeti voi (da' sa nu va aud ca spuneti ca sunt corupte ca doar asta e placa astora anti-PSD, Dracnea si Moliceanu sustin ca in Romania coruptia nu e o problema)
Daca vorbim insa de metode legale, diverse "portite" lasate in legi, atunci de ce şParlamentul nu corecteaza aceste legi?  Din nou va rog sa raspundeti voi! Ca eu vad preocupare doar pentru a legifera alte chestii, pentru hoti nu in slujba cetateanului care respecta legea.

Prin urmare mi se are absolut de prost gust ca Statul care are toate parghiile necesare pentru a controla lucrurile sa se planga de comportamentul multinationalelor, ca o virgina sedusa si abandonata.

PS. O alta idee discutata a fost legata de puscarie: pai daca singurul lucru pe care il risti atunci cand furi este sa dai banii inapoi DACA esti prins (iar asta devine tot mai greu) ce ne-ar mai impiedica sa ne apucam cu totii de furat care de unde poate? Te prinde, zici pardon, inapoiezi ce au reusit sa probeze ca ai furat (oricum mai putin decat realitatea) si-ti vezi binemersi mai departe de furaciune.

Babaieti, cu mentalitatea asta nu cred ca ne mai facem bine...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

Problema este ca primesc zilnic mesaje de la colegi de pe forum in care ma roaga sa va nu mai scriu nimic pe acest topic ca nu am cu cine discuta. Eu cred ca au ceva teama ca altfel,la cate mesaje primesc pe privat cred ca suntem cu mult peste acesti "minoritari"
Ei, eu le-am raspuns ca nu am de ce sa-mi fie frica, nu mi-a fost frica cand am iesit in strada pe 16 dec 1989 ,nu mi-a fost frica cand am fost impuscat pe 17 dec, sa-mi fie  frica acum?? Nuuu
Nu va fie frica, securistii pica!!

=))

E treaba voastră ce discutați în privat, dar dacă îmi permiți un sfat, nu transpune limbajul și tinta discuțiilor direct pe forum. Încearcă să dezbați și dacă simți nevoia să combați ideea, nu persoana care o emite. Acest lucru nu l-au înțeles nici cei ce îți trimit mesaje, iar apoi s-au plâns că sunt persecutați.

Offline chriss

@toma Te prinde, zici pardon, inapoiezi ce au reusit sa probeze ca ai furat (oricum mai putin decat realitatea) si-ti vezi binemersi mai departe de furaciune. :happy: :happy:

Dar e mai bine cand nu se recupereaza nimic ,se fac ca presteaza puscarie,scapa repede si raman cu banii in portofel?
All grip

Offline chriss

@rexkrokiDAU-Treaba ta este doar sa combati ce scriu eu?
All grip

Offline rexkrokiDAU

Ai înțeles greșit postările mele, eu nu am combătut nimic din cele spuse de tine.