0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Așa e, dar din păcate mulți se gândesc că oricum fură toți, măcar PSD-ul le dă și lor ceva. Am întâlnit mentalitatea asta chiar în familie sau la cunoștințe, din păcate ăsta e nivelul țării.
@enicky , uită-te si spre Rasarit si zi-mi daca nu vezi si acolo niște actori interesati
Ceea ce nu inteleg romanii, indiferent de statutul social, este ca ....Instigarile, manipulările sunt aici la ordinea zilei.Principiul "divide et impera" este cum nu se poate mai actual.Daca ai cucerit inima/sufletul omului/poporului restul sunt deja cucerite.Din pacate aici s-a ajuns ne pierdem identitatea, sufletul, inima ca popor iar restul....
Citat din: gabineg din 06.Mai.2018, 02:19:08 p.m.@enicky , uită-te si spre Rasarit si zi-mi daca nu vezi si acolo niște actori interesati Ohooo, si-nca cum ! Da' astia din vest zic "noi le dam bani" si le da "peste mana", dar ei tot si-au trimis "mesageri" ! "Ochi mici" au vrut si ei sa construiasca ceva "strazi" dar n-au fost lasati.
Nici pe vremea lui Ceausescu nu mi-era frica de securitate, pentru ca nu aveau motiv, ca si acum, sa ma asculte...In SUA , ca si in Europa, a fost scandal cu Facebook , numai la noi pe SRI si DNA ii doare in p...a. Macar daca faceau ceva cu inregistrarile, numai ca ele au fost inutile d.p.d.v penal ,ci clar utilizate in santaj politic.Iar pentru "costique" : vezi ca ai postat in sub-sectiunea gresita , asta e "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!"