Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700570 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Așa e, dar din păcate mulți se gândesc că oricum fură toți, măcar PSD-ul le dă și lor ceva. Am întâlnit mentalitatea asta chiar în familie sau la cunoștințe, din păcate ăsta e nivelul țării.
   Nu stiu daca gresesc(cred ca nu),dar Nastase(cand era p.m.) i-a cedat prin concesiune lui Adriean V. cea mai imortanta cariera de marmura !

Dar ce-mi place maxim, este faptul ca multora nu le vine sa creda ca "occidentul" este direct interesat de bogatiile Romaniei si ca aceste interese sunt pur economice, practic dorind sa transforme tara intr-o vaca de muls ! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@enicky , uită-te si spre Rasarit si zi-mi daca nu vezi si acolo niște actori interesati de prajituricile noastre (ursul, asiaticul sau consilierii  hamsterului alfa). 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Catalln

Ceea ce nu inteleg romanii, indiferent de statutul social,  este ca cei care au interese in Romania nu dau doi lei pe democrație, stat de drept, toleranță si alte cunvinte pompoase, pentru ei sunt doar mijloace, instrumente prin care isi ating scopul.
Pe "licurici" îi doare la 14... Km de dosul lor, de poporul roman, pentru ei sunt victime colaterale.
Instigarile, manipulările sunt aici la ordinea zilei.
Principiul "divide et impera" este cum nu se poate mai actual.
Daca ai cucerit inima/sufletul omului/poporului restul sunt deja cucerite.
Din pacate aici s-a ajuns ne pierdem identitatea, sufletul, inima ca popor iar restul (ca, ROMÂNIA este stat naţional , suveran şi independent, unitar şi indivizibil) odata cu ele.
Daca nu ne trezim din lupta asta stearpa pentru bunastare individuală in detrimentul bunăstării ca societate in ansamblul ei suntem pierduti si vulnerabili in fata celorlalti iar pe termen mediu lung vom dispărea ca natiune.
Păcat.

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Lupta pentru bunăstare individuală nu este o rusine, doar ca trebuie întreprinsă prin mijloace cinstite si legale: munca, inteligenta, egalitate de sanse, respect pentru competitori, transparenta.
Cat despre soarta României, pentru ea sunt responsabili cei alesi si numiti in functiile de răspundere prin procedurile democratice definite prin Constituție si care sunt platiti din munca tuturor.
Cei care n-au atribuții în acest sens nu pot decat sa semnaleze derapajele, atata timp cat li se va (mai) permite sau sa citeasca poezia eminesciană Somnoroase păsărele.

• SX4 by Giugiaro

Offline enicky

@enicky , uită-te si spre Rasarit si zi-mi daca nu vezi si acolo niște actori interesati
    Ohooo, si-nca cum ! Da' astia din vest zic "noi le dam bani" si  le da "peste mana", dar ei tot si-au trimis "mesageri" ! "Ochi mici" au vrut si ei sa construiasca ceva  "strazi" dar n-au fost lasati.
Ceea ce nu inteleg romanii, indiferent de statutul social,  este ca ....Instigarile, manipulările sunt aici la ordinea zilei.
Principiul "divide et impera" este cum nu se poate mai actual.
Daca ai cucerit inima/sufletul omului/poporului restul sunt deja cucerite.
Din pacate aici s-a ajuns ne pierdem identitatea, sufletul, inima ca popor iar restul....
   Corect, bine punctat ! Am mai spus-o si eu, dar ...degeaba !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@enicky , uită-te si spre Rasarit si zi-mi daca nu vezi si acolo niște actori interesati
    Ohooo, si-nca cum ! Da' astia din vest zic "noi le dam bani" si  le da "peste mana", dar ei tot si-au trimis "mesageri" ! "Ochi mici" au vrut si ei sa construiasca ceva  "strazi" dar n-au fost lasati.
N-au fost lăsați pentru că n-au stiut sa scrie proiecte sau ca n-au vrut, pentru că la astea nu merge sa puna deoparte pentru "parandarat".
Iar despre ochii mici, nici ei nu clipesc in fata tentației...

Cat despre identitatea naționala, sa vedem ce acțiuni face actuala putere cu ocazia Centenarului.
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

Iaca unul dintre "mesageri" !!

The following users thanked this post: chriss

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cine bre'? Alexandru Ioan?
  • SX4 by Giugiaro

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nici pe vremea lui Ceausescu nu mi-era frica de securitate, pentru ca nu aveau motiv, ca si acum, sa ma asculte...
In SUA , ca si in Europa, a fost scandal cu Facebook , numai la noi pe SRI si DNA ii doare in p...a. Macar daca faceau ceva cu inregistrarile, numai ca ele au fost inutile d.p.d.v penal ,ci clar utilizate in santaj politic.
Iar pentru "costique" : vezi ca ai postat in sub-sectiunea gresita , asta e "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!"

N-am postat gresit nimic, ce te face sa crezi ca-s singur pe lume? Toata averea mea si impozitele le papa PSD-ul, ca la mine in sat conduce de la "Lovilutie"!  Eu unul nu pot sa va cred, brusc toti hotii sunt santajati, sa ce?...N-are rost , daca nu esti din clica conducatoare atunci esti ... prostul ce plateste. Faptul ca te-au incantat cu "argumente" nu schimba pozitia nimanui...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline chriss

@Costique, Oare cum te-ai simti sa afli ca ai avut camere video,microfoane instalate in dormitorul intim,in baie, etc...?
Vad ca tu traiesti prin Suedia, esti pe langa politica din tara, sau ai citit  unde nu trebuie ca de altfel...
Oricum,sunteti doar 3-4 postaci pro SRI-Ba-securisti pe aici.
Problema este ca primesc zilnic mesaje de la colegi de pe forum in care ma roaga sa va nu mai scriu nimic pe acest topic ca nu am cu cine discuta. Eu cred ca au ceva teama ca altfel,la cate mesaje primesc pe privat cred ca suntem cu mult peste acesti "minoritari"
Ei, eu le-am raspuns ca nu am de ce sa-mi fie frica, nu mi-a fost frica cand am iesit in strada pe 16 dec 1989 ,nu mi-a fost frica cand am fost impuscat pe 17 dec, sa-mi fie  frica acum?? Nuuu
Nu va fie frica, securistii pica!!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip