Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700565 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Pentru cine are ochi de vazut si minte sa inteleaga:

''Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la ”Sinteza Zilei”, un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România.'' - https://www.dir.org.ro/globalistii-sua-ue-soros-au-creat-statul-paralel-din-romania-globalistii-sua-ue-soros-incearca-sa-transforme-romania-intr-un-stat-totaliar-pentru-a-putea-prelua-resursele-tarii/

''INGERÍNȚĂ, ingerințe, s.f. Amestec ilegal, intervenție în treburile unei persoane sau în viața unui stat, tinzând la știrbirea libertății și a independenței de acțiune și la impunerea unui anumit punct de vedere. – Din fr. ingérence.'' - http://www.webdex.ro/online/dictionar/ingerinta

P.S. Oare Digi24 si alte televiziuni (considerate de unii de pe aici mass media forte), de ce nu au dat publicitatii o astfel de stire fie ea si preluata de la ANTENA 3? Si cite astfel de stiri adevarate au fost ascunse sau interpretate publicului #REZIST?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Da chiar, oare de ce? :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Da chiar, oare de ce? :-j
Uite de ce: Raspunsul il ai chiar in articol dar ... trebuie sa-l si citesti.  ;)  :-))

Uite-o si pe madame LCK cum a ajuns pe metereze: http://sokant.ro/fost-ministru-al-justitiei-ambasadorii-sua-si-olandei-au-facut-presiuni-sa-o-numesc-pe-kovesi/

P.S. ''Da chiar'' nu cumva lipseste un apostrof care sa-l inlocuiasca pe ''r''?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mi-e frică să intru pe site-urile astea, deși am o soluție antivirus performanta.  :dknw:
Apostroful mi l-a eliminat autocorrect-ul telefonului. Nu-l mai pun acum, ca l-ai semnalat tu. ;)
« Ultima Modificare: 06.Mai.2018, 11:46:44 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline Laurentiu

Mi-e frică să intru pe site-urile astea...
Sa-ti las ultimul cuvint? OK. Hai, las, treaca de la mine.  :-))  :fluier:  :cof:
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro

Offline solymir

Ah, da, Mihai Gâdea și Antena 3, stâlpii de moralitate și corectitudine în România, care nu au mințit și nu au falsificat niciodată știri sau semnături. Oh, wait.

Disclaimer: eram sarcastic.

Încă nu vi se pare ciudat că noi, caprele râioase ale Europei, ținem coada sus, în timp ce restul lumii ajunge pe Marte și dincolo, iar la noi singurul proiect de anvergură care mișcă e o catedrală sinistră?
Nu știu, poate chiar e o problemă cu noi. Dacă îți zice toată lumea că ești beat, ești beat sau aia care îți zic că ești beat sunt plătiți? Aia au constituție și legi de când femeia noastră favorită era capra, cred că au trecut și ei prin corupție și ar avea niște idei cum să se rezolve, idei în mod sigur mai bune decât aia care în ultimii 50 ani ai papat Rusie și prostie pe pâine.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy

Offline ariciul

Era bancul ala cu Ion care o prinde pe Maria asupra faptei iar ea ii zice:  Ioane, tu crezi ce vezi sau ce iti spun eu?
Asa si cu cei care cred tot ce zic aia de la tv (un singur tv  :D )
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline solymir

Bună asta, da, e bun exemplul :)

Mai e un fapt aici. Oare de ce companiile multinaționale sunt unde sunt? Pentru că CEO-ul fură și e boss și face ce vrea el? Nu. Pentru nu există funcție mai efemeră decât un CEO e pus să facă bani. Din acest motiv, viața lui este extrem de mizerabilă. Da, sunt plătiți regește, dar dacă nu își fac treaba, sunt puși pe făraș imediat. Dacă au furat, e nasol, înfundă pușcăria ani buni. Crezi că îi interesează pe cei din Consiliul de administrație de unde vin probele atâta timp cât sunt tangibile?
Așa și cu organul executiv al unei țări. Partidul ales nu e boss. Trebuie să mă asigur că face tot ce trebuie ca tara care i-a ales să primească cel mai bun tratament posibil. Mă lasă rece de unde vin dovezile, atata timp cât sunt reale și tangibile. De la FBI, SRI, un telefon sub masă, e irelevant. Ești ales, ești angajatul meu, și ca patron am dreptul să știu ce, când, cum și de ce faci.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: ariciul

Offline nirolf

Așa e, dar din păcate mulți se gândesc că oricum fură toți, măcar PSD-ul le dă și lor ceva. Am întâlnit mentalitatea asta chiar în familie sau la cunoștințe, din păcate ăsta e nivelul țării. Nu sunt capabili să înțeleagă că le dă cu o mână și le fură cu 3, inclusiv viitorul copiilor și nepoților lor.

Nu degeaba același PSD a îngropat educația care produce exact analfabeții funcționali care să creadă tot ce se spune la Antena 3. Televiziunea unui securist notoriu, de pe vremea când securitatea schingiua oameni și destine, care înfierează așa zisa nouă securitate care semnalează furturi masive, mafie în toată regula, nu furat oul din coteț. Dar el a inventat un inamic imaginar și dă-i și luptă. Cât de naiv să fi să crezi tot ce spun 2 televiziuni ale unor condamnați/cercetați penal? Și coincidență ei se luptă tocmai cu ăia de îi cercetează.

Atâta timp cât sunt oameni dispuși să creadă tot ce li se servește pe tavă fără să treacă prin filtrul rațiunii PSD-ul va avea votanți, ba chiar aplaudaci, că doar și pe mineri i-a aplaudat lumea pe stradă.

The following users thanked this post: toma