Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708292 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Vaslui: Un politist s-a jucat cu pistolul din dotare, la o petrecere

Ehe, asta nu-i nimic ! am facut cand eram prin liceu un revelion intr-o comuna, la o casa care era gard in gard c-o unitate militara. Afara un frig cumplit, evident ca soldatii din post (planton, cum se cheama parca) au venit si ei la bairam si in 2 ore erau manga, lasandu-ne AK47-le pe mana. Cred (si sper ca nu) aveau glont, da' un coleg a reusit sa-si prinda destele prin mecanismele obiectului, zdrelindu-si-le zdravan  :D
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline Laurentiu

...soldatii din post (planton, cum se cheama parca) au venit si ei la bairam si in 2 ore erau manga, lasandu-ne AK47-le pe mana.
Ori e goanga ori erau niste soldati inconstienti.
Un om cu capul pe umeri nu-si da libertatea pe curtea martiala. Santinelele in post sint dotate cu munitie de razboi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nu toate santinelele aveau munitie in arma.Cel putin la mine in unitatecand am facut in '97, le-au scos fiindca se auzise printre soldati ca exista unii care v-or sa incheie socoteala cu viata in post.Asa ca nu le-au mai lasat nici macar gloante oarbe!Au inmultit controalele.
Go Terios!!!:)

Offline VAXXi

Nu-i nici o goanga, e foarte pe bune :) din pacate, pe vremea aia nu existau digitalele, asa ca n-am dovezi. Si nici nu cred ca era vreo mare unitate militara, sa fie atat de bine pazita.

Offline hugbear

Citesc topicul asta si vad 63 de pagini pline cu vaicareli despre cum tara asta se duce de rapa. Bun, e normal sa te revolti cand vezi toate ineptiile aratate aici, dar ce nu am vazut nicaieri este ce am facut noi, fiecare dintre noi, pentru a indrepta macar o farama din strambatura asta! Pentru ca se apropie o pagina cu numar rotund (64) propun sa incepem sa mai scriem si despre lucrurile (importante sau marunte) care sunt menite sa transforme Tara in care sunt nevoit sa traiesc in Tara in care mi-ar placea sa traiesc. Sunt convins ca nu sunt putine. Deja am vazut pe forum participari la acte caritabile, plantari de pomi, actiuni de igienizare. Dar si gesturile marunte, de zi cu zi sunt la fel de importante, ba poate chiar mai importante pentru ca induc acel mindset de care avem de fapt nevoie pentru a iesi din mocirla.

Sa incep eu: eu nu dau spaga. Punct. Sau, ca sa exemplific acele "lucruri marunte" de care vorbeam, am sa va dau tot un exemplu personal. Acum multi ani, pe vremea cand strazile erau inca pline de gunoaie iar cosurile de gunoi se numarau pe degetele de la o mana, prima data cand am bagat un staniol de ciocolata in buzunar ca sa-l arunc cand oi gasi unde n-a stiut nimeni de treaba asta, n-au cantat trambite, nu s-a apucat nimeni sa faca cofrajele pentru soclul statuii lui hugbear insa a fost inceputul unei noi mentalitati pe care m-am straduit s-o mentin. La inceput mai greu, mai tarziu din reflex (cam ca atunci cand m-am apucat de fumat :D).

Acum e randul vostru. Ca altfel ramanem o natie de bocitoare...

L.E.: Ce chestie, e chiar prima postare de pe pagina 64!!!  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

...propun sa incepem sa mai scriem si despre lucrurile (importante sau marunte) care sunt menite sa transforme Tara in care sunt nevoit sa traiesc in Tara in care mi-ar placea sa traiesc.

Sa incep eu: eu nu dau spaga.
Si eu am fost nevoit sa nu dau spaga pt ca nu am avut de unde sa iau 100.000.000 (ROL) lei pt o operatie de fractura de col femural si acum stau cu mama imobilizata la pat din cauza asta.

P.S. De unul singur nu vei reusi sa faci nimic in tara asta oricit te vei stardui.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline VAXXi

Si avem un talent deosebit de-a ne fofila, a sta deoparte, a "nu ne baga" ... ceva de speriat. Iar chestia asta am observat-o in mai multe ocazii, din pacate.

Ie-te o poveste: cand eram prin facultate, s-a facut o greva a studentilor pentru diverse cauze: chiria la camin, numarul de locuri pentru studentii propriei facultati (cam p-atunci incepuse trocul intre facultati cu locurile in camine), burse, etc. O mare parte din doleantele astea nu ma afectau direct, da' m-am bagat la organizare (da, era rost de chiuleala  :D ). In principiu, erau niste chestii pertinente si de bun simt.

Eh, si vine ziua grevei, se pleaca din facultate spre camine ca sa se lipeasca studentii la marsul de protest. Nu ieseau decat cativa zburataciti din camine sa se alature, desi greva aia le reprezenta fix durerile de care se plangeau majoritatea. Sloganuri, alea alea, fix nimic. Si stiti cum au iesit pan' la urma ? au oprit sefii de camin internetul in camere, si in lipsa de Starcraft/Counter Strike/mess au venit si studentii la greva :)

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 13.Sep.2010, 11:35:52 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 13.Sep.2010, 12:20:10 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline edy70

Citez:
Corneliu Zelea Codreanu (13.09.1899 – 30.11.1938) :
“CEREM: revizuirea si confiscarea averilor celor care si-au furat tara saraca.
CEREM: tragerea la raspundere penala a tuturor oamenilor politici care se vor dovedi ca au lucrat in contra tarii, sprijinind afaceri necorecte particulare.
CEREM: impiedicarea pe viitor a oamenilor politici de a mai face parte din consiliul de administratie ale diferitelor banci sau intreprinderi.
CEREM: declararea teritoriului Romaniei ca proprietate inalienabila si imprescriptibila a neamului romanesc.”

“Nu vom permite ca la adapostul formulelor tricolore sa se instaleze o clasa oligarhica si tiranica, pe spatele muncitorilor de toate categoriile si sa-i jupoaie literlamente de piele, fluturand prin vazduh neostenit: Patria – pe care nu o iubesc; Dumnezeu – in care nu cred; Biserica – in care nu intra niciodata, sau Armata – pe care o trimit la razboi cu bratele goale. Acestea sunt realitati care nu pot constitui embleme pentru escrocherie politica in mana unor scamatori imorali.”

sursa: altermedia.info

Cat de asemanator discursul de acum 70 si ceva de ani si cel actual ....

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.